Choď na obsah Choď na menu
 


Sebavedomie vidieť!

Pokiaľ ho máme, je to poznať už z diaľky. Prezrádza ho naša chôdza, držanie tela, vystupovanie. No a keď prehovoríme, nechtiac o jeho úrovni vypovedáme ešte viac.

Pokiaľ sme zdravo sebavedomí, nemáme problém priznať, že niečomu nerozumieme. Zdravé sebavedomie nám pomáha byť za každých okolností sám sebou. Pramení z našej sebaistoty, ktorej veríme bez ohľadu na názory okolia.

Ale je ťažké trafiť ten správny pomer! Pokiaľ sme sebavedomí príliš, naše vystupovanie hraničí s ignoranciou a nadraďovaním sa. Opačný problém vzniká, ak nás zhrýza vnútorná neistota. Bojíme sa prejaviť, máme zábrany hájiť svoje práva, radšej sa stiahneme. Nízke sebavedomie znižuje kvalitu života vo viacerých smeroch!

Návrat sebaistoty

Chýba vám sebaistota? Je to signál, že prehliadate samu seba. Váš sebaobraz je sebakriticky zdeformovaný na osobnosť s tendenciou hľadať chybu vždy u seba, nie druhých. Ako človek vníma sám seba býva to najpodstatnejšie. Tento pohľad sa buduje priebežne ako súhra viacerých faktorov, ktoré na nás vplývajú i vo forme spätnej väzby z okolia. Spokojnosť je znakom vnútornej rovnováhy, ktorá úzko súvisí so sebavedomím. Aj keď sa v tomto štádiu nenachádzate, nezúfajte! Máte v rukách obrovské možnosti!

Človek – vybrúsený diamant

Hovorí sa, že každý človek je diamant. Aj VY! Do akej miery zažiarite záleží len na vás. Ak sa na cestu sebaobjavovania nikdy nevydáte, zostanete na prvej úrovni, ktorým je uhlík. Čím viac na sebe budete pracovať, tým hlbšie sa dostanete. Čím hlbšie sa prebojujete, tým väčšiu krásu svojho JA odhalíte svetu, no najmä sama sebe. Čím väčšiu krásu na sebe spozorujete, tým viac budete sebavedomá. Láka to, že?

Kadiaľ za sebavedomím?

Sebavedomie je cesta za sebapoznaním. Nič viac, nič menej. Ako na ňu vykročiť?

  • Majte svoj vzor. Niekto môže namietať, že ak ide o sebapoznanie, nemalo by ísť o napodobňovanie, no pozitívny vzor s hlboko zakoreneným hodnotami bude vašou skalou istoty. Aspoň na začiatku, kým sa hľadáte. Zakaždým, keď sa ocitnete v neistej situácii, pomyslite si na svoj vzor – ako by sa zachoval? Postupne sa tak stanete takou, akou chcete byť zatiaľ len vo svojich predstavách. Viera je dôležitá. Spočiatku nemáte nič, len vieru v úspech. Tak sa jej držte ako svojho životabudiča, až kým nezískate vieru sama v seba. Je to dosiahnuteľný cieľ!
  • Viete, kým ste? Skúste čo najobjektívnejšie zosumarizovať svoje pozitíva i negatíva, aby ste vedeli zhodnotiť, čo na sebe chcete zmeniť či zdôrazniť. Môžu to byť i maličkosti. Rozhľad, vnímavosť, cit pre detail... Každý má svoju osobitosť, na ktorej sa dá stavať. Tak stavajte!
  • Akou ženou by ste chceli byť, aby ste sa cítili lepšie? Začnite pracovať na tom, aby ste sa ňou raz stali! Vedomie, že pre seba niečo robíte, máte svoj zámer a pomaly ho napĺňate, vám dodá vnútornú sebaistotu prameniacu z faktu, že ste svoj život chytili do vlastných rúk!
  • Drobné úspechy sú to, čo potrebujete. Budú to krôčiky, po ktorých si vyšliapete cestu za svojím snom. Takže? Čo by ste chceli dokázať v blízkej budúcnosti? Stanovte si malé ciele a hurá na ne! Tehlička triumfu k tehličke a vybudujete si sebavedomie!
  • Zbavte sa utkvelej predstavy, že vás musí mať každý rád! Je to nezdravé, nereálne a sebatrýznivé! Robte, čo chcete vy, nie to čo sa má alebo sa od vás žiada. Váš život patrí len vám! Rozhodujte!
  • Robte všetko pre to, aby ste vyzerali skvele, no najmä, aby ste sa i cítila skvele! Ako? Veľmi jednoducho: Uvoľnite sa! Pokiaľ nejde o život, chce to nadhľad. Ak sa s tým dokážete stotožniť, prídu prvé úspechy. Uvoľnený človek je vždy úspešnejší ako ten, ktorý sa zhrýza otázkami, čo si o ňom ľudia myslia, ako obstojí a pod. Okolie zmenu vycíti a ihneď pozitívne zareaguje. Výsledok? Zvýšené sebavedomie! VAŠE!
  • Aby vám však sebavedomie vydržalo aj počas upršaných dní, ktoré strávite bez mejkapu či krásnych šiat, musíte sa dopracovať k vnútornej harmónii nezávislej od povrchnej krásy či reakcií okolia. Byť závislá len sama na sebe, plne zodpovedná za svoje pocity... nebolo by to úžasné? Bolo! A je to na dosah... Už je to len na vás!

 

Obrázok

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

MAY KIRK

( moje svedectvo, 6. 4. 2020 13:07)

Som tak šťastná, zdieľať tento nádherný svedectvo ďakujem Dr Adeleke za pomoc, ktorú mi dal, budem navždy vďačný teraz môj ex Lover je späť ku mne a všetko je v poriadku, ak ste prechádzajúcej vzťah alebo manželstvo problém email ho cez (aoba5019@gmail.com) dostať ho na WhatsApp alebo volajte + 27740386124.  Dr Adeleke láska kúzlo vám pomôže vo vašom vzťahu alebo manželstva

testimony

(Lara Salgado, 3. 4. 2020 19:46)

Ďakujem doktorovi Isikolovi za to, že mi zachránil manželstvo pred neúspechom a rozvodom.
Moje meno je Lara Salgado. Všetky poďakovanie patrí doktorovi Isikoloovi za to, že mi zachránil manželstvo pred tónovaním. Cítim sa tak vďačný a mám len dobré slová o silnom kúzelníkovi menom Doctor Isikolo, ktorý mi pomohol priviesť späť môjho manžela. Boli sme od seba 2 roky, najprv som si myslel, že robím správnu vec tým, že kontaktujem kúzelníka, ale veľmi milujem svojho manžela a nebudem sa ho vzdávať za nič na tomto svete. Rozhodol som sa kontaktovať c prostredníctvom jeho e-mailovej adresy, ktorú som našiel na niekoľkých správach svedkov online, a povedal som mu o svojej situácii, zasmial sa a povedal mi, že môj manžel sa mi vráti v nasledujúcich 48 hodinách. Cítil som, že sa to najskôr nestane Doktor Isikolo, manžel, ktorý ma volal, a bol taký natoľko, že ma nechal späť viac ako čokoľvek iné na Zemi. , Cítim sa tak šťastný, že sa môžem o tomto svedectve podeliť, pretože s jeho prácou nebolo spojené žiadne negatívne konanie. Jeho práca bola plynulá a rýchla. Ďakujem doktorovi Isikolovi za to, že mi vrátil šťastie. Vo svojom živote prisahám, že doktor Isikolo je človek, ktorému dôverujú a berú vaše problémy. Môžete ho kontaktovať na jeho e-maile: isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196.

Hej, som tak nadšený, že moje rozbité manželstvo

(Diana Luis, 30. 3. 2020 17:18)

Hej, som tak nadšený, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť, keď ma opustil a naše 2 deti pre inú ženu. Po ôsmich rokoch manželstva sme boli s manželom v jednej alebo druhej hádke, až kým ma nakoniec neopustil a nepresťahoval sa do Kalifornie, aby som bol s inou ženou. Cítil som, že môj život skončil a moje deti si mysleli, že už nikdy neuvidia svojho otca. Snažil som sa byť silný len pre deti, ale nemohol som ovládať bolesti, ktoré trápia moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti a bolesti, pretože som sa do svojho manžela naozaj zamiloval. Každý deň a noc som na neho myslel a vždy som si želal, aby sa ku mne vrátil, bol som skutočne naštvaný a potreboval som pomoc, takže som hľadal pomoc online a narazil som na webovú stránku, ktorá naznačovala, že doktor Mohammed môže pomôcť rýchlo sa vrátiť späť , Cítil som, že by som ho mal skúsiť. Kontaktoval som ho a povedal mi, čo mám robiť, a urobil som to, potom pre mňa urobil (Kúzlo lásky). O 28 hodín neskôr mi môj manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu a deťom tak veľmi chýba, tak úžasné !! Takto sa vrátil toho istého dňa s množstvom lásky a radosti a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako predtým. Vďaka Dr. Mohammedovi. je tak silný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. Mohammed skutočný a silný kúzelník, ktorý sa vždy budem modliť, aby žil dlho, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete Ex späť alebo sa váš manžel presťahoval do inej ženy, už neplakajte, kontaktujte teraz tohto mocného kúzla. Tu je jeho kontakt: Pošlite mu e-mail na adresu: monicaspiritualtemple@gmail.com, môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať v aplikácii Whats-app: +2348134493948 .

testimony

(Elena Branko, 28. 3. 2020 20:06)

Môj priateľ sa so mnou rozišiel pred 2 mesiacmi, pretože mal pocit, že som na neho podvádzal so svojím kamarátom, skúšal som mu všetko, čo som mu mohol vysvetliť, ale platil nepočujúcim uším, bol som emocionálne zničený, pretože som ho naozaj miloval až do Na internete som videl príspevok o DR ISIKOLO, ktorý pomáha ľuďom získať späť strateného milenca, najprv som pochyboval, či je to skutočné, pretože som nikdy neveril v takéto veci, ale rozhodol som sa ho skúsiť, kontaktoval som ho a povedal mu čo mám robiť a urobil som to potom urobil milostné kúzlo pre mňa Proces kúzla na zlúčenie milencov je veľmi jednoduchý a nezištne pracuje ľudí rovnako, ako obnovil môj vzťah do 48 hodín a môj priateľ zavolal a prosil aby ste sa so mnou zopakovali, ak potrebujete pomoc pri oprave vášho vzťahu alebo manželského problému. Tu je jeho kontakt, WhatsApp / Viber ho na: +2348133261196, napíšte mu e-mailom (isikolosolutionhome@gmail.com).

Skvelý muž

(Doretta, 25. 3. 2020 23:09)

O MÔJ BOŽE!!! Toto je určite šokujúce a skutočné svedectvo ... Moje meno je Doretta Allison. Dňa 23. marca 2020 som navštívil fórum tu na internete. A videl som na fóre zdieľané ďalšou dámou úžasné svedectvo tohto mocného a veľkého kúzla, ktoré sa volá DR OGUNDELE. Nikdy som tomu neveril, pretože som nikdy nepočul ani Dozvedel som sa niečo o mágii alebo kúzle predtým. Ani duša by ma nemohla ovplyvniť magickými kúzlami, až kým mi to DR OGUNDELE neurobí a neobnoví moje manželstvo s 8-ročným rozchodom späť a neprinesie mi môj manžel. do 24 hodín, keď som o ňom predtým čítal na internete, urobil to isté pre mňa. Bol som skutočne ohromený a šokovaný, keď môj manžel pokľakol, prosil o odpustenie a prijal ho späť. prejavov a neviem, koľko ti mám vyjadriť svoje uznanie. DR OGUNDELE, ty si Boh poslaný ku mne a celej mojej rodine .. A teraz som opäť radostná žena. Súhlasil som s ním zdieľať jeho meno na každom fóre, a preto zdieľam toto svedectvo tu, ak potrebujete akúkoľvek pomoc, kontaktujte doktora Ogundeleho s WhatsApp alebo Viber Chat: +27638836445.

testimony

(Marta Leon, 23. 3. 2020 14:01)

WOW!! Toto je tá najúžasnejšia vec, akú som kedy zažil. Volám sa Marta Leon, nikdy som si nemyslel, že sa znova usmejem, keď ma manžel nechal s dvoma deťmi jeden rok. Všetky snahy priviesť ho späť zlyhali a bol som v zúfalstve priviesť ho späť domov som si myslel, že ho znova neuvidím, až kým sa nestretnem dámy menom Miller na Facebooku, ktorá mi povedala o kúzelníkovi menom Dr. Isikolo Dala mi jeho e-mailovú adresu a číslo mobilu a ja som ho kontaktoval a ubezpečil ma, že za 48 hodín sa môj manžel vráti ku mne, cítim sa šťastný už vtedy, keď som ho mal od neho. Za menej ako 48 hodín sa môj manžel vrátil a začal prosiť o odpustenie s tým, že je to práca diablov, takže som stále prekvapenie o tomto zázraku, pretože je to príliš skutočné na to, aby to bolo skutočné, že viem, že toľko žien je tu s rovnakým problémom ako ja, ale dnes vám hovorím, že pre to existuje riešenie. Email Dr. Isikolo na isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196

testimony about the good works of Dr Isikolo

(Ivana Bennet, 22. 3. 2020 20:04)

Ak si myslíte, že odovzdávanie kúziel nie je skutočná vec, vedzte, na koho sa obrátiť, čo vám pomôže, ako už bolo povedané. Stretli ste sa so svedectvom o DR ISIKOLO? Nevideli ste prácu DR ISIKOLO a poviem vám, že je skutočným kúzelníkom, ktorý vám do 48 hodín na e-mailovú adresu isikolosolutionhome@gmail.com vráti vašu ex. Ja som Ivana Bennetová tu v New Hampshire. Stratil som svojho priateľa svojho priateľa pred 4 rokmi a datoval som niekoľko ďalších mužov, aby na neho zabudli. Odvtedy, čo som stratil svoju pravú lásku, som v rôznych vzťahoch, počíta sa do 3. Keď som bol emocionálny, našiel som svedectvá o kúzelníckych kolieskach, keď som čítal o DR ISIKOLO. Stále som však kontaktoval jeho e-mail na adrese isikolosolutionhome@gmail.com a do 48 hodín môj priateľ zavolal na môj telefón a do telefónu mi povedal nejaké vážne veci a chcel sa stretnúť. Nasledujúci deň som sa s ním stretol a povedal, že je mu ľúto, že ma opustil tak, ako to urobil, a ja som vedel, že to kúzlo urobilo. Prosím, neposudzujte knihu podľa obalu a našiel som skutočného kúzla, ktoré je v kontakte s vierou, a pomohol mi vyriešiť môj problém. Odporúčam DR ISIKOLO Spell Temple každému, kto sa chce so skutočným kúzelníkom stretnúť so žiadosťou o pomoc na isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp alebo VIBER ho na +2348133261196

Svedčím o Dr. Isikolovi. V lotériovej hre som vyhral 1,00 000 EUR,

(Nora Sebastian, 4. 3. 2020 20:34)

Svedčím o Dr. Isikolovi. V lotériovej hre som vyhral 1,00 000 EUR,
Vzal som radu od niekoho, kto hovoril o tomto veľkom kúzle s názvom DR ISIKOLO, ktorý dal svedectvo na blog a povedal, ako mu DR ISIKOLO pomohol vyhrať v lotérii tým, že mu poslal výherné číslo, ktoré som bol zvedavý a myslel som si, že je to celý žart až kým som sa spojil s týmto kúzelníkom, aby som vedel, ako táto práca spôsobí, že trávim veľa kupovaním lístkov a nikdy nevyhrám. Kontaktoval som ho a on mi povedal potrebné veci, ktoré treba urobiť, a urobil som to a povedal mi, aby som čakal 3 dni a skutočne mi dal výherné čísla, aby som mohol hrať v lotérii, ktorú som urobil. Veríš, že sa volám prvý z víťazov. Povedal mi (môj syn, všetko, čo pre mňa musíte urobiť, je uistiť sa, že zdieľate tieto svedectvá ostatným, aby mohli tiež vyhrať lotériu, pretože nemám veľa času na pravopis na internete), preto som zdieľať toto svedectvo s vami, že ak chcete vyhrať v lotérii, vám môžu pomôcť tipy online, kontaktujte ho na jeho isikolosolutionhome@gmail.com alebo Whatsapp him on +2348133261196 je jediná odpoveď na tento problém, ktorý vyhral v lotérii

sheri@yahoo.com

(sheri, 24. 2. 2020 16:25)

CHCEM AKTIVOVAŤ TESTIMÓNU
volám sa Sheri z USA
Musí to byť svedectvo, ktoré musí každý prečítať. Som tu, aby sa celý svet dozvedel o človeku, ktorý mi zachránil vzťah, a meno tohto veľkého muža je Dr.Pellar. Odviedlo skvelú prácu, keď som priviedol svojho bývalého milenca, ktorý ma opustil a sľúbil, že sa ku mne už nikdy nevráti. Vďaka tomu som si uvedomil, že uvedenie podrobností o Dr. Pelarovi prinieslo svetu mnoho výhod pre tých, ktorí pre neho rozbili domy alebo vzťahy, ktorí vám pomôžu opraviť tento rozbitý vzťah alebo vaše manželstvo. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom jeho e-mailovej adresy: drpellar@gmail.com Kontaktujte ho a uvidíte, ako bude váš problém vyriešený do 24 hodín. Špecializuje sa aj na nasledujúce čísla
(1) Chcete svoje napr.
(2) Chcete byť povýšený do svojej kancelárie.
(3) Chcete byť sprevádzaní mužmi / ženami.
(4) Chceš dieťa.
(5) Ste podnikateľom a chcete získať zákazky
(6) Chcete, aby bol váš manžel navždy váš
(7) Potrebujete duchovnú pomoc.
(8) Boli ste podvedení a chcete získať späť svoje stratené peniaze.
9. Ukončenie rozvodu
(10) Označenie rituálu peňazí
(11) Vyhraj voľby
ak potrebujete pomoc, kontaktujte Dr. Pellara e-mailom a on je ten, kto mi zachránil manželstvo, a teraz som skutočne šťastný, že jeho e-mail je teraz drpellar@gmail.com

marry@yahoo.com

(marry, 24. 2. 2020 16:25)

ĎAKUJEM VELKÝM Dr.Sango za vyriešenie MÝCH PROBLÉMOV JEHO E-MAILOM je spellspecialistcaster937@gmail.com
Volám sa slečna Fatima. Bol som ženatý s manželom 5 rokov. Tento rok sme spolu šťastne žili, až kým necestoval do Austrálie na služobnej ceste, kde sa stretol s týmto dievčaťom a odvtedy ma nenávidí a miluje a miluje ju sám, takže keď sa môj manžel vrátil z cesty, ktorú povedal, že Nechcem už viac vidieť mňa a moje deti, tak nás vyhnal z domu a išiel do Austrálie, aby navštívil túto ďalšiu ženu. Ja aj moje deti som bol tak frustrovaný a zostal som s matkou a nechcel som sa správať dobre, pretože sa moja matka oženila s ďalším mužom po tom, čo zomrel môj otec, takže muž, ktorý sa oženil, s ňou nezaobchádzal dobre a moje deti boli také zmätené. a hľadal som spôsob, ako dostať môjho manžela domov, pretože ho milujem a natoľko ho rešpektujem, že jedného dňa pri prehliadaní počítača som videl vôľu muža, ktorý mu Dr..Sango pomohol získať pre svoju manželku späť, svedectvo to zdieľali na internete veľa dievčat a bol som taký ohromený, že som si myslel, že sa snažím.
Spočiatku som sa bál, ale keď som premýšľal o tom, čím prechádzali moje deti a ja, kontaktoval som Dr.Sanga a urobil všetko, čo ma požiadal, aby som robil s vierou, a povedal mi, aby som zostal pokojný iba 24 hodín, ktorý by mal dať môj manžel. ma späť k môjmu najväčšiemu prekvapeniu som dostal hovor od môjho manžela druhý deň sa pýtať na deti a zavolal som Dr.Sango a povedal, že jeho problémy boli vyriešené mojím synom. takže som sa vrátil k svojej rodine po dlhom strese zastavenia zlej dámy, so všetkým, čo pomáha Dr.Sango, chcem, aby ste sa všetci pripojili ku mne na tomto fóre, ďakujem veľmi pekne Dr.Sango a tiež rada pre kohokoľvek v podobné alebo podobné problémy alebo akékoľvek problémy, ktoré potrebuje, aby ho kontaktoval na svojej e-mailovej adrese spellspecialistcaster937@gmail.com, je riešením všetkých vašich životných problémov a ťažkostí.
ŠPECIALIZOVANÉ V ĎALŠÍCH SÉRIÁCH.
(1) Ak chcete svojho bývalého navrátilca.
(2) ak máte vždy zlé sny.
(3) Ak chcete byť povýšený do svojej kancelárie.
(4) Ak chcete, aby ženy / muži bežali po vás.
(5) Ak chcete dieťa.
(6) Ak chcete byť bohatí.
(7) Ak chcete navždy spojiť svojho manžela / manželku.
(8) Ak potrebujete finančnú pomoc.
(9) Ako sa bojíte a chcete získať späť svoje stratené peniaze.
(10) ak chcete rozvod ukončiť.
(11) ak sa chcete s manželom rozviesť.
(12) ak si prajete splniť vaše želania.
(13) Tehotenstvo pre počatie dieťaťa
(14) Zabezpečte, aby ste dostali problematické súdne spory a rozvod bez ohľadu na to, v akom štádiu je
(15) Zastaviť manželstvo alebo vzťah z rozluky.
(16) ak máte nejaké choroby, ako napríklad (H a V), (ZRUŠIŤ) alebo akékoľvek ochorenie.
(17) či potrebujete modlitby za svoje dieťa alebo za seba.
(18) chcete liečiť cukrovku, opar, lieky proti HIV a AIDS, lieky proti rakovine prsníka a lieky proti rakovine,
znovu ho nezabudnite kontaktovať e-mailom na adrese spellspecialistcaster937@gmail.com, že je riešením všetkých vašich problémov a problémov v živote.

sadra@yahoo.com

(sadra, 24. 2. 2020 16:24)

Chcel by som sa s vami podeliť o moje svedectvo od všetkých ľudí na svete. Sandra z Anglicka Bara the Finder, oženil som sa s manželom pred dvoma rokmi a začali sme mať doma problémy, prestali sme spať v tej istej posteli o malých veciach, ktoré sa vždy vracajú neskoro v noci, pijú príliš veľa a vždy spíme s ostatnými ženy na boku. V mojom živote som nikdy nikoho nemiloval. Je otcom môjho dieťaťa a ja ho nechcem stratiť, pretože sme spolu tvrdo pracovali, aby sme sa stali tým, čo dnes máme. pred niekoľkými mesiacmi je teraz vyrovnaný, aby žil so mnou a dieťaťom, pretože byť osamelým rodičom môže byť niekedy ťažké, takže nemám nikoho
Otočil som sa a bol som zlomený. moje srdce zavolalo mojej mame a všetko jej vysvetlil, moja matka mi povedala o dr. ostatné tri a pol roka, a bol to zázrak, oni sa k sebe vracali. Bol poslaný na Dr.pellar na jeho e-mailovú adresu: drpellar@gmail.com
a vysvetlil mu všetko, čo mi sľúbil, že sa nebudem báť, že by bol fascinovaný a prinútil veci vrátiť sa späť k spôsobu, akým sa tak veľmi milujeme, a to bol ďalší ženský duch, ktorý ovládal môjho manžela. môj problém sa vyrieši do dvoch dní, ak si myslím, že som povedal dobre. Takže mi dal kúzlo ao dva dni neskôr sa moja láska vrátila a požiadala ma o odpustenie. to je dôvod, prečo som sa rozhodol zdieľať svoje skúsenosti so všetkými, ktorí majú problémy s kontaktovaním spoločnosti Dr.pellar, na svojom e-maile uvoľnil veľa automobilov: drpellar@gmail.com
(1) Ak chcete získať svoje bývalé
(2) ak máte vždy zlé sny.
(3) Chcete byť povýšený do svojej kancelárie?
(4) Chcete, aby ženy / muži bežali po vás?
(5) Ak chcete dieťa.
(6) Chcete byť bohatý?
(7) Chcete viazať svojho manžela / manželku
navždy tvoj?
(8) Ak potrebujete finančnú pomoc.
(9) Starostlivosť o rastliny
(10) vyhráva v lotérii

testimony

(tamara paytan, 7. 11. 2018 11:42)

Ja som Tamara Paytanová, keď som nakoniec našiel svedectvá o tomto kúzelnom kasíne Dr. Isikolo, ako pomohol mnohým ľuďom získať ich milovníkov a zlomené domovy späť, kontaktoval som ho prostredníctvom svojej e-mailovej adresy isikolosolutionhome@gmail.com, pretože som bol úplne zúfalý, moja žena späť. Život bez mojich žien bol pre mňa a moje deti skutočným neporiadkom. chcel som dramatickú zmenu a myslela som si, že to môže byť riešenie. Po diskusii o riešení s doktorom imesagborom mi dal nádej, že obnoví moje manželstvo. Cítil som si istotu, že skutočne urobí moju ženu, aby sa vrátila domov a on to urobil! Je to fantastické, čo pre mňa urobil tento skvelý kúzelník, jeho pomoc je neoceniteľná! Neviem, čo by som urobil bez Dr. Isikolo, doktor imesagbor robí svoju prácu tak dobre, že je organizovaný a vysoko funkčný, verím, že je to najlepšie kúzelník, ktorý môžem počítať, keď príde na všetky druhy kúzla, ja bol na podlahe, že jeho kúzla fungovala, ak potrebujete pomoc, kontaktujte ho na isikolosolutionhome@gmail.com. zavolajte alebo Čo ho napíšete na +2348133261196 a uisťujem vás, že sa veci obrátia pre vás

Re: testimony

(ruth miller, 24. 2. 2020 14:43)

When I found Dr. OKISIN I was desperate in need of bringing my ex lover back. He left me for another woman. It happened so fast and I had no say in the situation at all. He just dumped me after 3 years with no explanation. I contact Dr. OKISIN through his Whats app number +2348109374702 and He told me me what i need to do before he can help me and i did what he told me to, after i provided what he wanted, he cast a love spell to help us get back together. Shortly after he did his spell, my boyfriend started texting me again and felt horrible for what he just put me through. He said that I was the most important person in his life and he knows that now. We moved in together and he was more open to me than before and then he started spending more time with me than before. Ever since Dr. OKISIN helped me, my partner is very stable, faithful and closer to me than before. I highly recommends Dr. OKISIN to anyone in need of help. Email: dr.okisinsolutiontemple@gmail.com Call him or add him on whatsapp via: +2348109374702 ..
,,,,...,,,,

testimony

(Barbara Derek, 24. 2. 2020 13:53)

Ako to môžem vysvetliť svetu, že existuje muž menom DR ISIKOLO, ktorý mi pomohol priviesť späť môjho bývalého milenca a obnoviť moje lono. keď sa stratila všetka nádej. Ja a môj milenec sme za posledných 5 rokov manželia, pričom sme nemali dieťa, ktoré sme žili šťastne. Až do jedného dňa sme mali nedorozumenie, pretože som pre neho nemohla mať dieťa, a tak sa rozhodol pre mňa žiť pre ďalšie ženy, bol som taký smutný a frustrovaný a nemohol som ani jesť, až jedného dňa som prehľadával Internet, kde som videla pani Sandru, ktorá vypovedala o kúzelníkovi volať DR ISIKOLO, ktorý jej pomohol priviesť späť svojho manžela späť domov, a tak som sa rozhodol skúsiť kontaktovať kúzelníka DR ISIKOLO, aby som vysvetlil svoj problém DR ISIKOLO a on Povedal mi, že by som sa nemal báť, že mi pomôže vyriešiť môj problém, že sa môj milenec vráti domov, k môjmu najväčšiemu prekvapeniu za 48 hodín môj manžel ma začal volať a prosiť o odpustenie. To bol teraz zázrak. som späť ako manžel a manželka, týždeň po tom, čo bol môj lono obnovený, a teraz som za mesiac preč, všetko moje poďakovanie patrí DR ISIKOLO. sklonil svoju e-mailovú adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196.

Thanks chubygreat

(Mance Vudic, 11. 2. 2020 2:12)

Chcem vám poďakovať chubygreat za pomoc. Moja žena ma opustila pred niekoľkými mesiacmi a v živote som ju potrebovala, pretože ju veľmi milujem. Kontaktoval som chubygreat, keď som o ňom v Google čítal, ako vracia milostné. Ubezpečil ma a povedal mi, že bude potrebovať veci, ktoré som poskytol, a nasledujúce dva dni po vrhnutí kúzla sa moja žena vrátila ku mne. Ďakujem chubygreat. Môžete ho kontaktovať s nasledujúcimi podrobnosťami. Chubygreat@gmail.com alebo Whatsapp +2348165965904

svedectvo

(MODENA, 10. 11. 2019 19:59)

Keď pracujete so správnou osobou, sú zaručené pozitívne výsledky, nemožné je možné. Povedal som to, pretože som pracoval s tou správnou osobou, ktorá priviedla môjho manžela späť.
Ja a môj manžel sme manželia už viac ako 10 rokov, máme spolu 4 deti, máme stabilný zdroj príjmu, vlastný pohodlný dom ... spomeňte len na pár. Začiatkom tohto roka ma úplne stratil. Nikdy som to v živote nezažil ani v mladom veku. Bolo to, akoby sme nepriatelia žili spolu.
Bol som prekvapený, že založil svoje činy na probléme, ktorý nastal pred naším manželstvom (podvádzal som svojho bývalého).
Všetky moje pokusy dokázať svoju lojalitu a nekonečnú lásku k nemu boli zbytočné, kým som 30. mája 2019 o 10:19:05 EST neprišiel do kontaktu s Dr.OGUNAMENOM (ugbegundenger@gmail.com). Stalo sa niečo veľkolepé, ako keby Dr.OGUNAMEN nainštaloval do môjho manžela nový operačný systém. Znovu sa stal čerstvým a milujúcim.
Som tak vďačný, že moje predchádzajúce hriechy boli odpustené a zabudnuté po kúzle lásky. Ďakujem tvorcovi za to, že ma priviedol do teplých rúk Dr. Wakiny, keď sa moja rodina takmer roztrhla.

Thanks chubygreat

(Mance Vudic, 11. 2. 2020 2:11)

Chcem vám poďakovať chubygreat za pomoc. Moja žena ma opustila pred niekoľkými mesiacmi a v živote som ju potrebovala, pretože ju veľmi milujem. Kontaktoval som chubygreat, keď som o ňom v Google čítal, ako vracia milostné. Ubezpečil ma a povedal mi, že bude potrebovať veci, ktoré som poskytol, a nasledujúce dva dni po vrhnutí kúzla sa moja žena vrátila ku mne. Ďakujem chubygreat. Môžete ho kontaktovať s nasledujúcimi podrobnosťami. Chubygreat@gmail.com alebo Whatsapp +2348165965904

Lucia Žitňanská

(Problémy so zdravím a vzťahmi., 29. 1. 2020 11:13)

hcem, prosím, povedať všetkým, ktorí hľadajú akékoľvek riešenie svojich problémov, láskavo sa poraďte s týmto kúzelníkom, je skutočný, je mocný a všetko, čo hovorí doktor Amiso, je to, čo sa stane, pretože všetko, čo mi povedal, sa stalo. Prosím, kontaktujte ho na: herbalisthome01@gmail.com

Lucia Žitňanská

(Problémy so zdravím a vzťahmi., 29. 1. 2020 11:05)

Dobrý deň, Lucia Žitňanská, takmer som prišiel o život, keď moja štvorročná milenka zostala s inou ženou. Každý deň som plakal a triezvy, až kým to nebolo také zlé, že som prišiel o pomoc na internet. A videl som svedectvo kúzelníka, ktorý pomáha dáme menom Denisa Saková, a povedal som, že to skúsim, tak kontaktujem ho za pomoc a vrhá na mňa milostné kúzlo, ktoré používam pri získavaní mojej lásky späť a teraz som šťastná žena. Za to, čo si pre mňa urobil, neprestanem zdieľať tvoje dobré meno ľuďom tam za dobrú prácu, ktorú si pre mňa urobil. Dúfam, že Boh vám žehná, pretože mi pomáhate získať moju lásku späť. Je ideálne, keď som to publikoval v miestnych novinách pre Dr. Amiso v iných, aby som k nemu priviedol viac zákazníkov. , V prípade problémov so zdravím alebo vzťahom, tehotenstva alebo rakoviny, prípadov HIV alebo rozvodu, vymáhania dlhov, akýchkoľvek problémov, prestať plakať, láskavo kontaktujte Dr.Amiso na herbalisthome01@gmail.com a on je jedinou odpoveďou na všetky vaše problémy.

svedectvo

(verina, 23. 1. 2020 12:29)







Ahoj, som verina Potom, čo som bol vo vzťahu s Andersonom 7 rokov, rozišiel sa so mnou, urobil som všetko pre to, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo zbytočné, tak som ho chcel späť kvôli láske, ktorú k nemu mám, prosil som ho o všetko, sľúbil som mu to, ale odmietol. Vysvetlil som svoj problém svojmu priateľovi a navrhla, že by som sa mal skôr spojiť s kúzelníkom, ktorý by mi mohol pomôcť vrhnúť kúzlo, ktoré ho privedie späť, toho, ktoré jej pomáha, keď jej chlapec beží po inej žene a musím to skúsiť, poslal kúzelník a povedal mi, že nebol problém, že všetko bude v poriadku pred tromi dňami, že môj bývalý sa ku mne vráti pred tromi dňami, vrhol kúzlo a prekvapivo v druhý deň to bolo okolo 16:00. Môj bývalý ma volal, bol som tak prekvapený, odpovedal som na výzvu a jediné, čo povedal, bolo to, že bol tak ľúto za všetko, čo sa stalo, že chcel, aby som sa k nemu vrátil, že ma veľmi miluje. Bol som tak šťastný a šiel som za ním, takže sme spolu začali šťastne žiť. Odvtedy som sľúbil, že každý, koho poznám, má problém so vzťahom, pomohol by som tejto osobe tým, že ho odkážem na jediného skutočného a mocného kúzla, ktoré mi pomohlo pri riešení môjho vlastného problému. Jeho e-mail: (osunogie@gmail.com), môžete mu poslať e-mail, ak potrebujete pomoc vo vašom vzťahu alebo v akomkoľvek inom prípade.
1) Kúzla lásky
2) Kúzla stratenej lásky
3) Kúzla rozvodu
4) Manželské kúzla
5) Viazacie kúzla
6) Kúzla rozpadu
7) Vyhoďte milenca minulosti.
8.) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii
9) chcete uspokojiť svojho milenca
10) Kúzlo smrti
11) Kúzlo gay / lesbickej lásky
12) Kúzlo peňazí
13) kúzlo súdneho konania
14) kúzlo celebrít
15) politické kúzlo
16) Kúzlo skúšok
17) Kúzlo krásy
18) Kúzlo šťastia
19) Urob to, čo hovorím, kúzlo
20) Všeobecné kúzlo čistenia
21) Bad Luck Spell
Ak máte akýkoľvek problém s trvalým riešením, kontaktujte tohto vynikajúceho muža
cez ,, (osunogie@gmail.com)


« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »