Choď na obsah Choď na menu
 


Sebavedomie vidieť!

Pokiaľ ho máme, je to poznať už z diaľky. Prezrádza ho naša chôdza, držanie tela, vystupovanie. No a keď prehovoríme, nechtiac o jeho úrovni vypovedáme ešte viac.

Pokiaľ sme zdravo sebavedomí, nemáme problém priznať, že niečomu nerozumieme. Zdravé sebavedomie nám pomáha byť za každých okolností sám sebou. Pramení z našej sebaistoty, ktorej veríme bez ohľadu na názory okolia.

Ale je ťažké trafiť ten správny pomer! Pokiaľ sme sebavedomí príliš, naše vystupovanie hraničí s ignoranciou a nadraďovaním sa. Opačný problém vzniká, ak nás zhrýza vnútorná neistota. Bojíme sa prejaviť, máme zábrany hájiť svoje práva, radšej sa stiahneme. Nízke sebavedomie znižuje kvalitu života vo viacerých smeroch!

Návrat sebaistoty

Chýba vám sebaistota? Je to signál, že prehliadate samu seba. Váš sebaobraz je sebakriticky zdeformovaný na osobnosť s tendenciou hľadať chybu vždy u seba, nie druhých. Ako človek vníma sám seba býva to najpodstatnejšie. Tento pohľad sa buduje priebežne ako súhra viacerých faktorov, ktoré na nás vplývajú i vo forme spätnej väzby z okolia. Spokojnosť je znakom vnútornej rovnováhy, ktorá úzko súvisí so sebavedomím. Aj keď sa v tomto štádiu nenachádzate, nezúfajte! Máte v rukách obrovské možnosti!

Človek – vybrúsený diamant

Hovorí sa, že každý človek je diamant. Aj VY! Do akej miery zažiarite záleží len na vás. Ak sa na cestu sebaobjavovania nikdy nevydáte, zostanete na prvej úrovni, ktorým je uhlík. Čím viac na sebe budete pracovať, tým hlbšie sa dostanete. Čím hlbšie sa prebojujete, tým väčšiu krásu svojho JA odhalíte svetu, no najmä sama sebe. Čím väčšiu krásu na sebe spozorujete, tým viac budete sebavedomá. Láka to, že?

Kadiaľ za sebavedomím?

Sebavedomie je cesta za sebapoznaním. Nič viac, nič menej. Ako na ňu vykročiť?

  • Majte svoj vzor. Niekto môže namietať, že ak ide o sebapoznanie, nemalo by ísť o napodobňovanie, no pozitívny vzor s hlboko zakoreneným hodnotami bude vašou skalou istoty. Aspoň na začiatku, kým sa hľadáte. Zakaždým, keď sa ocitnete v neistej situácii, pomyslite si na svoj vzor – ako by sa zachoval? Postupne sa tak stanete takou, akou chcete byť zatiaľ len vo svojich predstavách. Viera je dôležitá. Spočiatku nemáte nič, len vieru v úspech. Tak sa jej držte ako svojho životabudiča, až kým nezískate vieru sama v seba. Je to dosiahnuteľný cieľ!
  • Viete, kým ste? Skúste čo najobjektívnejšie zosumarizovať svoje pozitíva i negatíva, aby ste vedeli zhodnotiť, čo na sebe chcete zmeniť či zdôrazniť. Môžu to byť i maličkosti. Rozhľad, vnímavosť, cit pre detail... Každý má svoju osobitosť, na ktorej sa dá stavať. Tak stavajte!
  • Akou ženou by ste chceli byť, aby ste sa cítili lepšie? Začnite pracovať na tom, aby ste sa ňou raz stali! Vedomie, že pre seba niečo robíte, máte svoj zámer a pomaly ho napĺňate, vám dodá vnútornú sebaistotu prameniacu z faktu, že ste svoj život chytili do vlastných rúk!
  • Drobné úspechy sú to, čo potrebujete. Budú to krôčiky, po ktorých si vyšliapete cestu za svojím snom. Takže? Čo by ste chceli dokázať v blízkej budúcnosti? Stanovte si malé ciele a hurá na ne! Tehlička triumfu k tehličke a vybudujete si sebavedomie!
  • Zbavte sa utkvelej predstavy, že vás musí mať každý rád! Je to nezdravé, nereálne a sebatrýznivé! Robte, čo chcete vy, nie to čo sa má alebo sa od vás žiada. Váš život patrí len vám! Rozhodujte!
  • Robte všetko pre to, aby ste vyzerali skvele, no najmä, aby ste sa i cítila skvele! Ako? Veľmi jednoducho: Uvoľnite sa! Pokiaľ nejde o život, chce to nadhľad. Ak sa s tým dokážete stotožniť, prídu prvé úspechy. Uvoľnený človek je vždy úspešnejší ako ten, ktorý sa zhrýza otázkami, čo si o ňom ľudia myslia, ako obstojí a pod. Okolie zmenu vycíti a ihneď pozitívne zareaguje. Výsledok? Zvýšené sebavedomie! VAŠE!
  • Aby vám však sebavedomie vydržalo aj počas upršaných dní, ktoré strávite bez mejkapu či krásnych šiat, musíte sa dopracovať k vnútornej harmónii nezávislej od povrchnej krásy či reakcií okolia. Byť závislá len sama na sebe, plne zodpovedná za svoje pocity... nebolo by to úžasné? Bolo! A je to na dosah... Už je to len na vás!

 

Obrázok

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Ďakujem veľmi pekne za to, že si získal moju manželku

(Luis Garcia Quintero, 23. 4. 2020 14:07)

Nikdy neprestane udivovať každého, kto hľadá jeho pomoc. Je nepochybne najlepší so svojimi magickými silami. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste sa vrátili po 5 mesiacoch rozchodu s mojou bývalou priateľkou. WhatsApp Lord Zakuza na +1 740-573-9483 za to, že je veľkým a mocným kúzelníkom, ktorému dôverujem. Aj v tejto nedávnej pandemickej kríze na celom svete sa pánovi Zakuzovi podarilo priviesť späť moju bývalú priateľku do 48 hodín so silnou mágiou, keď som zaplatil počiatočný poplatok vo výške 370 EUR, aby som získal potrebné predmety, aby som pre mňa mohol urobiť prácu a potom dokončil, moja bývalá priateľka sa ku mne vrátila do 48 hodín a dnes sme pre seba jednoducho najlepší. S Lordom Zakuzom môžete komunikovať prostredníctvom linky WhatsApp na čísle +1 740-573-9483 a potrebujete pomoc vo svojich vzťahoch / manželstvách.

Ďakujem veľmi pekne za to, že si získal moju manželku

(Luis Garcia Quintero, 23. 4. 2020 2:07)

Nikdy neprestane udivovať každého, kto hľadá jeho pomoc. Je nepochybne najlepší so svojimi magickými silami. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste sa vrátili po 5 mesiacoch rozchodu so svojou bývalou priateľkou. WhatsApp Lord Zakuza na +1 740-573-9483 za to, že je veľkým a mocným kúzelníkom, ktorému dôverujem. Aj v tejto nedávnej pandemickej kríze na celom svete sa pánovi Zakuzovi podarilo priviesť späť moju bývalú priateľku do 48 hodín so silnou mágiou po zaplatení predbežného poplatku vo výške 370 EUR, aby získal potrebné veci na to, aby svoju prácu vykonal a potom, čo on skončila, moja bývalá priateľka sa ku mne vrátila do 48 hodín a dnes sme jednoducho sami najlepšími. S Lordom Zakuzom môžete komunikovať prostredníctvom linky WhatsApp na čísle +1 740-573-9483, aby ste dostali akúkoľvek pomoc vo vašich vzťahoch / manželstvách.

Can you help me translate

(rardinsar, 4. 12. 2019 23:41)

i am from Italy hello. Can you help me translate? /rardor

Hej, som tak nadšený, že moje rozbité manželstvo

(Diana Luis, 30. 3. 2020 17:29)

Hej, som tak nadšený, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť, keď ma opustil a naše 2 deti pre inú ženu. Po ôsmich rokoch manželstva sme boli s manželom v jednej alebo druhej hádke, až kým ma nakoniec neopustil a nepresťahoval sa do Kalifornie, aby som bol s inou ženou. Cítil som, že môj život skončil a moje deti si mysleli, že už nikdy neuvidia svojho otca. Snažil som sa byť silný len pre deti, ale nemohol som ovládať bolesti, ktoré trápia moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti a bolesti, pretože som sa do svojho manžela naozaj zamiloval. Každý deň a noc som na neho myslel a vždy som si želal, aby sa ku mne vrátil, bol som skutočne naštvaný a potreboval som pomoc, takže som hľadal pomoc online a narazil som na webovú stránku, ktorá naznačovala, že doktor Mohammed môže pomôcť rýchlo sa vrátiť späť , Cítil som, že by som ho mal skúsiť. Kontaktoval som ho a povedal mi, čo mám robiť, a urobil som to, potom pre mňa urobil (Kúzlo lásky). O 28 hodín neskôr mi môj manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu a deťom tak veľmi chýba, tak úžasné !! Takto sa vrátil toho istého dňa s množstvom lásky a radosti a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako predtým. Vďaka Dr. Mohammedovi. je tak silný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. Mohammed skutočný a silný kúzelník, ktorý sa vždy budem modliť, aby žil dlho, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete Ex späť alebo sa váš manžel presťahoval do inej ženy, už neplakajte, kontaktujte teraz tohto mocného kúzla. Tu je jeho kontakt: Pošlite mu e-mail na adresu: monicaspiritualtemple@gmail.com, môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať v aplikácii Whats-app: +2348134493948

svedectvo

(susan, 21. 4. 2020 16:24)

toto je moje svedectvo o úžasnej práci, ktorú Dr. OSUNOGIE urobil pre mňa. Môj manžel opustil mňa a deti a išiel žiť s inou ženou, ktorú práve stretol. A žena ho očarovala, takže so mnou a svojimi deťmi nebude mať nikdy nič spoločné s tým, čo utrpelo moje ja a deti a bolo to peklo boje, ale ja sa rozhodnem vyvinúť maximálne úsilie, aby som sa ubezpečil, že moja rodina dostane spolu, ako to bývalo, išiel som tam online, takže som videl veľa dobrých rozhovorov o tomto kúzelnom volaní s názvom Dr OSUNOGIE na jeho stránkach. Musel som sa s ním spojiť a vysvetliť mu svoj problém, a za 48 hodín, ako sľúbil, sa môj manžel vrátil domov a jeho správanie bolo späť k mužovi, ktorého som si vzal. Nemôžem poďakovať tomuto kúzlu za to, čo pre mňa urobil, som vďačný a nikdy nezastavím zverejňovanie jeho mena na internete za dobrú prácu, ktorú pre mňa vykonal. Ešte raz ďakujem Dr. OSUNOGIE za vašu skvelú prácu. Svoje problémy môžete vyriešiť aj pomocou programu DR OSUNOGIE. kontaktujte ho e-mailom oosunogie@gmail.com. Ďakujem všetkým za prečítanie tohto veľkého svedectva o mne

Ďakujem veľmi pekne za to, že si získal moju manželku

(Luis Garcia Quintero, 21. 4. 2020 15:05)

Nikdy neprestane udivovať každého, kto hľadá jeho pomoc. Je nepochybne najlepší so svojimi magickými silami. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste sa vrátili po 5 mesiacoch rozchodu s mojou bývalou priateľkou. WhatsApp Lord Zakuza na +1 740-573-9483 za to, že je veľkým a mocným kúzelníkom, ktorému dôverujem. Aj v tejto nedávnej pandemickej kríze na celom svete sa pánovi Zakuzovi podarilo priviesť späť moju bývalú priateľku do 48 hodín so silnou mágiou, keď som zaplatil počiatočný poplatok vo výške 370 EUR, aby som získal potrebné predmety, aby som pre mňa mohol urobiť prácu a potom dokončil, moja bývalá priateľka sa ku mne vrátila do 48 hodín a dnes sme pre seba jednoducho najlepší. S Lordom Zakuzom môžete komunikovať prostredníctvom linky WhatsApp na čísle +1 740-573-9483, aby ste dostali akúkoľvek pomoc vo vašich vzťahoch / manželstvách.

Ďakujem veľmi pekne za to, že si získal moju manželku

(Luis Garcia Quintero, 21. 4. 2020 13:05)

Nikdy neprestane udivovať každého, kto hľadá jeho pomoc. Je nepochybne najlepší so svojimi magickými silami. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste sa vrátili po 5 mesiacoch rozchodu s mojou bývalou priateľkou. WhatsApp Lord Zakuza na +1 740-573-9483 za to, že je veľkým a mocným kúzelníkom, ktorému dôverujem. Aj v tejto nedávnej pandemickej kríze na celom svete sa pánovi Zakuzovi podarilo priviesť späť moju bývalú priateľku do 48 hodín so silnou mágiou, keď som zaplatil počiatočný poplatok vo výške 370 EUR, aby som získal potrebné predmety, aby som pre mňa mohol urobiť prácu a potom dokončil, moja bývalá priateľka sa ku mne vrátila do 48 hodín a dnes sme pre seba jednoducho najlepší. S Lordom Zakuzom môžete komunikovať prostredníctvom linky WhatsApp na čísle +1 740-573-9483, aby ste dostali akúkoľvek pomoc vo vašich vzťahoch / manželstvách.

Ahoj všetci, ktorých som v minulosti bojoval s manželom

(Wendy, 20. 4. 2020 2:03)

Ahoj všetci, ktorých som v minulosti bojoval s manželom, čo viedlo k rozvodu s mojím prvým manželom. Potom, čo som sa s mojím bývalým manželom rozviedla, mala som ďalšiu šancu sa znova oženiť a iba 2 roky môjho druhého manželstva došlo k ďalšiemu rozvodu, ktorý ma takmer emočne zabil. Zostal som ďalšie dva roky slobodný a slobodná matka. Úprimne povedané, nebol som veľmi šťastný, pretože každá žena potrebuje muža v živote, bolo chvíle, keď som videl svoju prvú fotografiu manželov a uvedomil som si, ako veľmi ho milujem a že mi ho chýbal. Snažil som sa k nemu dostať, ale bolo mi povedané, že pokračoval vo svojom živote a možno už nikdy nebudeme spolu. Toho večného plaču som plakal, keď som si myslel, že som stratil muža, pre ktorého som toľko lásky. Požiadal som o radu, čo mám robiť, a môj priateľ mi dal kontakt s Dr. Mohammedom Templeom Templeom, konzultoval som s ním a jeho najlepšími silami mi pomohol s Reunion Marriage Love Spell, aby som vrátil môjho bývalého manžela späť pre mňa, len za 6 dní som mal očarujúce modlitby za duchovné stretnutie s Dr. Mohammedom všetko, čo sa v mojom živote obracia k dobrému, teraz šťastne žijem so svojím prvým manželom a vyriešim problémy s rozvodom. s pomocou Dr. Mohammeda, jeho muža múdrosti a starostlivosti. Ďakujem a vážim si všetku pomoc, ktorú si mi dal, aby si môj bývalý manžel znova vstúpil do môjho života. Dnes svedčím o tom, že doktor Mohammed je silný, že dokáže vyriešiť všetky problémy v zlomenom vzťahu s láskou a znova ho kontaktovať, aby vyriešil akýkoľvek problém so vzťahom. E-mail .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať na WhatsApp +2348134493948

ROBLOX Hack 2020 APRIL UPDATED

(rardinsar, 15. 4. 2020 21:33)

https://billscheatworld.com/ROBLOXHackOnlineUltimate - ULTIMATE GENERATOR for ROBLOX GAME Club BUILDERS AVAILABLE! 2020 APRIL/MAY UPDATED!

KW:
Free Robux Generator No Verification 2020 APRIL UPDATED
Earn Free Robux 2020 MAY UPDATED

Čo robíte, keď vás manžel opustí pre inú ženu?

(Zuzana Žužu Galbava, 13. 4. 2020 20:26)

Dobrý deň, priatelia, Dobrý deň, volám sa Zuzana Žužu Galbava z Bratislavy, som profesorkou lekárkou a mám 45 rokov. Láskavo si prečítajte moje svedectvo o skutočnom živote, mám pozitívny úmysel, že táto informácia pomôže niekomu, kto práve prečíta tento článok, obnoviť späť rozbité manželstvo a obnoviť stratený milostný vzťah do 2 dní. Potom, čo som bol vo vzťahu s Kepeňovou roky, rozišiel sa so mnou, urobil som všetko preto, aby som ho priviedol späť, aby ma miloval, ale všetko, čo som urobil, bolo zbytočné, tak som ho chcel späť kvôli láske, ktorú k nemu mám, spýtal som sa ho na všetko, čo som sľúbil, ale on odmietol. Vysvetlil som svoj problém svojmu kolegovi v práci a navrhla, že by som sa radšej spojil s láskavým spellcasterom, ktorý by mi mohol pomôcť získať späť jeho lásku, ale som typ človeka, ktorý si nikdy nemyslel, že časť lásky kúzla existuje alebo pracuje, nemal som voľba, ale vyskúšať som e-mailom kanál pravopisu a on mi povedal, že nebol problém, že všetko bude v poriadku pred tromi dňami, že môj bývalý sa ku mne vráti pred tromi dňami, hodil časť kúzla Lásky do vzduchu a prekvapivo druhý deň to bolo okolo 3:00. Môj bývalý partner mi volal na môj mobilný telefón, bol som tak prekvapený, že som odpovedal na telefonát a všetko, čo povedal, bolo tak ľúto za všetko, čo sa stalo, že chcel, aby som sa k nemu vrátil, že ma tak veľmi miluje. Bol som tak šťastný, a tak sme spolu začali šťastne žiť. Takto sa k nemu môžete dostať, ak potrebujete pomoc doctorigbinovia93@gmail.com alebo whatsapp / Viber na čísle +2348144480786 Urobíte niečo pre to, aby ste svoju lásku dostali späť?

lucas286@gmail.com

(Llucas jessy, 10. 4. 2020 2:24)

Chcem sa poďakovať Dr. ALASHIRE za jeho skvelú prácu v mojom živote a za prácu mojej rodiny predtým, ako bol môj život zmätený, bol som zadlžený beznádejný a odmietnutý skľúčený a frustrovaný kvôli mojej závislosti na drogách .. moje meno je (LUCAS BILLY ) od Georga som bol na droge, pretože som mal 17 rokov, môj priateľ ma k nemu zoznámil od tej doby, čo som bol na ňom závislý .. nemôžem žiť bez neho .. žiť život feťáka, havesoldabuydrug .. len chodiť po ulici dúfať, že sa zmení nejaký deň .. teraz som 30 rokov stále rovnaký .. videl som rôzne svedectvá online ľudí svedčiacich o dobrej práci doktora ALASHIRA, najviac som to ignoroval .. pretože ma priateľka nepriateľa ma skúsiť to a urobil som .. Kontaktoval som ho a povedal som mu o svojom probléme a povedal mi, že mi pomôže a povedal mi, čo mám robiť, a urobil som to. .hľa, že je skvelý, a sľubujem, že sa s nami podelím o ďalšie informácie. Email dr.alashirao1@gmail.co m WhatsApp +2348034395438 ... vďaka ..

Klanemo23@gmail.com

(Klans, 10. 4. 2020 2:20)

Všetkým ďakujem skvelému mužovi DR ALASHIRA za pomoc pri zotavení môjho bývalého potomka po mojom rozchode. Veľký DR ALASHIRA dokáže vyliečiť všetky druhy problémov, ktorým v živote čelíte .. Môže vám všetkým pomôcť. gmail.com WhatsApp +2348034395438

Viviana64@gmail.com

(Vivian, 10. 4. 2020 2:18)

PRAVDEPODOBNÉ, ŽE MÔŽE SPĹŇAŤ KAŽDÝ HRAD, KTORÝ JE NEPLATNÝ, TOTO JE PRÍPAD KARIÉRA, KTORÝ JE SPOTREBNÝ VRÁTIŤ MY GIRLFRIEND POSLEDNÝ TÝŽDEŇ, POKIAĽ NIEKTORÉ FALZOVÉ HRADY ZOBRAZIŤ MOJE PENIAZE, PROSÍM, ŽE STE DOBRÝMI ​​VÁM (HENK JERRY) E-MAIL dr.alashirao1@gmail.com WHATSAP +2348034395438.

harrietpus2@gmail.com

(Harriet, 10. 4. 2020 2:14)

veľmi šťastné maslo, ktoré mi Dr.ALASHIRA pomohla priviesť späť k svojej duši. Bože, na súde, je veľa žien, ako som ja, ktoré urobili všetko, čo je v ich silách, aby vyhrala svojho manžela. Manželky späť, prišla som sem, aby som povedala všetci sa pozerajú, pretože práve tu je odpoveď. Úplne si myslím, že keby existovala vojna s kúzlami, ako je dr.alashirao1@gmail.com, svet by bol dobrým miestom. Môj manžel a ja sme boli oddelení 4 roky a nemohli by sme žiť bez nich, všetko som použil, aby som to získal späť, ale nefungoval, kým som nečítal veľa svedectiev o kúzelníku zvanom Dr.ALASHIRA a o tom, ako efektívne to bolo. Je to práca. Okamžite som sa s ňou skontaktoval a sledoval som kroky, ktoré som dal, a po 4 dňoch som myex zavolal, aby som požiadal o odpustenie, ktoré chce nič viac, ako sa vrátiť do svojho trvalého života. Som rád, že ak existuje Dr.ALASHIRA, dúfam, že sa vám bude zdať veľmi užitočná.

ana

(svedectvo, 8. 4. 2020 20:19)

Dobrý deň, všetci som veľmi rád, zdieľať svoje skvelé skúsenosti s každým o tom, ako Dr ADELEKE mi pomohol odovzdať kúzlo, ktoré sa dáma som vždy miloval, ale nikdy si jej pozornosť konečne miloval ma späť s Baba mocný kúzlo... bolo to len prekvapenie, pretože ona ako bol môj sen žena a nakoniec sa prejavuje po mojom stretnutí s BABA ADELEKE.. Ak máte akýkoľvek problém trápi vás kontaktovať na bunku a WhatsApp + 27740386124 

svedectvo

(Suzette, 8. 4. 2020 0:47)

Dobrý deň, všetci som veľmi rád, zdieľať svoje skvelé skúsenosti s každým o tom, ako Dr ADELEKE mi pomohol odovzdať kúzlo, ktoré sa dáma som vždy miloval, ale nikdy si jej pozornosť konečne miloval ma späť s Baba mocný kúzlo... bolo to len prekvapenie, pretože ona ako bol môj sen žena a nakoniec sa prejavuje po mojom stretnutí s BABA ADELEKE.. Ak máte akýkoľvek problém trápi vás kontaktovať na bunku a WhatsApp + 27740386124 

Suzette

(svedectvo, 8. 4. 2020 0:43)

Dobrý deň, všetci som veľmi rád, zdieľať svoje skvelé skúsenosti s každým o tom, ako Dr ADELEKE mi pomohol odovzdať kúzlo, ktoré sa dáma som vždy miloval, ale nikdy si jej pozornosť konečne miloval ma späť s Baba mocný kúzlo... bolo to len prekvapenie, pretože ona ako bol môj sen žena a nakoniec sa prejavuje po mojom stretnutí s BABA ADELEKE.. Ak máte akýkoľvek problém trápi vás kontaktovať na bunku a WhatsApp + 27740386124 

Marlene Agur

(svedectvo, 7. 4. 2020 16:01)

Chcem odporučiť Dr ade ako najlepšie kúzlo koliesko z Afriky, on je dobrý a guanín muž, ktorý mi pomohol, som narazil na jeho svedectvo on-line a ako pomôcť ľuďom priviesť späť svojho milenca, na prvý strach, ale som si želal, aby sa pokúsila na moje najväčšie prekvapenie urobil dobrú prácu a moja láska je späť ku mne, žijúci spolu ako jeden. to všetko bolo kvôli Dr ade, môžete ho kontaktovať dnes a dostať svoj problém vyriešený. Volajte/WhatsApp + 27740386124 alebo ho e-mailom na adrese: aoba5019@gmail.com.  


svedectvo

(ALICA, 6. 4. 2020 20:49)

Obnovil som manželstvo život v minulom roku po prečítaní on-line svedectvo o Dr Adeleke. Kontaktoval som ho na (aoba5019@gmail.com) a ja WhatsApp ho na + 27740386124. Po siedmich dňoch, k môjmu prekvapeniu moja žena sa vrátil ku mne. Až teraz je všetko v poriadku s nami. Dúfam, že kúzlo uchádzači nájdu toto svedectvo moje užitočné. Je to všetko o vyskúšaní, ako som sa stretol správne kúzlo koliesko doktor Adeleke. Ďakujem mi neskôr

svedectvo

(Renee, 6. 4. 2020 15:05)





Získajte svoju manželku späť, dokonalé urgentné milostné kúzlo. Am Karen Ďakujem Dr. OSUNOGIE, ktorý priniesol späť lásku môjho života. moja priateľka ma podviedla a požiadala o rozchod. Neverím, že sa najskôr pokúsim vrátiť k nej, ale všetko, čo mi povedala, bolo, že je s niekým iným. že ma už nezaujíma oženiť sa so mnou v tom momente, že som bola zlomená zo srdca, pretože milujem svoju priateľku natoľko, že som ju nemohla nechať zrazu opustiť, naozaj ma opustila, naozaj ju milujem a nikdy si nedokážem predstaviť môj život bez ona. až kým som sa nestretol s mocným skutočným kúzelníkom Dr OSUNOGIE, ktorý mi sľúbil 5-dňové naliehavé milostné kúzlo, aby som sa vrátil so svojou priateľkou, bolo to dobré nočné obdobie o 23:00, v dňoch, keď mi doktor OSUNOGIE povedal, že moja priateľka bude späť, spočiatku som začul zvonenie zvončekov pri mojich dverách Počul som niekoho hovoriť med !!!, to znie povedome, otvoril som dvere a videl som svoju priateľku stojaci a plačiac predo mnou. Neprekvapilo ma to, pretože som sa modlil za to, aby sa vrátila domov. Hádajte, čo 2 týždne potom, čo si všimla, že sa jej systém a jej telesná teplota zmenili, a vzal som ju na kliniku na kontrolu a lekár mi povedal, že v nej je život, čo znamená, že bola tehotná, naozaj chcem využiť túto príležitosť, aby som sa poďakovala Dr. Toľko OSUNOGIE a milostná stránka, ktorá ma nasmerovala na Dr OSUNOGIE, ak máte nejaký problém s návratom svojho ex, alebo s ťažkosťami alebo podobnými problémami, do ktorých ste boli, obráťte sa na Dr. OSUNOGIE na adrese osunogie@gmail.com


« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »