Choď na obsah Choď na menu
 


Sebavedomie vidieť!

Pokiaľ ho máme, je to poznať už z diaľky. Prezrádza ho naša chôdza, držanie tela, vystupovanie. No a keď prehovoríme, nechtiac o jeho úrovni vypovedáme ešte viac.

Pokiaľ sme zdravo sebavedomí, nemáme problém priznať, že niečomu nerozumieme. Zdravé sebavedomie nám pomáha byť za každých okolností sám sebou. Pramení z našej sebaistoty, ktorej veríme bez ohľadu na názory okolia.

Ale je ťažké trafiť ten správny pomer! Pokiaľ sme sebavedomí príliš, naše vystupovanie hraničí s ignoranciou a nadraďovaním sa. Opačný problém vzniká, ak nás zhrýza vnútorná neistota. Bojíme sa prejaviť, máme zábrany hájiť svoje práva, radšej sa stiahneme. Nízke sebavedomie znižuje kvalitu života vo viacerých smeroch!

Návrat sebaistoty

Chýba vám sebaistota? Je to signál, že prehliadate samu seba. Váš sebaobraz je sebakriticky zdeformovaný na osobnosť s tendenciou hľadať chybu vždy u seba, nie druhých. Ako človek vníma sám seba býva to najpodstatnejšie. Tento pohľad sa buduje priebežne ako súhra viacerých faktorov, ktoré na nás vplývajú i vo forme spätnej väzby z okolia. Spokojnosť je znakom vnútornej rovnováhy, ktorá úzko súvisí so sebavedomím. Aj keď sa v tomto štádiu nenachádzate, nezúfajte! Máte v rukách obrovské možnosti!

Človek – vybrúsený diamant

Hovorí sa, že každý človek je diamant. Aj VY! Do akej miery zažiarite záleží len na vás. Ak sa na cestu sebaobjavovania nikdy nevydáte, zostanete na prvej úrovni, ktorým je uhlík. Čím viac na sebe budete pracovať, tým hlbšie sa dostanete. Čím hlbšie sa prebojujete, tým väčšiu krásu svojho JA odhalíte svetu, no najmä sama sebe. Čím väčšiu krásu na sebe spozorujete, tým viac budete sebavedomá. Láka to, že?

Kadiaľ za sebavedomím?

Sebavedomie je cesta za sebapoznaním. Nič viac, nič menej. Ako na ňu vykročiť?

  • Majte svoj vzor. Niekto môže namietať, že ak ide o sebapoznanie, nemalo by ísť o napodobňovanie, no pozitívny vzor s hlboko zakoreneným hodnotami bude vašou skalou istoty. Aspoň na začiatku, kým sa hľadáte. Zakaždým, keď sa ocitnete v neistej situácii, pomyslite si na svoj vzor – ako by sa zachoval? Postupne sa tak stanete takou, akou chcete byť zatiaľ len vo svojich predstavách. Viera je dôležitá. Spočiatku nemáte nič, len vieru v úspech. Tak sa jej držte ako svojho životabudiča, až kým nezískate vieru sama v seba. Je to dosiahnuteľný cieľ!
  • Viete, kým ste? Skúste čo najobjektívnejšie zosumarizovať svoje pozitíva i negatíva, aby ste vedeli zhodnotiť, čo na sebe chcete zmeniť či zdôrazniť. Môžu to byť i maličkosti. Rozhľad, vnímavosť, cit pre detail... Každý má svoju osobitosť, na ktorej sa dá stavať. Tak stavajte!
  • Akou ženou by ste chceli byť, aby ste sa cítili lepšie? Začnite pracovať na tom, aby ste sa ňou raz stali! Vedomie, že pre seba niečo robíte, máte svoj zámer a pomaly ho napĺňate, vám dodá vnútornú sebaistotu prameniacu z faktu, že ste svoj život chytili do vlastných rúk!
  • Drobné úspechy sú to, čo potrebujete. Budú to krôčiky, po ktorých si vyšliapete cestu za svojím snom. Takže? Čo by ste chceli dokázať v blízkej budúcnosti? Stanovte si malé ciele a hurá na ne! Tehlička triumfu k tehličke a vybudujete si sebavedomie!
  • Zbavte sa utkvelej predstavy, že vás musí mať každý rád! Je to nezdravé, nereálne a sebatrýznivé! Robte, čo chcete vy, nie to čo sa má alebo sa od vás žiada. Váš život patrí len vám! Rozhodujte!
  • Robte všetko pre to, aby ste vyzerali skvele, no najmä, aby ste sa i cítila skvele! Ako? Veľmi jednoducho: Uvoľnite sa! Pokiaľ nejde o život, chce to nadhľad. Ak sa s tým dokážete stotožniť, prídu prvé úspechy. Uvoľnený človek je vždy úspešnejší ako ten, ktorý sa zhrýza otázkami, čo si o ňom ľudia myslia, ako obstojí a pod. Okolie zmenu vycíti a ihneď pozitívne zareaguje. Výsledok? Zvýšené sebavedomie! VAŠE!
  • Aby vám však sebavedomie vydržalo aj počas upršaných dní, ktoré strávite bez mejkapu či krásnych šiat, musíte sa dopracovať k vnútornej harmónii nezávislej od povrchnej krásy či reakcií okolia. Byť závislá len sama na sebe, plne zodpovedná za svoje pocity... nebolo by to úžasné? Bolo! A je to na dosah... Už je to len na vás!

 

Obrázok

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

His Great Works

(Melina Penkova, 9. 6. 2019 9:55)

MUSÍŠ SI PRECÍTAT:

Moje meno je Melina Penková som z Bulharska, chcem povedat svetu, ako som dostal pomoc od tohto skvelého muža, ktorý mi dal kúzlo, aby som sa vrátil k svojmu manželovi a aby sa môj manžel miloval a rešpektoval ma. manžel a môj život je plný lásky, môj manžel ma opustil na 8 rokov, pretože som nemohol dat mu dieta a on bol s inou ženou, ked som trpel v osamelosti a bolesti. Mám dnes vlastné dieta kvôli pomoci Dr. Odia, mám dalšie kontaktné údaje na internete od iného páru, ktorý sa podelil aj o jeho dobré diela, takže som ho okamžite kontaktoval, aby som pomohol priviest spät svojho manžela Vlastné dieta, priviedol môjho manžela do 24 hodín a po návrate môjho manžela Dr. Povedal som mu, že budem zdielat jeho dobrú prácu na internete povedat svetu, to je dôvod, preco to robím teraz. Urobil môj manžel, aby sa vrátil a dal mi byliny, aby otehotneli pre môjho manžela, on je naozaj mocný muž, takže ak niekto z vás potrebuje pomoc akéhokolvek druhu, viem, že Dr Odia vám môže pomôct 100% a rýchlo. Pre WhatsApp a Viber Chat: +27710187753. email: odiasolutioncenter@gmail.com. Obrátte sa na neho a budte štastní.

mariajana4@gmail.com

(maria jana, 4. 6. 2019 14:15)

Dnes som veľmi rád, že doktor Oduduwa, ktorý v mojom živote urobil veľké kúzlo. Mal som nedorozumenie s mojím manželom v minulosti, a tak nás to viedlo k rozpadu na 3 roky, ale jedného dňa som videl príspevok Lisa Andrew, ktorý uverejnil na internete, že doktor Oduduwa veľké kúzlo kúzlo pomohol jej kúzlo, ktoré jej priniesol Manžel tak som sa rozhodol kontaktovať doktora Oduduwu, aby mi pomohol, a uistil ma, že môj manžel sa ku mne vráti. Našťastie som veľmi rád, že môžem na túto stenu napísať, že môj manžel sa ku mne vrátil, ako povedal veľký kúzelný kaderník Oduduwa.
Máte problém so svojím manželom, priateľom, priateľkou, vzťahmi, manželkou alebo vo vašej kancelárii a myslíte si, že ste ich stratili? starať sa viac, pretože doktor Oduduwa veľké kúzlo kúzlo vám môže pomôcť, rovnako ako on mi pomohol priviesť späť svojho manžela v poriadku. Kontaktujte doktora Oduduwu pre svoju vlastnú pomoc ešte dnes prostredníctvom e-mailu: droduduwaspellhome@gmail.com, môžete tiež zavolať alebo zavolať na telefónne číslo +2347051839672

how to get husband back

(nakisha, 1. 6. 2019 22:07)

Dobrý deň, moje meno je Nakisha Chcem, aby ste sa všetci pripojili ku mne, aby som sa poďakoval tomuto mužovi za obnovenie môjho domova s ​​mojím bývalým manželom, ktorý ma na 5 rokov vyhodil za inú ženu. Spočiatku som nikdy neveril, že DR OGUDUGU mi bude môcť pomôcť získať späť svoju EX HUSBAND od tejto inej ženy, ale preto, že ho stále milujem a potrebujem ho v mojom živote. Pracujem a sledujem inštrukcie DR OGUDUGU a ma prekvapuje, že po 3 rokoch Dni odlievania kúzla a práca s DR OGUDUGU, môj EX HUSBAND ma zavolal a požiadal ma, aby som odpustil a zabudol na všetko, čo mi urobil, že ma stále miluje ... teraz sám a môj manžel sa spolu plníme a sme veľmi spokojný s naším novým životom ... všetko vďaka DR OGUDUGU za skvelú prácu, ktorú pre mňa urobil .. sľubujem, že sa vždy podelím o svoju dobrú prácu celému svetu a ak nejaký subjekt prechádza cez akékoľvek ťažkosti vo vzťahu by mal laskavo ho kontaktujte prostredníctvom e-mailu: drogudugusolutionspell@gmail.com alebo whatsapp +2349097050691
Tiež sa špecializuje na nasledujúce problémy
(1) Ak chcete, aby vaša ex späť.
(2) ak máte vždy zlé sny.
(3) Chcete byť povýšený vo vašej kancelárii.
(4) Chcete, aby po vás bežali ženy / muži.
(5) Ak chcete dieťa
(6) Chcete byť bohatí.
(7) Chcete spojiť svojho manžela / manželku
navždy tvoj.
(8) Ak potrebujete finančnú pomoc.
(9) Bylinná starostlivosť.
 kontaktujte DR OGUDUGU prostredníctvom svojho e-mailu pre celkové riešenie drogudugusolutionspell@gmail.com

svedectvo

(ogunamen, 27. 5. 2019 12:15)

CHIEF OGUNAMEN je kňaz s vysokým voodoo kňazom. je to kúzlo kúzlo, natívny lekár, duchovný bylinkár, silný kosáčik liečiteľ, duchovný astrológ, psychický čitateľ, multi guru, čarodejník lekár, kňaz afriky bohatstvo tajomstvo.
ste boli na natívneho lekára bez riešenia vašich problémov? boli ste na mieste, aby ste sa mohli pozrieť na výkonného domáceho lekára, ktorý dokáže vyriešiť všetky vaše ťažkosti, najviac pochopíte, že existuje rodný lekár, ktorý nahrádza všetkých natívnych lekárov všetkých domácich lekárov, ak hľadáte silného domáceho lekára s veľkými duchovnými silami, potom musíte byť pri hľadaní pôvodného lekára, ktorý pochádza z morského sveta. to je spiritualita najväčšieho afrického domorodého lekára CHIEF OGUNAMEN.
CHIEF OGUNAMEN je znovu rozpoznaný po celom svete morského kráľovstva. Ako jeden z najlepších šťastných a najmocnejších natívnych lekárov kúziel od začiatku svojej predkovskej lode CHIEF OGUNAMEN žije medzi všetkými ostatnými pôvodnými lekármi, nikdy nebol žiadny formy nemožnosti mimo kontroly CHIEF OGUNAMEN. nezáleží na vzdialenosti osoby s problémami alebo situáciou, všetko, čo musíte urobiť, je veriť v domorodého lekára CHEMF OGUNAMEN kúzla obsadenie, ktoré funguje, vždy varuje, nikdy sa dostať svoje kúzlo obsadenie, ak neveríte alebo neschopný nasledovať jeho pokyn.
je to úloha natívneho lekára CHIEF OGUNAMEN ponúknuť služby tým, ktorí potrebujú duchovnú pomoc, bez toho, aby sa starali o závažnosť vašich situácií alebo vzdialenosti, pokiaľ sú vo vašej blízkosti voda, more, oceán, jazero, rieka, piesok atď. potom budú vaše problémy života kontrolované pod vašou nohou.
ak potrebujete akúkoľvek duchovnú pomoc na ktorejkoľvek z týchto možností:
Get Your Love Back
Ovocie Lôna
myóm
Obchodný boom
Finančný prelom
Zbohatnite bez rituálu
Zlý sen
Sľub a zlyhanie
Epilepsy
Duševná porucha
Veľa štastia
Prírodné zdravie
vysoký tlak
Mŕtvica
impotencia
Propagácia pri práci
Ochranný krúžok
Úspech manželstva
Love Ring
Favor Ring
Obnoviť stratenú slávu
Úspech v zamestnaní
Lotto / Pool Win
A mnoho ďalších
kontaktujte DR OGUNAMEN pre duchovný problém dnes a určite dostanete riešenie pre všetky vaše problémy
{Ugbegundenger@gmail.com}

testimony

(Enisa Borya, 22. 1. 2019 12:29)

všetci ľudia napísali články o tom, ako im pomohol kúzelník, ale som veľmi vďačný tomuto veľkému kúzelníkovi, ktorý mi priviedol svojho bývalého manžela. Toto svedectvo je pravdivý príbeh a moje meno je Enisa Borya. Keď som prišiel do styku s týmto mužom, bolo to aj prostredníctvom svedectva napísaného o ňom a stretol som sa aj s mnohými svedectami o tom, ako pomáha druhým svojim životom. Objaviť sa s ex je jedným z najviac vnútorné najviac pocit mnohých ľudí by rád zažiť, najmä ako tieto spomienky s našou ex vždy oblak našej mysli, keď niekto robí niektoré z tých vecí, ktoré naša ex bývalo. Bol som jediný rodič už takmer šesť rokov a hoci môj bývalý manžel bol ďaleko od mojich detí, stále si želám, aby sa raz vrátil ku mne. Toto kúzlo doktor som stretol známy ako doktor Odunga mi pomohol s mojím prianím a som rád, že som sa vrátil so svojim bývalým manželom a som veľmi šťastný zdieľať svedectvo so všetkými, aby aj oni môžu stretnúť s týmto skvelým doktorom a vyriešiť ich problémy. Neviem, čo by ostatní mohli cítiť, ak by ich bývalý býval v ich živote, ale vždy viem, že je to požehnanie v prestrojení s jediným prepojením s ex. Ak sa chcete úspešne dostať späť so svojim ex, kontaktujte toto skvelé kúzlo kariéru na isisikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Howsapp ho na +2348133261196 a zdieľať úžasné svedectvo rovnako ako ja

svedectvo

(ethan, 22. 5. 2019 12:51)



Moje meno je ethan, chcem sa podeliť o svoje úžasné svedectvo o tom, ako som sa vrátil môj manžel späť, ktorý som prisahal niekedy byť s kým, kým ma opustil inú ženu bezdôvodne a snažím sa, aby veci fungujú pre nás oboch ale veci, kde sa horšie a milujem ho toľko a nie je nič, čo by som mohol urobiť, aby môj manžel späť, kým som sa stretol svedectvo podiel ženy s názvom Stella čaj z Austrálie na internete hovorí o mocné kúzlo kúzlo, ktorý priniesol jej manžel späť do 3 dní a ja som sa rozhodol, že to skúsim a k môjmu najväčšiemu prekvapeniu to urobil aj pre mňa rovnako ako pre Stellu a mám veľa ľudí, ktorí si sťažujú na falošné kúzlo, ale ten, s ktorým som sa stretol, bol skutočným kúzlom. kto mi pomohol vyriešiť môj problém nemám riešenie, predstavujem mnoho z mojich najlepších priateľov, ktorí majú podobné problémy, a ich problém bol vyriešený s veľkou pomocou DR OGUNAMEN.who pomôcť im dostať späť svojich milencov do 3 dní. Som tak šťastný, že môj manžel je späť ku mne, a m ost prekvapujúca vec je, že naša láska je veľmi silná, každý deň je šťastie a radosť. a nie je nič podobné s mužom, ktorého milujete. Som tak šťastný, že moja láska je späť ku mne za pomoci DR OGUNAMENA, ak máte podobný problém, poradím vám, aby ste ho kontaktovali, je tu, aby vám pomohol a dal úsmev na tvári, ako to urobil so mnou a others.contact email ugbegundenger@gmail.com

svedectvo

(AGATA, 20. 5. 2019 17:47)

Dobrý deň všetci! Chcem svedčiť o tom, čo robil OGUNAMEN v mojom živote. po 4 rokoch manželstva stratil manžela inú ženu. Mali sme krásne manželstvo, ale začal vzťah s pracovníkom, ktorý ho prenasledoval. Žije ďaleko od svojej práce a odmietol so mnou hovoriť alebo prísť domov. Bol som tak zdevastovaný a ťažko som si poradil. Veľmi som sa bál a potreboval pomoc. Keď som jeden deň prechádzal internetom, narazil som na komentár od Amber, ktorý navrhol, aby jej doktor OGUNAMEN pomohol vyriešiť jej manželské problémy, obnoviť porušené vzťahy a tak ďalej. Cítil som, že by som mal skúsiť. Kontaktoval som ho a on mi urobil kúzlo. O 28 hodín neskôr prišiel ku mne manžel a ospravedlnil sa za chyby, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do normálu. Ja a moja rodina žijeme opäť šťastne spolu .. Vďaka Dr. OGUNAMENOVI. Ak potrebujete kúzlo kúzlo, ktoré môže obsadiť kúzlo, ktoré skutočne funguje, navrhujem, aby ste ho kontaktovali. Nesklame vás. Dávam vám 100% záruku, že vám pomôže. Jeho email ugbegundenger@gmail.com Vďaka Dr. OGUNAMEN.

SVEDECTVÁ

(AGATA, 20. 5. 2019 17:19)

Dobrý deň všetci! Chcem svedčiť o tom, čo robil OGUNAMEN v mojom živote. po 4 rokoch manželstva stratil manžela inú ženu. Mali sme krásne manželstvo, ale začal vzťah s pracovníkom, ktorý ho prenasledoval. Žije ďaleko od svojej práce a odmietol so mnou hovoriť alebo prísť domov. Bol som tak zdevastovaný a ťažko som si poradil. Veľmi som sa bál a potreboval pomoc. Keď som jeden deň prechádzal internetom, narazil som na komentár od Amber, ktorý navrhol, aby jej doktor OGUNAMEN pomohol vyriešiť jej manželské problémy, obnoviť porušené vzťahy a tak ďalej. Cítil som, že by som mal skúsiť. Kontaktoval som ho a on mi urobil kúzlo. O 28 hodín neskôr prišiel ku mne manžel a ospravedlnil sa za chyby, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do normálu. Ja a moja rodina žijeme opäť šťastne spolu .. Vďaka Dr. OGUNAMENOVI. Ak potrebujete kúzlo kúzlo, ktoré môže obsadiť kúzlo, ktoré skutočne funguje, navrhujem, aby ste ho kontaktovali. Nesklame vás. Dávam vám 100% záruku, že vám pomôže. Jeho email ugbegundenger@gmail.com Vďaka Dr. OGUNAMEN.

ANCIKAADVARD

(ANCIKAEDVARD, 8. 5. 2019 12:45)

Aplikačné oddelenie ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
Predstavenstvo ... + 447456405237
pozrite sa na webovú stránku @ aasimahaadilaahmed.loanfirm.site

DOBRÉ SPRÁVY! DOBRÉ SPRÁVY!! DOBRÉ SPRÁVY!!!
Som Ancika Edvard z Bratislavy. Väčšina z nich, ktorí hovoria, že dlžníci sa mýlia, som obeťou internetových podvodov od roku 2017. Učila som, že môj život skončil. Čítal som o správach renomovanej úverovej spoločnosti, ktorá pomohla mnohým ľuďom na celom svete, vrátane ľudí z Ázie, Európy, Dubaja (AASIMAHA ADILA AHMED LOAN), a ja som si prevzala dôveru a požiadala o pôžičku vo výške 250 000 € po vyplnení z formulára a všetkých procesov, ktoré boli úspešne ukončené, mi poskytli pôžičku vo výške 250 000 EUR s veľmi nízkou úrokovou sadzbou 1,5% a tiež bez záruky, po zvyšok môjho života a môj úver bol pripravený do 2 mesiacov. hodín môjho účtu VUB BANKA bez problémov. Dôvod, prečo dnes pripúšťam, je, že urobili všetok môj smútok radosťou a smiechom. Boh je poslaný, aby mi pomohol, vďaka Bohu Všemohúci za pomoc. Ak chcete skutočný úver, obráťte sa na renomovanú úverovú spoločnosť 100% a získajte najrýchlejší po dohode a dodaní.
kontakt .... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
Viac info ... ancikaedvard@gmail.com

ANCIKAADVARD

(ANCIKAEDVARD, 8. 5. 2019 12:41)

Aplikačné oddelenie ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
Predstavenstvo ... + 447456405237
pozrite sa na webovú stránku @ aasimahaadilaahmed.loanfirm.site

DOBRÉ SPRÁVY! DOBRÉ SPRÁVY!! DOBRÉ SPRÁVY!!! </p><p>
Som Ancika Edvard z Bratislavy. Väčšina z nich, ktorí hovoria, že dlžníci sa mýlia, som obeťou internetových podvodov od roku 2017. Učila som, že môj život skončil. Čítal som o správach renomovanej úverovej spoločnosti, ktorá pomohla mnohým ľuďom na celom svete, vrátane ľudí z Ázie, Európy, Dubaja (AASIMAHA ADILA AHMED LOAN), a ja som si prevzala dôveru a požiadala o pôžičku vo výške 250 000 € po vyplnení z formulára a všetkých procesov, ktoré boli úspešne ukončené, mi poskytli pôžičku vo výške 250 000 EUR s veľmi nízkou úrokovou sadzbou 1,5% a tiež bez záruky, po zvyšok môjho života a môj úver bol pripravený do 2 mesiacov. hodín môjho účtu VUB BANKA bez problémov. Dôvod, prečo dnes pripúšťam, je, že urobili všetok môj smútok radosťou a smiechom. Boh je poslaný, aby mi pomohol, vďaka Bohu Všemohúci za pomoc. Ak chcete skutočný úver, obráťte sa na renomovanú úverovú spoločnosť 100% a získajte najrýchlejší po dohode a dodaní.
kontakt .... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
Viac info ... ancikaedvard@gmail.com

 ako riešiť manželský problém

(BARUŠKA MARY, 14. 4. 2019 18:50)

Dobrý deň, volám sa BARUŠKA MARY Som z Košíc, ale s manželom sa sťahujem do Národného parku Waterton Lakes. Slová nemôžu vysvetliť, ako som nadšený pre obnovenie môjho rozbitého manželstva a teraz je môj manžel úplne späť po opustení mňa a našich detí pre inú ženu. Boli sme ženatí sedem rokov a počas nášho manželstva sme mali sériové zápasy, ktoré nás vydržali až do chvíle, keď odišiel so mnou a našimi deťmi a presťahoval sa do Austrálie s inou ženou. Blokoval všetky prostriedky komunikácie, ktoré robil neplatnými. Učil som svoj život skončil a moje deti sa učili, že svojho otca nikdy neuvidia. Snažil som sa byť silný len pre svoje deti, ale nemohol som kontrolovať bolesti, ktoré mi trápili srdce, bol som unesený smútkom a bolesťou, pretože som ho naozaj miloval. Každý deň a v noci o ňom premýšľam a vždy by som chcel, aby sa so mnou vrátil, doslova som sa zbláznil a potreboval som božský zásah, tak som každému z mojich problémov povedal svojmu priateľovi, ktorý mal v minulosti podobné výzvy. manželský život. Odkázala ma na veľmi silný mužský názov DrIgbinovia. Povedala, že je jediným dôvodom pre šťastie, že sa teší k tomuto dňu Drigbinovia môže pomôcť, rozbité vzťahy povedala, že som musel dať ho na try.I kontaktoval ho na jeho E-Mail-Adresse doctorigbinovia93@gmail.com a dal mi pokyny, čo mám robiť a tak som to urobil, potom mi urobil kúzlo lásky. Na moje najväčšie prekvapenie, po troch týždňoch, ma manžel zavolal a povedal mi, že nám chýba, rovnako ako deti, bol som tak prekvapený, moje srdce bolo naplnené radosťou a vzrušením, a začal som zatieniť svoje slzy. Ospravedlnil sa za svoju chybu a ospravedlnil sa za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. To je, ako sa k nám vrátil, s veľkou láskou a radosťou, a od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako predtým. Vďaka Drigbinoviamu je veľmi mocný muž, tak som sa rozhodol podeliť sa o svoj príbeh v prospech týchto žien a muži, ktorí zažili to, čo sa stalo. Chcem, aby ste vedeli, že existuje riešenie. Drigbinovia je riešením, skutočným a mocným kúzelníkom, ktorý sa modlil za to, aby žil dlhý čas na pomoc ženám a deťom v čase bolesti. A má aj kúzla na uzdravenie hiv, rakoviny, atď.

love

(nire, 26. 3. 2019 8:06)

Chcem sa podeliť o svoje úžasné svedectvo o tom, ako som sa vrátil svojmu manželovi môjho života späť, chcem povedať ľuďom na svete, že je to skutočné kúzlo kúziel online a je mocné a pravé, Volá sa Baba Wale Wiseman, On pomáhal nedávno som sa spojil s mojím manželom, ktorý ma vyhodil, keď som sa obrátil na Wisemana, vrhol mi kúzlo lásky a môjho manžela, ktorý povedal, že so mnou nemá nič spoločné, zavolal ma a začal ma prosiť. Pre každého, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Wiseman ponúknuť aj akékoľvek druhy pomoci, ako je znovuzjednotenie manželstva a vzťahu, liečenie všetkých typov chorôb, súdnych prípadov, kúzla tehotenstva, sme teraz veľmi spokojní s naším vlastným. Wiseman si ho uvedomuje, ako veľmi sa milujeme a potrebujeme. Tento človek je pre skutočných a good.he môže tiež pomôcť vám opraviť váš rozbitý vzťah. Mal som svojho manžela späť! Bolo to ako zázrak! Žiadne manželské poradenstvo a robíme veľmi dobre, v našom milostnom živote. Kontaktujte tohto veľkého muža, ak máte akýkoľvek problém s trvalým riešením
prostredníctvom e-mailu: babawalewiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348129806153

Hello, did you receive my offer?

(KaylaDraic, 22. 3. 2019 20:25)

Hello, did you receive my offer?
from2325214cv

ex back

(Diana, 14. 3. 2019 1:38)

Ja a môj priateľ sme boli spolu 8 mesiacov a jeho 6 mesiacov, odkedy sme sa oddelili. Stále ho milujem, ale niektorí cítia jeho nespravodlivosť. Prečo miluješ niekoho, kto ťa nemiluje späť? Modlil som sa a modlil sa za tieto mesiace a nič. On je stále so svojou novou priateľkou (s ktorou žije), ale to neznamená, že musím hľadať pomoc Prvé týždne po rozpade som bol na kolenách a modlil sa, hľadal pomoc, je to dobrý komentár online kúzlo koliesko pomôcť obnoviť vzťah dostať ex milenec späť, "tak som sa rozhodol dať skúsiť coz milujem svojho priateľa toľko. tak som sa obrátil na DR PRINCE IDIALU a povedal mu všetky moje problémy a on mi dal 100% záruku, že budem mať svojho priateľa späť po kúzle, takže som bol nadaný a šťastie, že som ho kontaktoval som urobil všetko, čo ma požiadal a môj najväčší prekvapenie deň po kúzle, môj priateľ mi zavolal a ospravedlnil sa za to, čo mi urobil a požiadal o moje odpustenie, aby sa vrátil domov pre mňa, bol som naozaj zranený a prejsť tie chvíle, v ktorých ma opustil, po všetkom DR PRINCE IDIALU urobil pre mňa, odpustil som mu a on sa vrátil domov s viac lásky a šťastia všetko vďaka DR PRINCE IDIALU skutočné Afriky kúzlo kúzlo zatiaľ google odporúča tento rok .. Takže plz, ak potrebujete pomoc, kontaktujte ho príliš na tomto , Uvidíte v závere musíte len dôverovať procesu, DR PRINCE IDIALU je dobrý skutočný kúzlo kúzlo, takže e-mail / Call / WhatsApp ho teraz: (princeidialu@outlook.com alebo volať alebo whatsaap +1 (845)731-5643)

Re: Re: Re: kynologia

(Diana, 14. 3. 2019 1:37)

Ja a môj priateľ sme boli spolu 8 mesiacov a jeho 6 mesiacov, odkedy sme sa oddelili. Stále ho milujem, ale niektorí cítia jeho nespravodlivosť. Prečo miluješ niekoho, kto ťa nemiluje späť? Modlil som sa a modlil sa za tieto mesiace a nič. On je stále so svojou novou priateľkou (s ktorou žije), ale to neznamená, že musím hľadať pomoc Prvé týždne po rozpade som bol na kolenách a modlil sa, hľadal pomoc, je to dobrý komentár online kúzlo koliesko pomôcť obnoviť vzťah dostať ex milenec späť, "tak som sa rozhodol dať skúsiť coz milujem svojho priateľa toľko. tak som sa obrátil na DR PRINCE IDIALU a povedal mu všetky moje problémy a on mi dal 100% záruku, že budem mať svojho priateľa späť po kúzle, takže som bol nadaný a šťastie, že som ho kontaktoval som urobil všetko, čo ma požiadal a môj najväčší prekvapenie deň po kúzle, môj priateľ mi zavolal a ospravedlnil sa za to, čo mi urobil a požiadal o moje odpustenie, aby sa vrátil domov pre mňa, bol som naozaj zranený a prejsť tie chvíle, v ktorých ma opustil, po všetkom DR PRINCE IDIALU urobil pre mňa, odpustil som mu a on sa vrátil domov s viac lásky a šťastia všetko vďaka DR PRINCE IDIALU skutočné Afriky kúzlo kúzlo zatiaľ google odporúča tento rok .. Takže plz, ak potrebujete pomoc, kontaktujte ho príliš na tomto , Uvidíte v závere musíte len dôverovať procesu, DR PRINCE IDIALU je dobrý skutočný kúzlo kúzlo, takže e-mail / Call / WhatsApp ho teraz: (princeidialu@outlook.com alebo volať alebo whatsaap +1 (845)731-5643)

testimony

(Vedrana Obrad, 11. 3. 2019 21:34)

Ďakujeme Dr. Isikolo za obnovenie mojej rastu a mojej rodiny spoločne. WHATSAPP / CALL +2348133261196

Dobrý deň, ja som Vedrana Obrad. Bývam na slovensku. Keď som bol v manželstve v manželstve s manželom už celé roky, zneužíval a zničil lásku, ktorú sme zdieľali a opustili ma. Urobil som všetko možné, aby som sa k nemu vrátil, ale všetko bolo zbytočné, chcel som ho späť tak zle, pretože som ho miloval. tak som vysvetlil svojmu problému svojmu priateľovi a navrhla, že by som mal kontaktovať kúzelníka, ktorý mu pomohol obsadiť kúzlo, ktoré jej dalo tehotnú a priviedlo späť svojho manžela. Nemal som na výber, ako to skúsiť. Posielal som správu o kariére o kúzelách Dr. Isikolo a on ma ubezpečil, že nie je problém a že všetko bude v poriadku. Povedal mi všetko, čo bolo potrebné, ktoré som predložil, a tak mi pre mňa zaujal a prekvapujúco po 48 hodinách, môj manžel mi volal, aby som sa prihlásil k všetkému, čo prišlo ako obrovská a ohromujúca radosť. Bol som tak prekvapený, odpovedal som na volanie a všetko, čo povedal, bolo, že bol tak ľúto, že sa všetko, čo sa stalo, chcel, aby som sa k nemu vrátil. On tiež povedal, že ma tak veľmi miloval. Bola som taká šťastná a išla k nemu, a tak sme začali žiť spolu šťastne znova. takže každý, kto potrebuje pomoc pri akomkoľvek probléme, sa môže tiež obrátiť na toto skutočné a veľmi pravé kúzlo kariéra na isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež ho WhatsApp na +2348133261196 kontaktovať tento skvelý muž dnes a vaše problémy vyriešené 100%.

testimony

(zara dani, 8. 3. 2019 11:45)

V tomto roku 2019 som bol tak blažený pre mňa, pretože Boh mi dal dôvod žiť šťastne znovu po tom, čo bolo srdce rozbité 3 mesiace, keď ma manžel zanedbával a vrátil sa k svojej milenke. Trpela som a prešla všetkými typmi emočných mučení, pretože som nemohla pomôcť, aby som svojho muža vrátil, až kým nebudú súhlasiť s doktorom ISIKOLOM od mojej spolupracovníky, ktorá mi dala plnú istotu, že môže pomôcť mne. Dostal som kontakt s doktorom ISIKOLOM a ja som počúval jeho slová a nasledoval pokyny, ktoré som mu dal. Mohli by ste uveriť, že môj manžel sa vrátil domov do 48 hodín, ako to povedal, a dnes je moje manželstvo obnovené a som tak vďačná, vďačná a vďačná Bohu za to, že som použil doktora ISIKOLA, aby som svojho muža vrátil späť po troch mesiacoch rozbitého manželstva , Je tam niekto, kto sa potrebuje vrátiť späť do svojho milenca alebo potrebuje akúkoľvek pomoc? Potom navrhujem, aby ste sa s Dr. ISIKOLOM teraz dostali do kontaktu prostredníctvom jeho ID e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com Pre viac informácií si môžete tiež prečítať informácie o tom, čo sa mu podieľal na čísle +2348133261196. Boh ťa žehná.

Ako som dostal svojho milenca späť

(Petra, 8. 3. 2019 11:43)

Okpa priniesla môjmu manželovi späť ku mne a mojim deťom. Mám manželský problém 2 roky kvôli môjmu manželovi a mám indickú dámu, o ktorej si myslím, že o ňom musí hovoriť. Okpa, ktorá vrátila môjho manžela do 24 hodín a sme šťastní ako nikdy predtým. Všetka vďaka patrí Dr. Okovi za to, že mi pomohol, všetci tam vonku mi prosím pomôžte Môžete sa obrátiť na Dr Okpu na jeho súkromnom e-mailu: Okpatempleofsolution@gmail.com alebo zavolajte na Whatsapp na +27814706201

Petra Bean z USA

testimony

(Viviana Andreu, 6. 3. 2019 19:49)

Ahoj všetci. Nedávno som videli svedectvo o doktorovi ISIKOLO v blogu, ktorý navštevujem pre vzťahy a poradenské problémy, pretože som mal vážne problémy so svojím priateľom a my sme sa datovali šesť mesiacov, on sa práve náhle zmenil, nevrátil moje hovory , začal podvádzať, bol mi zranený mnohými spôsobmi, ktoré som nikdy nepovažoval za možné a ja som si myslela, že by som to mal vyskúšať z nejakej zúfalstva a kontaktoval som doktora ISIKOLA. Spočiatku všetko cítilo snové a neuveriteľné, jeho konzultácie a riešenie boli trochu ľahké a zvláštne a ja som mal strach, pretože som počul čítal a počul veľa príbehov o falošných kolieskach, podvodoch a nikdy som skutočne neveril v mágiu. Hral som spolu s malou nádejou a vierou a po všetkom som poslal niekoľko surovín a fungovalo to ako zázrak, všetko šlo na niečo nové smerovanie, to bolo a je úžasné .. Myslím, že to bola všetka dobrá viera, ktorá ma urobila Prečítajte si tento konkrétny príspevok, ktorý verný deň .. Dúfam, že by mohol pomôcť aj iným ľuďom, ako keby ma urobil .. Mal som trochu a dostal som všetko, čo som chcel a prial som si svojho manžela, mojej rodiny a môjho života späť. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež na WhatsApp ho na +2348133261196

okosunhomeofsolution@gmail.com

(janet, 5. 3. 2019 9:25)

Grazie a DR OKOSUN per il restauro del mio matrimonio. Siamo stati separati negli ultimi 3 anni. Ho iniziato a cercare in rete persone che Dio ha restaurato i loro matrimoni e ho trovato il DR OKOSUN nel grande incantesimo come ha aiutato così tante relazioni con il suo incantesimo di contatto con il suo contatto, lo contatto improvvisamente dopo l'incantesimo che ha fatto ricoverare mio marito torna a casa solo 2 giorni dopo il lancio dell'incantesimo e chiedi perdono e ora viviamo felici insieme ancora una volta grazie a DR OKOSUN per il tuo aiuto. email DR OKOSUN per aiuto EMAIL tramite: okosunhomeofsolution@gmail.com o chiama o whatsaap 2348052523829


« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »