Choď na obsah Choď na menu
 


Sebavedomie vidieť!

Pokiaľ ho máme, je to poznať už z diaľky. Prezrádza ho naša chôdza, držanie tela, vystupovanie. No a keď prehovoríme, nechtiac o jeho úrovni vypovedáme ešte viac.

Pokiaľ sme zdravo sebavedomí, nemáme problém priznať, že niečomu nerozumieme. Zdravé sebavedomie nám pomáha byť za každých okolností sám sebou. Pramení z našej sebaistoty, ktorej veríme bez ohľadu na názory okolia.

Ale je ťažké trafiť ten správny pomer! Pokiaľ sme sebavedomí príliš, naše vystupovanie hraničí s ignoranciou a nadraďovaním sa. Opačný problém vzniká, ak nás zhrýza vnútorná neistota. Bojíme sa prejaviť, máme zábrany hájiť svoje práva, radšej sa stiahneme. Nízke sebavedomie znižuje kvalitu života vo viacerých smeroch!

Návrat sebaistoty

Chýba vám sebaistota? Je to signál, že prehliadate samu seba. Váš sebaobraz je sebakriticky zdeformovaný na osobnosť s tendenciou hľadať chybu vždy u seba, nie druhých. Ako človek vníma sám seba býva to najpodstatnejšie. Tento pohľad sa buduje priebežne ako súhra viacerých faktorov, ktoré na nás vplývajú i vo forme spätnej väzby z okolia. Spokojnosť je znakom vnútornej rovnováhy, ktorá úzko súvisí so sebavedomím. Aj keď sa v tomto štádiu nenachádzate, nezúfajte! Máte v rukách obrovské možnosti!

Človek – vybrúsený diamant

Hovorí sa, že každý človek je diamant. Aj VY! Do akej miery zažiarite záleží len na vás. Ak sa na cestu sebaobjavovania nikdy nevydáte, zostanete na prvej úrovni, ktorým je uhlík. Čím viac na sebe budete pracovať, tým hlbšie sa dostanete. Čím hlbšie sa prebojujete, tým väčšiu krásu svojho JA odhalíte svetu, no najmä sama sebe. Čím väčšiu krásu na sebe spozorujete, tým viac budete sebavedomá. Láka to, že?

Kadiaľ za sebavedomím?

Sebavedomie je cesta za sebapoznaním. Nič viac, nič menej. Ako na ňu vykročiť?

  • Majte svoj vzor. Niekto môže namietať, že ak ide o sebapoznanie, nemalo by ísť o napodobňovanie, no pozitívny vzor s hlboko zakoreneným hodnotami bude vašou skalou istoty. Aspoň na začiatku, kým sa hľadáte. Zakaždým, keď sa ocitnete v neistej situácii, pomyslite si na svoj vzor – ako by sa zachoval? Postupne sa tak stanete takou, akou chcete byť zatiaľ len vo svojich predstavách. Viera je dôležitá. Spočiatku nemáte nič, len vieru v úspech. Tak sa jej držte ako svojho životabudiča, až kým nezískate vieru sama v seba. Je to dosiahnuteľný cieľ!
  • Viete, kým ste? Skúste čo najobjektívnejšie zosumarizovať svoje pozitíva i negatíva, aby ste vedeli zhodnotiť, čo na sebe chcete zmeniť či zdôrazniť. Môžu to byť i maličkosti. Rozhľad, vnímavosť, cit pre detail... Každý má svoju osobitosť, na ktorej sa dá stavať. Tak stavajte!
  • Akou ženou by ste chceli byť, aby ste sa cítili lepšie? Začnite pracovať na tom, aby ste sa ňou raz stali! Vedomie, že pre seba niečo robíte, máte svoj zámer a pomaly ho napĺňate, vám dodá vnútornú sebaistotu prameniacu z faktu, že ste svoj život chytili do vlastných rúk!
  • Drobné úspechy sú to, čo potrebujete. Budú to krôčiky, po ktorých si vyšliapete cestu za svojím snom. Takže? Čo by ste chceli dokázať v blízkej budúcnosti? Stanovte si malé ciele a hurá na ne! Tehlička triumfu k tehličke a vybudujete si sebavedomie!
  • Zbavte sa utkvelej predstavy, že vás musí mať každý rád! Je to nezdravé, nereálne a sebatrýznivé! Robte, čo chcete vy, nie to čo sa má alebo sa od vás žiada. Váš život patrí len vám! Rozhodujte!
  • Robte všetko pre to, aby ste vyzerali skvele, no najmä, aby ste sa i cítila skvele! Ako? Veľmi jednoducho: Uvoľnite sa! Pokiaľ nejde o život, chce to nadhľad. Ak sa s tým dokážete stotožniť, prídu prvé úspechy. Uvoľnený človek je vždy úspešnejší ako ten, ktorý sa zhrýza otázkami, čo si o ňom ľudia myslia, ako obstojí a pod. Okolie zmenu vycíti a ihneď pozitívne zareaguje. Výsledok? Zvýšené sebavedomie! VAŠE!
  • Aby vám však sebavedomie vydržalo aj počas upršaných dní, ktoré strávite bez mejkapu či krásnych šiat, musíte sa dopracovať k vnútornej harmónii nezávislej od povrchnej krásy či reakcií okolia. Byť závislá len sama na sebe, plne zodpovedná za svoje pocity... nebolo by to úžasné? Bolo! A je to na dosah... Už je to len na vás!

 

Obrázok

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

madammaryclifford@gmail.com

(FAITH, 7. 11. 2017 16:58)

Bol som ženatý 5 rokov a moje manželstvo bolo vynikajúce, ale pár mesiacov
To robí naše romantické cítenie zmenšuje každý deň, tam bol žiadny romantický. ja
Obával som sa, že môžem stratiť svojho manžela inej osobe, a tak som sa pozrel do
Internet a našiel som duchovného, ktorý pomáha pri duchovnom očistení a
vedomie zasahovať do môjho milostného života potrebnými duchovnými
Čistenie, v mojom živote bolo všetko v poriadku. DR OGBO, s ktorým som sa stretol
Internet mi pomôžte za 72 hodín, vášeň a romantika bola späť v našom
doma, naše manželstvo je silnejšie než kedykoľvek predtým, môžete ho kontaktovať vo svojom
E-mailová adresa: drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com
+2348057586216 Môžete tiež KONTAKTovať na to, čo je na tom istom telefóne
číslo.

madammaryclifford@gmail.com

(HOPE, 7. 11. 2017 16:57)

Ja som DOPRAVA Johnson z Kanady. Mám vážne problémy so vzťahmi
s priateľom a ukázalo sa, že sa presťahoval do domu svojho priateľa
byt. Všetko sa zhoršilo, pretože začal chodiť do barov a nahý
kluby často s priateľom, opitý a mdloby. On vždy
Hrozí mi po telefóne zakaždým, keď ho volám kvôli všetkým zlým radám
ktoré vám dal váš priateľ. Naozaj ho milujem a stretávame sa
8 rokov, ktoré nám dali krásnu dcéru. Stratil som aj veľa peňazí
v terapeutoch, až kým niekto, kto som pomohol, mi predstavil Dr. Ogba
Osvojte si svojho detského priateľa; to mi dalo úplnú dôveru a
silu obnoviť. Robil som všetko, čo som požiadal a po 72 hodinách som
môj priateľ ma volal a on sa ponáhľal domov, veci sa medzi nami zmenili
emocionálne Má prácu a prestáva piť a ponecháva to irelevantné
priatelia. Je to zázrak, ktorý som nikdy nepovažoval za možné, pretože som stratil
všetky nádeje, kým nenašiel doktora Ogba, a preto som sľúbil, že sa s ním podelím
svedectvo v celom vesmíre. Všetko vďaka DR OGBO za
Nadmerná práca, ktorú urobil pre mňa. Nižšie je uvedená e - mailová adresa
situácia, v ktorej prechádza srdcom, a ja ho uisťujem ako on
urobil mňa pre mňa, určite vám to pomôže. Pošlite mu e-mail:
drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com
+2348057586216 Môžete tiež KONTAKTovať na to, čo je na tom istom telefóne
číslo.

Ako som dostal svojho manžela späť

(Camila Adrian, 25. 9. 2017 12:59)

Svedectvo o tom, ako som sa vrátil môjmu manželovi. Môj svet a môj život je späť! Po jednom roku zlomeného vzťahu ma manžel opustil bez akéhokoľvek dôvodu. Cítil som sa, ako by som mal život skončiť, skoro som spáchal samovraždu, bol som veľmi dlho emotívny. (Vďaka kúzelníkovi s názvom Dr. IREDIA), ktorý som stretol on-line. V jeden verný deň, keď som prechádzal cez internet, som narazil na mnohé svedectvá o tomto konkrétnom kúzelníkovi. Niektorí ľudia svedčili o tom, že priviedol svojho Ex lóra späť, niektorí svedčili o tom, že obnovuje liek, vyliečiť rakovinu, HIV a inú chorobu, niektorí svedčili o tom, že môže odniesť kúzlo, aby zastavil rozvod a tak ďalej. Takisto som prišiel k jednému konkrétnemu svedectvu, že ide o ženu s názvom CINDY, svedčila o tom, ako priviedla jej Ex milenku za menej než dva dni, a na konci svojho svedectva odišla e-mailovú adresu Dr. IREDIA. Po prečítaní všetkých týchto informácií som sa rozhodol skúsiť. Kontaktoval som ho prostredníctvom e-mailu drirediaherbalhome@gmail.com a vysvetlil mu svoj problém, povedal mi, aby som sa nebál, že za 48 hodín sa môj manžel vráti späť ku mne. k môjmu prekvapeniu, môj manžel prišiel do môjho domu a požiadal ma, aby som mu odpustil. Vyriešili sme naše problémy a sme ešte šťastnejší ako predtým ...
Doktor IREDIA je naozaj talentovaný muž a nebudem ho prestať publikovať, pretože je to skvelý muž ... Ak máte problém a hľadáte skutočné a originálne kúzlo, ktoré vám pomôže vyriešiť všetky vaše problémy. On je legitímny. Obráťte sa na jeho e-mail, DRIREDIAHERBALHOME@GMAIL.COM

Appreciation

(Ogundele, 11. 9. 2017 12:03)

MUSÍTE PREČÍTAŤ:

Ahoj všetci, volám sa Susan Philips, som z Kanady. Chcem sa s vami podeliť o slávu a svedectvo, dlho som dlho bolela viac ako 8 rokov, moja manželka mi zanechala všetko preto, že som nemohla mať pre neho dieťa a chudoba bola všade okolo nás, až kým nebol priateľ nasmerovala ma na kúzelníka, ktorý jej pomohol s vlastným tehotenským problémom, bol som odkázaný na doktora Ogundeleho a on mi povedal, aby som sa nebál, že moje problémy boli vyriešené, pretože som prišiel k nemu, on mi spravil kúzlo pre mňa a moje manžel sa vrátil prosiť, aby som ho prijal späť za 24 hodín, nie tak dlho potom, čo som otehotnil a potrebujem zmeniť finančne svoju rodinu, povedal som doktorovi Ogundeleovi, aby mi pomohol, doktor Ogundele je ako žiadny iný kúzelník, kúzlo peňazí za mňa a dnes mňa a moja rodina sú finančne stabilné a robia skvelé, veril som mu a dnes som rád, že všetci viete, že toto kúzelník má právomoc zjednotiť rodiny a silu, aby vás finančne v poriadku, nad všetko má riešenie akéhokoľvek problému v živote. Všetci sme v Bohu uctievali a priniesol nám pravého proroka, aby nám pomohol s problémami. Pretože som teraz spokojný so svojím manželom, kontaktujte ho a požiadajte o pomoc. Ďakujem Dr.Ogundeleovi kvôli tým, ktorí potrebujú jeho pomoc, kontaktujte ho na jeho emailu: ogundeletempleofsolution@gmail.com alebo jeho telefónne číslo: +27618920352, môžete mu tiež poďakovať, kontaktujte Dr Ogundele a našiel šťastie.

Ako som dostal svojho manžela späť

(Camila Adrian, 1. 9. 2017 8:03)

Svedectvo o tom, ako som sa vrátil môjmu manželovi. Môj svet a môj život je späť! Po jednom roku zlomeného vzťahu ma manžel opustil bez akéhokoľvek dôvodu. Cítil som sa, ako by som mal život skončiť, skoro som spáchal samovraždu, bol som dlho emotívny. (Vďaka kúzelníkovi s názvom Dr. IREDIA), ktorý som stretol on-line. V jeden verný deň, keď som prechádzal cez internet, som narazil na mnohé svedectvá o tomto konkrétnom kúzelníkovi. Niektorí ľudia svedčia o tom, že priviedol svojho Ex lovera, niektorí svedčia o tom, že obnovuje liek, vyliečiť rakovinu, HIV a inú chorobu, niektorí svedčili o tom, že môže odniesť kúzlo, aby zastavil rozvod a tak ďalej. Takisto som prišiel k jednému konkrétnemu svedectvu, že ide o ženu s názvom CINDY, svedčila o tom, ako priviedla jej Ex milenku za menej než dva dni, a na konci svojho svedectva odišla e-mailovú adresu Dr. IREDIA. Po prečítaní všetkých týchto informácií som sa rozhodol skúsiť. Kontaktoval som ho prostredníctvom e-mailu drirediaherbalhome@gmail.com a vysvetlil mu svoj problém, povedal mi, aby som sa nebál, že za 48 hodín sa môj manžel vráti späť ku mne. K mojmu prekvapeniu, môj manžel prišiel do môjho domu a požiadal ma, aby som mu odpustil. Vyriešili sme naše problémy a sme ešte šťastnejší ako predtým ...
Doktor IREDIA je naozaj talentovaný muž a nebudem ho prestať publikovať, pretože je to skvelý muž ... Ak máte problém a hľadáte skutočné a pravé kúzlo, ktoré vám pomôže vyriešiť všetky vaše problémy. On je legitímny. Obráťte sa na jeho e-mail, DRIREDIAHERBALHOME@GMAIL.COM

Ako som sa vrátil môjmu manželovi

(THERESA WILLIAMS, 7. 6. 2017 19:39)

Ahoj, ja som Theresa Williams Po dlhoročnom vzťahu s Andersonom sa rozišiel so mnou, urobil som všetko možné, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo zbytočné, chcel som ho späť tak veľa kvôli láske, ktorú mám pre neho, Prosila som ho so všetkým, urobila som sľuby, ale odmietol. Vysvetlil som svojmu problému svojmu priateľovi a navrhla, že by som radšej mal kontaktovať kúzelníka, ktorý by mi mohol pomôcť, aby som mu dal kúzlo, aby som ho priviedol späť, ale ja som druh, ktorý nikdy neveril v kúzlo, nemal som inú možnosť než to skúsiť, ja Poslal kúzelník a povedal mi, že nie je žiadny problém, že všetko bude v poriadku pred tromi dňami, že môj ex sa vráti ku mne pred troma dňami, on dal kúzlo a prekvapivo druhý deň, to bolo okolo štyridsať hodín. Môj ex mi volal, bol som tak prekvapený, odpovedal som na volanie a všetko, čo povedal, bolo, že bol tak ľúto, že všetko sa stalo, že chcel, aby som sa k nemu vrátil, že ma tak veľmi miluje. Bola som taká šťastná a išla k nemu, a tak sme začali šťastne žiť spolu. Odvtedy som sľuboval, že každý, koho viem, že má problém so vzťahom, by som pomohol takejto osobe tým, že by som ju odkázal na jediného skutočného a mocného kúzelníka, ktorý mi pomohol s vlastným problémom. E-mail: drogunduspellcaster@gmail.com ho môžete poslať e-mailom, ak potrebujete jeho pomoc vo vašom vzťahu alebo inom prípade.

1) Love Kouzla
2) Lost Love Spells
3) Rozvodové kúzla
4) Manželské kúzla
5) Viazanie pravopisu.
6) Oddeľovacie kúzla
7) Zakázať minulosť milenca
8.) Chcete byť povýšený v kancelárii / loteriu
9) chcú uspokojiť svojho milenca
Ak máte problém s trvalým riešením, obráťte sa na tohto skvelého muža
Prostredníctvom drogunduspellcaster@gmail.com

barrmargaretfredrick@gmail.com

(margaret, 27. 7. 2016 23:10)

Volám sa Margaret Fredrick a opieram v Texase USA. "Môj život je späť !!!
Po 1 roku rozbité manželstva, môj manžel ma opustil s dvoma deťmi. ja
pocit, že môj život bol chýli ku koncu som skoro spáchal samovraždu, bol som
citovo dole po veľmi dlhú dobu. Vďaka veľkému spell kolieska
s názvom High Priest Dr oamen ktoré som ment online. Na jednej verné deň,
keď som prehliadanie internetu, som narazil na veľa
svedectvo o tomto konkrétnom spell kolieska. Niektorí ľudia svedčil
že priviezol svoj Ex milenca späť, niektorí vypovedal, že obnovuje
maternice, rakovina liek, a ďalšie choroby, niektorí svedčil, že on môže vrhať
Kúzlo zastaviť rozvodu a tak ďalej. Tiež som naraziť na jeden konkrétny
svedectvo, bolo to o žene menom Máriu, keď svedčil o tom, ako
priviezol jej milenca Ex v čase kratšom ako 7 dní, a na konci roka
jej svedectvo pustila e-mailovú adresu High Priest Dr oamen'S.
Po prečítaní všetkých týchto, rozhodol som sa to skúsiť. Kontaktoval som ho
e-mailom (drogalaspellcaster5555@gmail.com) a vysvetlil môj problém
jemu. Iba za tri dni, môj manžel vrátil ku mne. Vyriešili sme naše
problémy, a my sme ešte šťastnejší než predtým. High Priest Dr oamen je
naozaj nadaný človek a ja sa nezastaví publikovať ho, pretože je
báječný človek ... Ak máte problém tu je jeho e-mailovej adresy
osloviť ho. drogalaspellcaster5555@gmail.com~~dobj budete radi, že ste urobil.

Vecami, ktoré si tiež urobiť:
* Ak chcete vyliečiť HIV / Pomoc alebo súvisiace podmienku
* Chcete byť podporované vo svojej kancelárii.
* Ak ženy / muži bežať po vás.
* Ak chcete dieťa.
* Ste dodávateľa a chcú vyhrať zákazku
* Chcete zviazať svojho manžela / manželky je
navždy tvoj.
* Ak potrebujete duchovne pomoc.
* Zastavenie Rozvod
* Ak chcete byť bez hrozby pravopisu starostlivosti v Afrike
kontaktujte ho na jeho email*drogalaspellcaster5555@gmail.com*~~pobj

AHOJ

(Mirabel, 28. 2. 2016 10:09)

Dobrý deň, na celé verejné, Dobrý deň, volám sa Mirabel Hart od texas.I prišli na túto stránku zdieľať dobré skutky Native doktora (Dr ogudu).
Nikdy som veril v lásku, peniaze kúzla alebo kúzlo, než som chcel toto mocné kúzlo koliesko, keď som išiel do Afriky v decembri minulého roka na služobnej ceste. On je naozaj silný a on vám pomôže kúzliť priviesť späť lásku one`s preč prehral, zlobení, milenec hľadá niekto ťa milovať, Money bohatstvo, výherné číslo lotto, dobývať stratil svojho milenca, priviesť späť stratené peniaze a mágia peniaze kúzlo za dobrú prácu, `m teraz šťastný a živým svedectvom, pretože môj priateľ ma opustil pre inú dievčaťom a môj život bol hore nohami, pretože náš vzťah už niekoľko rokov ..I ho naozaj miloval, ale jeho matka bola proti my a on nemal prácu príliš. Takže keď som sa stretol s týmto kúzlom koliesko, povedal som mu, čo sa stalo, a vysvetlil situáciu vecí him..At prvý, som bol nerozhodnutý, skeptický a pochybné, ale ja dal len to skúsiť. A v 5 deň, keď som sa vrátil do Texasu, môj priateľ mi hovoril, a ospravedlnil sa, že všetko bol usadil so svojou mamičkou a rodinou, a dostal novú pracovný pohovor a bol som vyliečený z choroby too..i som `t uveriť cos kúzlo koliesko ma len požiadal o moje meno a meno mojich milenci a všetko, čo som chcel, aby on robil, že to urobil pre mňa ... Sme vydávať čoskoro ... môj priateľ tiež dostal novú prácu a náš život sa stal oveľa lepšie a stali sme sa veľmi bohatá. V prípade, niekto potrebuje kúzlo koliesko o nejakú pomoc, e-mailu ho na túto e-mailovú adresu: (drogudutemple@aol.com)
...... On vám pomôže von. Poponáhľajte si teraz a kontaktujte ho teraz prostredníctvom e-mailovej adresy: (DROGUDUTEMPLE@AOL.COM) .. Ďakujem moc a som veľmi rád, práve teraz ..

KECY

(adam, 2. 1. 2016 17:05)

ZASE VYJEBANE FEMINISTICKE KECY

ahoj

(dyna, 27. 3. 2015 7:35)

Môj priateľ mi dumpingové pred týždňom po tom, čo som obvinil ho vidieť niekoho iného, a urážať ho. Chcem ho späť v mojom živote, ale on odmietne mať akýkoľvek kontakt so mnou. Bol som tak zmiasť, a neviem, čo mám robiť, tak som sa dostať na internet o pomoc a ja som videl svedectvo o tom, ako kúzlo koliesko pomôcť im dostať svoje ex späť, takže som sa obráťte na kúzlo koliesko a vysvetliť môj problém s ním a to kúzlo pre mňa a ma uisťujú o 2 dni, že môj ex sa vráti ku mne ak môjmu najväčšiemu prekvapeniu druhý deň, môj ex prišiel klope na moje dvere a prosiť o odpustenie. Som tak šťastná, že moja láska je späť, a nielen to, že sme pred svadbou. Ešte raz ďakujem DR OGUDU kúzlo. Vy ste naozaj talentovaný a nadaný. E-mail: DROGUDUSPELLS@GMAIL.COM je jediná odpoveď. Ten môže byť veľkým prínosom a ja sa nezastaví publikovanie ho, pretože on je skvelý človek .....
môže vyriešiť nasledujúce ......
(1) Ak chcete, aby vaša ex späť.
(2) ak budete mať vždy zlé sny.
(3) Ak chcete byť podporované vo vašej kancelárii.
(4) Chceš ženy / muži bežať po vás.
(5) Ak budete chcieť dieťa.
(6) Ak chcete byť bohatí.
(7) Ak chcete zviazať váš manžel / manželka, aby sa
tvoja navždy.
(8) Ak budete potrebovať finančnú pomoc.
(9) Bylinná starostlivosti
(10) Ak môžete byť schopní uspokojiť svoju ženu
sex túžba vďaka
nízke erraction.
(11) Ak je vaša menštruácia odmietajú prísť
sa v deň, kedy
predpokladám, že ani cez tokov.
(12) Ak je vaša práca odmietnu platiť, ľudia
vďaka vám?.
(13) vyriešiť problém s pôdou a získať ju späť.
(14) Páčilo sa vaša rodina Denny si vášho
že jo?
(15) Nech ľudia počúvať moje slová a robiť my
ktoré.
(16) Máte nízky počet spermií?
(17) zlé lucks
Contact him today on : DROGUDUSPELLS@GMAIL.COM

droguduspells@gmail.com

(tiffany, 9. 3. 2015 7:40)

chcem pochváliť DR OGUDU u veľkých diel on robil v mojom živote ... som tiffany
z Manchestru .. môj priateľ sa so mnou rozišiel niekoľko dní späť minulý mesiac a bol som veľmi znepokojený .. som málom vzal svoj vlastný život. nádeje prišiel ku mne, keď som čítal o Dr ogudu on-line .. som sa rozhodol dať mu súd .. žiadna návšteva, som ho proste poštou na
DROGUDUSPELLS@GMAIL.COM a on odpovedal .. do 3 dní, mám výsledky .. on
poslal mi niečo použiť, aby sa modlili, a hľa Karel prišiel a ja žobranie
prijatý .. teraz plánujeme svadbu. Môj otec mal tiež problémy so srdcom a dr ogudu uzdravil ho .. Pozor na podvody vyhlasovať, že má duchovných síl. Dr ogudu je muž pre váš problém .. Verím, že môže vyriešiť akýkoľvek problém vôbec ..
ho kontaktovať na DROGUDUSPELLS@GMAIL.COM

SEBEC A ZIARLIVEC

(VANESA, 11. 3. 2014 20:50)

PROSIM PORADTE MI CO MAM ROBIT MILUJEM SVOJHO MANZELA ALE TO CO MI ROBI TO SA NEDA ZVLADNUT VELMI MY UBLIZUJE NADAVA PONIZUJE URAZA A PADNU AJ FACKY ALE NIGDY SOM MU NEDALA DVOVOD ZIARLI NA VSETKO NESMIEM VYJST ANI VON VSETKO MI ZAKAZUJE KVOLI MALICKOSTAM SA SOMNOU HADA A JA MU NESMIEM POVEDAT ANI SLOVKO INAK BY MA ZBIL BOJIM SA HO STALE ODOMNA NIECO OCAKAVA SOM VELMI UNAVENA S TOHO A NEVIEM CO MAM ROBIT

Re: SEBEC A ZIARLIVEC

(adrian, 11. 12. 2014 19:08)

Utečte čo najrichlejšie daleko a zoberte čo najviac penazí alebo šperky vy to zvládnete!!!!

johnfredg2@gmail.com

(sophia, 17. 6. 2014 3:00)

Moje meno je SOPHIA dávam toto svedectvo, pretože niekto môže mať rovnaký problém tam, môj manžel si myslí, že polygamia nie je zlý, on bol vidieť iné dievča počas posledných 1yrs teraz Decia som potreboval zastaviť, ale on hovorí, on je v láske s ňou o tom hovoriť ešte boli spolu, "Forever", a nechať ho žiť s nami, môj manžel ma stále rád, že ľutuje, do toho na prvom mieste, ale nie je ochotný porušiť -s ňou, hovorí, že ak to zlomiť-up, nebude mať žiadny iný vzťah mimo nášho manželstva. Potom mi vysvetliť, a môj dobrý priateľ volal MERCY queja a kontaktujte ma s call čarodejníka (drehijiespellcaster @ gmail. Com), modlím sa, že Všemohúci Boh bude aj naďalej používať k pomoci ostatným. Priatelia dont zomrieť ticho, pretože niekto ako (drehijiespellcaster@gmail.com), má riešenie vášho problému, bez ohľadu na to, v čom je problém len kontakt (drehijiespellcaster@gmail.com), pretože som teraz žije šťastne so svojou rodinou.

viem, viem, viem

(zena77, 8. 11. 2011 18:38)

to všetko viem, skúšam pekne, rozumne, skúšam s humorom, skúšam trestom - učím sa učím sa .... ale druhá "strana" je hluchý a slepý .... a presne - každá hádka je otočená - na mňa - ja vymýšľam, vlastne nemáme žiaden problém .... lenže ja sa čím ďalej viac cítim - kontrolovaná....ponižovaná.... ale keď som nad "vecou ja" vtedy sa zhrýza on .... a takto mám žiť ? mám 35 rokov - 19 ročný vzťah, 15ročné manželstvo 2 deti .... a čo ďalej ???

Re: viem, viem, viem

(DANA, 10. 11. 2013 23:38)

A TYM CHCES CO POVEDAT ;ZE ZIVOT SA TY SKONCIL PRAVE NAOPAK ;;;;;;

Re: viem, viem, viem

(simona, 11. 3. 2014 20:36)

rozumiem ti ako sa citis prezivam to tiez a je mi nanic mam velmi nizke sebavedomie nedokazem sa manzelovi postavit stale mi nadava ponizujem a ja mam strach mu nieco povedat snazim sa ale moja snaha je zbytocna preto dlzim palce vsetkym zenam ktore prezili to co mi

Ako sa postaviť mame? :-(

(Lucia, 16. 10. 2011 9:18)

mam taky problem že nikdy sa neviem ubraniť pred vyčitkami a ponižovanim svojej mami už ma to hneva pretože aj ja som už matkou a stale mi klesa sebavedomie pri jej kritike ako určite každy urobila som vela chyb pri ktorich som sa jej ospravedlnila ale zakaždym ked sa stretneme mi to vyčita ja som uuuplne psychicky na dne a už neviem ako dalej ked sa snou stretnem mam v krku velku hrču cez ktoru mi nejdu žiadne slova takže namiesto toho aby som sa obhajila a branila ostanem mlčat prosim poradte mi ako to prekonat

Re: Ako sa postaviť mame? :-(

(dana, 10. 11. 2013 23:35)

jednoducho si konecne povedz svoj nazor....

len nešťastní ľudia ubližujú :)

(zuzik, 9. 5. 2011 18:41)

vykašli sa na hlúpych, zakomplexovaných ľudí. Ja si myslím, že som optimista, ľudom doprajem a verím, že všetko čo si želám sa mi splní ak má abo "čo nemám to mi nechýba" a nerobím ľudom zle. Tak podľa seba usudzujem, že ak ľudia robia zle tak musia v živote veľmi trpieť. Treba ich ľutovať a nepoddať sa im - i ked to je niekedy veľmo ťažké (..) nikdy sa netráp kvôli niekomu kto by pre teba neuronil ani slzu :)život je ťažký aj bez vyciciavakov a je aj krátky, tak sa snažím byť šťastná a nenechať sa otráviť :))


« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »