Choď na obsah Choď na menu
 


Sebavedomie vidieť!

Pokiaľ ho máme, je to poznať už z diaľky. Prezrádza ho naša chôdza, držanie tela, vystupovanie. No a keď prehovoríme, nechtiac o jeho úrovni vypovedáme ešte viac.

Pokiaľ sme zdravo sebavedomí, nemáme problém priznať, že niečomu nerozumieme. Zdravé sebavedomie nám pomáha byť za každých okolností sám sebou. Pramení z našej sebaistoty, ktorej veríme bez ohľadu na názory okolia.

Ale je ťažké trafiť ten správny pomer! Pokiaľ sme sebavedomí príliš, naše vystupovanie hraničí s ignoranciou a nadraďovaním sa. Opačný problém vzniká, ak nás zhrýza vnútorná neistota. Bojíme sa prejaviť, máme zábrany hájiť svoje práva, radšej sa stiahneme. Nízke sebavedomie znižuje kvalitu života vo viacerých smeroch!

Návrat sebaistoty

Chýba vám sebaistota? Je to signál, že prehliadate samu seba. Váš sebaobraz je sebakriticky zdeformovaný na osobnosť s tendenciou hľadať chybu vždy u seba, nie druhých. Ako človek vníma sám seba býva to najpodstatnejšie. Tento pohľad sa buduje priebežne ako súhra viacerých faktorov, ktoré na nás vplývajú i vo forme spätnej väzby z okolia. Spokojnosť je znakom vnútornej rovnováhy, ktorá úzko súvisí so sebavedomím. Aj keď sa v tomto štádiu nenachádzate, nezúfajte! Máte v rukách obrovské možnosti!

Človek – vybrúsený diamant

Hovorí sa, že každý človek je diamant. Aj VY! Do akej miery zažiarite záleží len na vás. Ak sa na cestu sebaobjavovania nikdy nevydáte, zostanete na prvej úrovni, ktorým je uhlík. Čím viac na sebe budete pracovať, tým hlbšie sa dostanete. Čím hlbšie sa prebojujete, tým väčšiu krásu svojho JA odhalíte svetu, no najmä sama sebe. Čím väčšiu krásu na sebe spozorujete, tým viac budete sebavedomá. Láka to, že?

Kadiaľ za sebavedomím?

Sebavedomie je cesta za sebapoznaním. Nič viac, nič menej. Ako na ňu vykročiť?

  • Majte svoj vzor. Niekto môže namietať, že ak ide o sebapoznanie, nemalo by ísť o napodobňovanie, no pozitívny vzor s hlboko zakoreneným hodnotami bude vašou skalou istoty. Aspoň na začiatku, kým sa hľadáte. Zakaždým, keď sa ocitnete v neistej situácii, pomyslite si na svoj vzor – ako by sa zachoval? Postupne sa tak stanete takou, akou chcete byť zatiaľ len vo svojich predstavách. Viera je dôležitá. Spočiatku nemáte nič, len vieru v úspech. Tak sa jej držte ako svojho životabudiča, až kým nezískate vieru sama v seba. Je to dosiahnuteľný cieľ!
  • Viete, kým ste? Skúste čo najobjektívnejšie zosumarizovať svoje pozitíva i negatíva, aby ste vedeli zhodnotiť, čo na sebe chcete zmeniť či zdôrazniť. Môžu to byť i maličkosti. Rozhľad, vnímavosť, cit pre detail... Každý má svoju osobitosť, na ktorej sa dá stavať. Tak stavajte!
  • Akou ženou by ste chceli byť, aby ste sa cítili lepšie? Začnite pracovať na tom, aby ste sa ňou raz stali! Vedomie, že pre seba niečo robíte, máte svoj zámer a pomaly ho napĺňate, vám dodá vnútornú sebaistotu prameniacu z faktu, že ste svoj život chytili do vlastných rúk!
  • Drobné úspechy sú to, čo potrebujete. Budú to krôčiky, po ktorých si vyšliapete cestu za svojím snom. Takže? Čo by ste chceli dokázať v blízkej budúcnosti? Stanovte si malé ciele a hurá na ne! Tehlička triumfu k tehličke a vybudujete si sebavedomie!
  • Zbavte sa utkvelej predstavy, že vás musí mať každý rád! Je to nezdravé, nereálne a sebatrýznivé! Robte, čo chcete vy, nie to čo sa má alebo sa od vás žiada. Váš život patrí len vám! Rozhodujte!
  • Robte všetko pre to, aby ste vyzerali skvele, no najmä, aby ste sa i cítila skvele! Ako? Veľmi jednoducho: Uvoľnite sa! Pokiaľ nejde o život, chce to nadhľad. Ak sa s tým dokážete stotožniť, prídu prvé úspechy. Uvoľnený človek je vždy úspešnejší ako ten, ktorý sa zhrýza otázkami, čo si o ňom ľudia myslia, ako obstojí a pod. Okolie zmenu vycíti a ihneď pozitívne zareaguje. Výsledok? Zvýšené sebavedomie! VAŠE!
  • Aby vám však sebavedomie vydržalo aj počas upršaných dní, ktoré strávite bez mejkapu či krásnych šiat, musíte sa dopracovať k vnútornej harmónii nezávislej od povrchnej krásy či reakcií okolia. Byť závislá len sama na sebe, plne zodpovedná za svoje pocity... nebolo by to úžasné? Bolo! A je to na dosah... Už je to len na vás!

 

Obrázok

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

testimony

(Laura Ivano, 6. 12. 2019 16:42)

Pomôžte mi oslavovať doktora Isikola za jeho veľkú pomoc. Som jedným z tých ľudí, ktorí povedali, že nikdy nezavolám psychika alebo kúzelníka alebo čokoľvek, aby mi pomohol pri riešení mojich problémov - najmenej zo všetkých problémov s láskou, ale dosiahol som bod, v ktorom som vedel, že potrebujem nejaké vedenie, a ja som tak rád, že som našiel tohto muža menom Dr. Isikolo. Keď som skoro stratil Davida v jednom z našich hlúpych bojov a neustálych dohadov (rozišiel sa so mnou), myslel som, že som stratil všetko. plačem celý deň a myslím si, že sa ku mne už nikdy nevráti. Čítal som toľko svedectiev o láskavom kúzle Dr. Isikola, ako pomáha priviesť späť bývalého milenca späť. Rýchlo mu pošlem e-mail. a tiež získať späť môjho manžela s jeho láskavým kúzlom. A keď som bol v najväčšej zúfalstve, nevyužil ma. Vykonali ste veľmi dobrú službu pre osobu v skutočnej núdzi. Neviem, ako ste to urobili alebo ako funguje táto mágia, ale viem len to, že IT PRÁCA a môj muž sa mi vrátili späť za 48 hodín, keď mi to sľúbil !! David, môj manžel a ja sme šťastne späť spolu a ja budem vždy vďačný doktorovi Isikolovi. e-mail mu pre akúkoľvek pomoc je veľmi schopný a spoľahlivý pre pomoc isikolosolutionhome@gmail.com alebo môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196.

svedectvo

(pamela, 20. 9. 2021 9:44)

Cítim sa rovnako ako každá iná žena so zlomeným srdcom a Čo by som urobil, keby nie pre DR. OGUNAMEN, volám sa pani Pamela frank, mám 38. rokov a mám syna. Bohužiaľ takmer pred rokom sa so mnou jeho otec rozišiel kvôli chybe, ktorú som urobil, a ja ho naozaj chcem späť. Je to najlepšie, čo sa mi kedy stalo a chcem, aby bola moja rodina opäť kompletná, chcem s ním stráviť zvyšok života. Na internete som čítal, že DR OGUNAMEN pomohol dievčaťu v tejto situácii a kontaktoval som ho so žiadosťou o pomoc. Vyrastala som s rodičmi rozvedenými a nechcem to kvôli svojmu synovi a manželovi mi tak chýba a chcem len, aby bola moja rodina opäť v bezpečí. Chcem späť lásku svojho života a môžem to úprimne povedať, pretože je jediný muž, ktorého som kedy skutočne miloval z celého srdca. Preto hľadám pomoc u doktora OGUNAMENA a on mi odpovedal a zoslal pre mňa kúzlo lásky, ktoré používam pri návrate svojho manžela a som mu šťastný a vďačný za to, že mi pomohol, a chcem, aby ste aj vy všetci mali príležitosť. mal tiež, (ugbegundenger@gmail.com)

Som tu, aby som chválil doktora Ilekhojieho

(Erica Pablo, 9. 9. 2021 0:04)


Som tu, aby som chválil doktora Ilekhojieho, ktorý splnil moju túžbu. Pred pandémiou sme mali s 5 -ročným manželom problémy a odsťahoval sa z domu. V tých časoch bolo peklo byť sám, pretože som bol sám so svojimi deťmi a oni chceli svojho otca všetkými prostriedkami. Plakala som celú noc a musela som vysvetľovať, keď moje deti požiadali otca a o niekoľko mesiacov neskôr mi doručil rozvodové papiere, a to ma zlomilo. Počas jedného z mojich dní v parku som sa stretol s Melissou, ktorá mi poskytla kontakt na doktora Ilekhojieho. Po rozhovore s ním som mala malý pokoj a istotu, keď mi sľúbil, že sa môj manžel o niekoľko dní vráti. Urobil som všetko, čo požadoval, a poskytol všetko, čo potreboval. Presne tri dni prišiel môj manžel neskoro v noci a prakticky prosil, aby som zabudla na rozvod a prijala, že sa vracia domov. Zostal som v nemom úžase, pretože som nečakal výsledky tak skoro.

Ďakujem, doktor Ilekhojie, aj keď tento príspevok neuvidíte. Pokiaľ ste v situácii ako ja, láskavo sa porozprávajte s doktorom Ilekhojím a ubezpečujem vás, že vždy existuje riešenie od neho. E -mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp alebo Viber +2348147400259

Při několika příležitostech Kenny

(Amber Luke, 6. 9. 2021 21:30)

Pri niekoľkých príležitostiach sa Kenny vyhráža, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim opýtať na jeho vzťah s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníkovi na internete, doktorovi Ilekhojiemu, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťah a manželský problém mocnosťami lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či taká vec niekedy existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď ho kontaktujem, povedal mi o tom, ako sa to robí a zaistil, že som so všetkým v poriadku. procesy a uistil ma o mojej túžbe. Wiithin 28 hodín Kenny mi zavolal a začal sa ospravedlňovať, že sa zobudil a premýšľal o všetkom, čo mi urobil. Bol som veľmi šokovaný, pretože Kenny nie je vždy ten typ, ktorý by ho čokoľvek ľutoval, ale odvtedy sa stal milujúcim a starostlivým. Ak potrebujete podobnú pomoc, tu je jeho kontakt .. Volať/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 alebo e -mail; (gethelp05@gmail.com)

vúdú Pán je najlepší

(Alex lenko, 8. 8. 2021 20:57)

Potom, čo som bol vo vzťahu s Annie Marie sedem rokov, rozišla sa so mnou, urobil som všetko pre to, aby som ju priviedol späť, ale všetky skúšky boli v žilách. Tak veľmi som ju chcel späť kvôli láske, ktorú k nej mám, modlil som sa, sľuboval som, ale ona odmietla. Vysvetlil som niekomu svoj problém online a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý by mi mohol pomôcť vrhnúť kúzlo, aby som ju priviedol späť, ale som chlap, ktorý nikdy neveril v pravosť kúziel. Neostávalo mi nič iné, len to skúsiť, poslal som e -mail kúzelníkovi a ten mi povedal, že nie je problém, že bude všetko v poriadku, že sa ku mne môj bývalý vráti do troch dní, zaklínadlo a prekvapivo nasledujúci deň „Bolo asi 15:00, 30:00, zavolala mi moja bývalá. Bol som taký prekvapený, odpovedal som na volanie a povedala iba to, že ju to, čo urobila, a za všetko, čo sa medzi nami stalo, veľmi ľutovala, že chcela, aby som sa vrátil. jej, že ma tak veľmi miluje. Bola som taká šťastná a tiež mi povedala, že so mnou chce začať žiť, aby sme sa mohli vziať. Tak sme začali spolu šťastne žiť. Od tej doby som sľúbil, že predstavím každému, koho poznám, kto má problém so vzťahom, voodoo Lordovi. Som veľmi šťastný a spokojný, že som kontaktoval voodoo Lorda potom, čo ma podviedli niektorí falošní zaklínači. Voodoo Lord môžete kontaktovať na WhatsApp +2348097014925 a tiež e -mailom na voodooconnect60@gmail.com, aby ste svoje problémy skutočne vyriešili.

Pán vúdú je vždy pripravený skutočne vyriešiť problémy

(Alex lenko, 7. 8. 2021 23:33)

Moja cesta k obnoveniu manželstva sa začala pred 6 dňami, keď ma manželka, ktorá mala 22 rokov manželstva, opustila z neznámych dôvodov. Zhodou okolností som prečítal svedectvo pripísané pánovi voodoo. Boh použil voodoo lorda na uzdravenie môjho zlomeného srdca a odstránil moju bolesť svojou mágiou kúziel Silnej lásky. Kontaktoval som ho a všetko mu vysvetlil, povedal mi, čo mám robiť, nechal som to urobiť a on si urobil svoju časť práce a moja žena sa vrátila domov ku mne a našim deťom za menej ako 48 hodín. Musíme mať vieru, viera je viera vo veci, v ktoré dúfame, a viera vo veci, ktoré nevidíme. Muži a ženy sa nevzdávajú, Boh môže použiť pána voodoo na obnovenie vášho manželstva alebo vášho vzťahu. Nestrácaj nádej.

Kontaktujte voodoo lorda a požiadajte ho o silné kúzlo lásky prostredníctvom e -mailu / voodooconnect60@gmail.com alebo WhatsApp /+2348097014925.

Vždy budem vďačný pán voodoo

(Zoey, 3. 8. 2021 21:04)

Chcem sa podeliť o svoje skúsenosti z toho, ako som svoju lásku získal späť a on ma miluje viac, ako som čakal.

Pred piatimi rokmi som sa oženil, obaja máme dve deti. žili sme dobre, až kým nás neprišla navštíviť jeho nevlastná matka, po týždni, keď odišla, sa aj môj manžel začal správať vtipne. Bol som šokovaný a prekvapený, pretože som nikdy nevedel, čo robím zle. Povedal mi, aby som manželstvo ukončil a vzal so sebou deti. Viem, že môj manžel nebol taký zlý človek, len som musela nájsť riešenie včas. čítal som teda o Voodoo lordovi na internete a videl som o ňom veľmi dobré svedectvá. tak som ho kontaktoval a povedal mu všetko, čo sa mi stalo. Voodoo lord mi povedal, že mi pripraví kúzlo a požiadal ma, aby som kúpil veci, za ktoré som tiež zaplatil. Potom, čo ma očarila, sa ukázalo, že všetko v mojom manželstve bola nevlastná matka môjho manžela. kúzlom oddelila mňa a môjho manžela, nevlastná matka môjho manžela sa teraz hanbí a je chorá vďaka pánovi Voodoo, ktorý mi pomohol dostať sa z problému. voodoo lord je v srdci dobrý muž a len zriedka môže niekomu ublížiť. môžete ho tiež kontaktovať, aby vám priniesol späť šťastie. ak potrebujete pomoc, môžete kontaktovať Voodoo Lord prostredníctvom jeho e -mailu / voodooconnect60@gmail.com a tiež prostredníctvom WhatsApp / +2348097014925

Vždy budem vďačný pán voodoo

(Zoey, 3. 8. 2021 21:02)

Chcem sa podeliť o svoje skúsenosti z toho, ako som svoju lásku získal späť a on ma miluje viac, ako som čakal.

Pred piatimi rokmi som sa oženil, obaja máme dve deti. žili sme dobre, až kým nás neprišla navštíviť jeho nevlastná matka, po týždni, keď odišla, sa aj môj manžel začal správať vtipne. Bol som šokovaný a prekvapený, pretože som nikdy nevedel, čo robím zle. Povedal mi, aby som manželstvo ukončil a vzal so sebou deti. Viem, že môj manžel nebol taký zlý človek, len som musela nájsť riešenie včas. čítal som teda o Voodoo lordovi na internete a videl som o ňom veľmi dobré svedectvá. tak som ho kontaktoval a povedal mu všetko, čo sa mi stalo. Voodoo lord mi povedal, že mi pripraví kúzlo a požiadal ma, aby som kúpil veci, za ktoré som tiež zaplatil. Potom, čo ma očarila, sa ukázalo, že všetko v mojom manželstve bola nevlastná matka môjho manžela. kúzlom oddelila mňa a môjho manžela, nevlastná matka môjho manžela sa teraz hanbí a je chorá vďaka pánovi Voodoo, ktorý mi pomohol dostať sa z problému. voodoo lord je v srdci dobrý muž a len zriedka môže niekomu ublížiť. môžete ho tiež kontaktovať, aby vám priniesol späť šťastie. ak potrebujete pomoc, môžete kontaktovať Voodoo Lord prostredníctvom jeho e -mailu / voodooconnect60@gmail.com a tiež prostredníctvom WhatsApp / +2348097014925

Pán vúdú je vždy pripravený skutočne vyriešiť problémy

(Mario, 27. 7. 2021 11:21)

Keď som mala sedem rokov vzťah s Annie Marie, rozišla sa so mnou. Snažil som sa ju vrátiť, ale všetko bolo v žilách. Veľmi som ju chcel späť kvôli láske, ktorú k nej mám, modlil som sa, dal som sľuby, ale ona to odmietla. Vysvetlil som svoj problém niekomu online a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ju priviedol späť, ale som človek, ktorý nikdy neveril v pravosť kúziel. Neostávalo mi nič iné, len to vyskúšať, poslal som e-mail kúzelníkovi kúziel a ten mi povedal, že nie je problém, že bude všetko v poriadku, že sa ku mne môj bývalý vráti pred tromi dňami, čaroval a prekvapivo na druhý deň , bolo to okolo 15:00, moja bývalá mi volala, bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a povedala iba to, že ju tak mrzí, čo urobila, a za všetko, čo sa medzi nami stalo, že chcela, aby som sa vrátila jej, že ma tak miluje. Bola som taká šťastná a tiež mi povedala, že chce so mnou začať žiť, aby sme sa mohli vziať. Takto sme začali šťastne žiť spolu. Odvtedy som dal prísľub, že voodoo Lorda predstavím každému, koho poznám, a má problém vo vzťahu. Som veľmi šťastný a spokojný, že som kontaktoval vúdú Pána potom, čo som bol podvedený nejakými falošnými kúzelníkmi. Môžete skutočne kontaktovať voodoo Lorda na WhatsApp +2348097014925 a tiež e-mailom na voodooconnect60@gmail.com.

Pán vúdú je vždy pripravený skutočne vyriešiť problémy

(Mario, 27. 7. 2021 11:21)

Keď som mala sedem rokov vzťah s Annie Marie, rozišla sa so mnou. Snažil som sa ju vrátiť, ale všetko bolo v žilách. Veľmi som ju chcel späť kvôli láske, ktorú k nej mám, modlil som sa, dal som sľuby, ale ona to odmietla. Vysvetlil som svoj problém niekomu online a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ju priviedol späť, ale som človek, ktorý nikdy neveril v pravosť kúziel. Neostávalo mi nič iné, len to vyskúšať, poslal som e-mail kúzelníkovi kúziel a ten mi povedal, že nie je problém, že bude všetko v poriadku, že sa ku mne môj bývalý vráti pred tromi dňami, čaroval a prekvapivo na druhý deň , bolo to okolo 15:00, moja bývalá mi volala, bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a povedala iba to, že ju tak mrzí, čo urobila, a za všetko, čo sa medzi nami stalo, že chcela, aby som sa vrátila jej, že ma tak miluje. Bola som taká šťastná a tiež mi povedala, že chce so mnou začať žiť, aby sme sa mohli vziať. Takto sme začali šťastne žiť spolu. Odvtedy som dal prísľub, že voodoo Lorda predstavím každému, koho poznám, a má problém vo vzťahu. Som veľmi šťastný a spokojný, že som kontaktoval vúdú Pána potom, čo som bol podvedený nejakými falošnými kúzelníkmi. Môžete skutočne kontaktovať voodoo Lorda na WhatsApp +2348097014925 a tiež e-mailom na voodooconnect60@gmail.com.

Pán vúdú je vždy pripravený skutočne vyriešiť problémy

(Mario, 27. 7. 2021 11:20)

Keď som mala sedem rokov vzťah s Annie Marie, rozišla sa so mnou. Snažil som sa ju vrátiť, ale všetko bolo v žilách. Veľmi som ju chcel späť kvôli láske, ktorú k nej mám, modlil som sa, dal som sľuby, ale ona to odmietla. Vysvetlil som svoj problém niekomu online a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ju priviedol späť, ale som človek, ktorý nikdy neveril v pravosť kúziel. Neostávalo mi nič iné, len to vyskúšať, poslal som e-mail kúzelníkovi kúziel a ten mi povedal, že nie je problém, že bude všetko v poriadku, že sa ku mne môj bývalý vráti pred tromi dňami, čaroval a prekvapivo na druhý deň , bolo to okolo 15:00, moja bývalá mi volala, bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a povedala iba to, že ju tak mrzí, čo urobila, a za všetko, čo sa medzi nami stalo, že chcela, aby som sa vrátila jej, že ma tak miluje. Bola som taká šťastná a tiež mi povedala, že chce so mnou začať žiť, aby sme sa mohli vziať. Takto sme začali šťastne žiť spolu. Odvtedy som dal prísľub, že voodoo Lorda predstavím každému, koho poznám, a má problém vo vzťahu. Som veľmi šťastný a spokojný, že som kontaktoval vúdú Pána potom, čo som bol podvedený nejakými falošnými kúzelníkmi. Môžete skutočne kontaktovať voodoo Lorda na WhatsApp +2348097014925 a tiež e-mailom na voodooconnect60@gmail.com.

Pán vúdú je vždy pripravený skutočne vyriešiť problémy

(Mario, 27. 7. 2021 11:19)

Keď som mala sedem rokov vzťah s Annie Marie, rozišla sa so mnou. Snažil som sa ju vrátiť, ale všetko bolo v žilách. Veľmi som ju chcel späť kvôli láske, ktorú k nej mám, modlil som sa, dal som sľuby, ale ona to odmietla. Vysvetlil som svoj problém niekomu online a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ju priviedol späť, ale som človek, ktorý nikdy neveril v pravosť kúziel. Neostávalo mi nič iné, len to vyskúšať, poslal som e-mail kúzelníkovi kúziel a ten mi povedal, že nie je problém, že bude všetko v poriadku, že sa ku mne môj bývalý vráti pred tromi dňami, čaroval a prekvapivo na druhý deň , bolo to okolo 15:00, moja bývalá mi volala, bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a povedala iba to, že ju tak mrzí, čo urobila, a za všetko, čo sa medzi nami stalo, že chcela, aby som sa vrátila jej, že ma tak miluje. Bola som taká šťastná a tiež mi povedala, že chce so mnou začať žiť, aby sme sa mohli vziať. Takto sme začali šťastne žiť spolu. Odvtedy som dal prísľub, že voodoo Lorda predstavím každému, koho poznám, a má problém vo vzťahu. Som veľmi šťastný a spokojný, že som kontaktoval vúdú Pána potom, čo som bol podvedený nejakými falošnými kúzelníkmi. Môžete skutočne kontaktovať voodoo Lorda na WhatsApp +2348097014925 a tiež e-mailom na voodooconnect60@gmail.com.

Pán vúdú je vždy pripravený skutočne vyriešiť problémy

(Mario, 27. 7. 2021 11:18)

Keď som mala sedem rokov vzťah s Annie Marie, rozišla sa so mnou. Snažil som sa ju vrátiť, ale všetko bolo v žilách. Veľmi som ju chcel späť kvôli láske, ktorú k nej mám, modlil som sa, dal som sľuby, ale ona to odmietla. Vysvetlil som svoj problém niekomu online a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ju priviedol späť, ale som človek, ktorý nikdy neveril v pravosť kúziel. Neostávalo mi nič iné, len to vyskúšať, poslal som e-mail kúzelníkovi kúziel a ten mi povedal, že nie je problém, že bude všetko v poriadku, že sa ku mne môj bývalý vráti pred tromi dňami, čaroval a prekvapivo na druhý deň , bolo to okolo 15:00, moja bývalá mi volala, bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a povedala iba to, že ju tak mrzí, čo urobila, a za všetko, čo sa medzi nami stalo, že chcela, aby som sa vrátila jej, že ma tak miluje. Bola som taká šťastná a tiež mi povedala, že chce so mnou začať žiť, aby sme sa mohli vziať. Takto sme začali šťastne žiť spolu. Odvtedy som dal prísľub, že voodoo Lorda predstavím každému, koho poznám, a má problém vo vzťahu. Som veľmi šťastný a spokojný, že som kontaktoval vúdú Pána potom, čo som bol podvedený nejakými falošnými kúzelníkmi. Môžete skutočne kontaktovať voodoo Lorda na WhatsApp +2348097014925 a tiež e-mailom na voodooconnect60@gmail.com.

svedectvo

(glaucia, 13. 12. 2020 10:18)



NALIEHAVO, EFEKTÍVNE LÁSKOVÉ ČAROVANIE, ABY SOM RÝCHLO ZÍSKALI EX ZADARMO A ZACHRÁNILI SVOJE MANŽELSTVO.! Kontakt: Volám sa GLAUCIA. Keď som čítal online svedectvo o tom, ako DR.OGHEGHE, najväčší a najsilnejší kúzelník kúziel, pomáha prinavrátiť rozvodu manžela EX LOVER. Zaujímalo by ma, ako to môže byť pravda, pretože mnohí ma v minulosti sklamali bez toho, aby z toho vyplynul akýkoľvek výsledok. Len som nechal prejsť príspevok a presunul sa na fórum. Na moje upozornenie znova, niekto zverejnil a povedal, že je testovaný a dôveryhodný kúzelník. Po prečítaní pošty to bol ten istý muž DR.OGHEGHE, o ktorom hovorila. Takže nemám inú možnosť, ako skutočne skontrolovať, ako pracuje. Bol som úplne zničený, keď ma opustil môj milovaný manžel. Bolo to, akoby sa celý môj svet stratil v smútku a bolesti. Viem, že to znie divne, ale zo všetkých kúzelníkov, ktorých som kontaktoval, bol jediný, kto vo mne vyvolal dojem, že je taký pravdivý a dôveryhodný. Viac ako jeho slová priviedol späť môjho manžela a splnil všetky moje želania. Teraz je verný, venuje sa mi, každú nedeľu mi ponúka kvety a často chodíme do kina a reštaurácie. môj manžel za mnou prišiel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Ja a moja rodina žijeme opäť šťastne spolu .. Budem navždy vďačná za to, že som svoj život zmenila z pekla na nebo! Verím, že kto potrebuje pomoc, mal by sa k nemu dostať o pomoc. Nech ťa Boh aj naďalej používa na záchranu narušeného vzťahu. Pre každého, kto má manželské problémy, problémy s rozvodom, stratené milenky alebo akékoľvek problémy súvisiace so vzťahmi, môžete kontaktovať DR.OGHEGHE zázraky dokonalého čarodejníka prostredníctvom e-mailovej adresy: (ogheghen@gmail.com)

latifalmike@gmail.com

(Amelia, 19. 7. 2021 0:34)

Ahojte všetci, som tu, aby som dosvedčil, ako mi môj manžel zanechal 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšou časťou je, že som bola tehotná s našim prvým dieťaťom, vlastne som si myslela, že je to medzi nami koniec a ja som ho stratila, urobila som všetko možné v rámci svojich právomocí vrátiť ho späť, ale všetko bolo márne, tak veľmi som ho chcel späť kvôli láske, ktorú som k nemu mal, prosil som ho, dal som sľuby, ale on to odmietol, rozhodol som sa to povedať svojmu priateľovi a vysvetlil som svoj problém k nej a ona mi navrhla, že by som sa mal radšej obrátiť na kúzla, ktoré by mi mohlo pomôcť čarovať, aby som ho priviedol späť, nemal som inú možnosť, ako to skúsiť Poslal som kúzlo na kúzla menom Dr. Fayosa a on ma tam ubezpečil nebol žiadny problém a že do 48 hodín bude všetko v poriadku, čaroval a prekvapivo o 48 hodín neskôr mi zavolal môj manžel a ospravedlnil sa za všetko, čo urobil, a sľúbil mi, že ma bude milovať a bojovať za našu lásku, bol som tak prekvapený, že volal ja a povedal, že ho všetko tak mrzí sa to stalo a on chcel, aby som sa k nemu vrátila, bola som šťastná a išla som za ním, tak sme opäť začali šťastne žiť spolu, vďaka doktorovi Fayosovi radím všetkým pri rovnakom probléme kontaktujte Dr Fayosu E-mailová adresa je (Fayosasolusionhome@gmail.com) alebo priamo na Whats-App +2348151918774

Aladespiritual@gmail.com

(Anna, 3. 7. 2021 0:26)

Chcem, aby ste pri tejto príležitosti stretli veľké kúzlo a milovali obnoviteľa magickej lásky. Aladespiritual@gmail.com so svojou čiernou mágiou robí divy po celom svete. Pochádza z Afriky a pomáhal ľuďom na celom svete. ak máte problémy s manželským životom, vzťahom, chcete získať späť svojho bývalého milovaného človeka, chcete vyhrať hry online, potrebujete propagačné akcie na svojom pracovisku, rýchlo kontaktujte Dr ALADESPIRITUAL pomocou jeho informácií WhatsApp 07010494761 alebo e-mailu: Aladespiritual @ gmail.com , je vždy k dispozícii na pomoc pri riešení situácie.

Aladespiritual@gmail.com

(Anna, 3. 7. 2021 0:21)

Chcem, aby ste pri tejto príležitosti stretli veľké kúzlo a milovali obnoviteľa magickej lásky. Aladespiritual@gmail.com so svojou čiernou mágiou robí divy po celom svete. Pochádza z Afriky a pomáhal ľuďom na celom svete. ak máte problémy s manželským životom, vzťahom, chcete získať späť svojho bývalého milovaného človeka, chcete vyhrať hry online, potrebujete propagačné akcie na svojom pracovisku, rýchlo kontaktujte Dr ALADESPIRITUAL pomocou jeho informácií WhatsApp 07010494761 alebo e-mailu: Aladespiritual @ gmail.com , je vždy k dispozícii na pomoc pri riešení situácie.

Nikdy nemôžem prestať ďakovať a vážiť si vúdú Pane

(Tanya Monroe, 29. 6. 2021 13:23)

Chcem, aby svet poznal skvelého človeka, ktorého väčšina pozná ako vúdú lorda, ktorý má dokonalé riešenie problémov vzťahov, manželstiev a zdravotných problémov. Hlavným dôvodom, prečo som išla do vúdú lorda, bolo hľadať riešenie, ako priviesť môjho manžela späť a otehotnieť, pretože môj manžel ma opustil, pretože som nemohla otehotnieť po 14 rokoch manželstva. Nedávno som na internete prečítal niekoľko svedectiev, ktoré niektorí ľudia napísali o vúdú Pane, a bol som veľmi potešený a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Dokonale vykonal svoju prácu tým, že prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov som počala. Teraz som hrdá matka dvojičiek, chlapca a dievčaťa, a môj manžel ma nikdy neprestal milovať a žijeme spolu veľmi šťastne. Nemôžem prestať zverejňovať jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Ktokoľvek, kto potrebuje jeho pomoc, mal by ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo ho pridať na whatsapp [+234 8097014925] Dnes ho môžete kontaktovať, aby vyriešil vaše problémy a zostal šťastný navždy.

Nikdy nemôžem prestať ďakovať a vážiť si vúdú Pane

(Tanya Monroe, 28. 6. 2021 13:38)

Chcem, aby svet poznal skvelého človeka, ktorého väčšina pozná ako vúdú lorda, ktorý má dokonalé riešenie problémov vzťahov, manželstiev a zdravotných problémov. Hlavným dôvodom, prečo som išla do vúdú lorda, bolo hľadať riešenie, ako priviesť môjho manžela späť a otehotnieť, pretože môj manžel ma opustil, pretože som nemohla otehotnieť po 14 rokoch manželstva. Nedávno som na internete prečítal niekoľko svedectiev, ktoré niektorí ľudia napísali o vúdú Pane, a bol som veľmi potešený a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Dokonale vykonal svoju prácu tým, že prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov som počala. Teraz som hrdá matka dvojičiek, chlapca a dievčaťa, a môj manžel ma nikdy neprestal milovať a žijeme spolu veľmi šťastne. Nemôžem prestať zverejňovať jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Ktokoľvek, kto potrebuje jeho pomoc, mal by ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo ho pridať na whatsapp [+234 8097014925] Dnes ho môžete kontaktovať, aby vyriešil vaše problémy a zostal šťastný navždy.

Nikdy nemôžem prestať ďakovať a vážiť si vúdú Pane

(Tanya Monroe, 28. 6. 2021 12:25)

Chcem, aby svet poznal skvelého človeka, ktorého väčšina pozná ako vúdú lorda, ktorý má dokonalé riešenie problémov vzťahov, manželstiev a zdravotných problémov. Hlavným dôvodom, prečo som išla do vúdú lorda, bolo hľadať riešenie, ako priviesť môjho manžela späť a otehotnieť, pretože môj manžel ma opustil, pretože som nemohla otehotnieť po 14 rokoch manželstva. Nedávno som na internete prečítal niekoľko svedectiev, ktoré niektorí ľudia napísali o vúdú Pane, a bol som veľmi potešený a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Dokonale vykonal svoju prácu tým, že prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov som počala. Teraz som hrdá matka dvojičiek, chlapca a dievčaťa, a môj manžel ma nikdy neprestal milovať a žijeme spolu veľmi šťastne. Nemôžem prestať zverejňovať jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Ktokoľvek, kto potrebuje jeho pomoc, mal by ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo ho pridať na whatsapp [+234 8097014925] Dnes ho môžete kontaktovať, aby vyriešil vaše problémy a zostal šťastný navždy.


« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »