Choď na obsah Choď na menu
 


Sebavedomie vidieť!

Pokiaľ ho máme, je to poznať už z diaľky. Prezrádza ho naša chôdza, držanie tela, vystupovanie. No a keď prehovoríme, nechtiac o jeho úrovni vypovedáme ešte viac.

Pokiaľ sme zdravo sebavedomí, nemáme problém priznať, že niečomu nerozumieme. Zdravé sebavedomie nám pomáha byť za každých okolností sám sebou. Pramení z našej sebaistoty, ktorej veríme bez ohľadu na názory okolia.

Ale je ťažké trafiť ten správny pomer! Pokiaľ sme sebavedomí príliš, naše vystupovanie hraničí s ignoranciou a nadraďovaním sa. Opačný problém vzniká, ak nás zhrýza vnútorná neistota. Bojíme sa prejaviť, máme zábrany hájiť svoje práva, radšej sa stiahneme. Nízke sebavedomie znižuje kvalitu života vo viacerých smeroch!

Návrat sebaistoty

Chýba vám sebaistota? Je to signál, že prehliadate samu seba. Váš sebaobraz je sebakriticky zdeformovaný na osobnosť s tendenciou hľadať chybu vždy u seba, nie druhých. Ako človek vníma sám seba býva to najpodstatnejšie. Tento pohľad sa buduje priebežne ako súhra viacerých faktorov, ktoré na nás vplývajú i vo forme spätnej väzby z okolia. Spokojnosť je znakom vnútornej rovnováhy, ktorá úzko súvisí so sebavedomím. Aj keď sa v tomto štádiu nenachádzate, nezúfajte! Máte v rukách obrovské možnosti!

Človek – vybrúsený diamant

Hovorí sa, že každý človek je diamant. Aj VY! Do akej miery zažiarite záleží len na vás. Ak sa na cestu sebaobjavovania nikdy nevydáte, zostanete na prvej úrovni, ktorým je uhlík. Čím viac na sebe budete pracovať, tým hlbšie sa dostanete. Čím hlbšie sa prebojujete, tým väčšiu krásu svojho JA odhalíte svetu, no najmä sama sebe. Čím väčšiu krásu na sebe spozorujete, tým viac budete sebavedomá. Láka to, že?

Kadiaľ za sebavedomím?

Sebavedomie je cesta za sebapoznaním. Nič viac, nič menej. Ako na ňu vykročiť?

  • Majte svoj vzor. Niekto môže namietať, že ak ide o sebapoznanie, nemalo by ísť o napodobňovanie, no pozitívny vzor s hlboko zakoreneným hodnotami bude vašou skalou istoty. Aspoň na začiatku, kým sa hľadáte. Zakaždým, keď sa ocitnete v neistej situácii, pomyslite si na svoj vzor – ako by sa zachoval? Postupne sa tak stanete takou, akou chcete byť zatiaľ len vo svojich predstavách. Viera je dôležitá. Spočiatku nemáte nič, len vieru v úspech. Tak sa jej držte ako svojho životabudiča, až kým nezískate vieru sama v seba. Je to dosiahnuteľný cieľ!
  • Viete, kým ste? Skúste čo najobjektívnejšie zosumarizovať svoje pozitíva i negatíva, aby ste vedeli zhodnotiť, čo na sebe chcete zmeniť či zdôrazniť. Môžu to byť i maličkosti. Rozhľad, vnímavosť, cit pre detail... Každý má svoju osobitosť, na ktorej sa dá stavať. Tak stavajte!
  • Akou ženou by ste chceli byť, aby ste sa cítili lepšie? Začnite pracovať na tom, aby ste sa ňou raz stali! Vedomie, že pre seba niečo robíte, máte svoj zámer a pomaly ho napĺňate, vám dodá vnútornú sebaistotu prameniacu z faktu, že ste svoj život chytili do vlastných rúk!
  • Drobné úspechy sú to, čo potrebujete. Budú to krôčiky, po ktorých si vyšliapete cestu za svojím snom. Takže? Čo by ste chceli dokázať v blízkej budúcnosti? Stanovte si malé ciele a hurá na ne! Tehlička triumfu k tehličke a vybudujete si sebavedomie!
  • Zbavte sa utkvelej predstavy, že vás musí mať každý rád! Je to nezdravé, nereálne a sebatrýznivé! Robte, čo chcete vy, nie to čo sa má alebo sa od vás žiada. Váš život patrí len vám! Rozhodujte!
  • Robte všetko pre to, aby ste vyzerali skvele, no najmä, aby ste sa i cítila skvele! Ako? Veľmi jednoducho: Uvoľnite sa! Pokiaľ nejde o život, chce to nadhľad. Ak sa s tým dokážete stotožniť, prídu prvé úspechy. Uvoľnený človek je vždy úspešnejší ako ten, ktorý sa zhrýza otázkami, čo si o ňom ľudia myslia, ako obstojí a pod. Okolie zmenu vycíti a ihneď pozitívne zareaguje. Výsledok? Zvýšené sebavedomie! VAŠE!
  • Aby vám však sebavedomie vydržalo aj počas upršaných dní, ktoré strávite bez mejkapu či krásnych šiat, musíte sa dopracovať k vnútornej harmónii nezávislej od povrchnej krásy či reakcií okolia. Byť závislá len sama na sebe, plne zodpovedná za svoje pocity... nebolo by to úžasné? Bolo! A je to na dosah... Už je to len na vás!

 

Obrázok

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

how i got back my husband

(rodric camela, 27. 8. 2019 22:56)

Toto je potrebné prečítať každý, som tu, aby som informoval celý svet o človeku, ktorý zachránil môj vzťah, a tento veľký človek sa volá Dr. IZOYA. Skutočne pre mňa odviedol skvelú prácu tým, že priviedol späť môjho bývalého milenca, ktorý ma opustil, a sľubujem, že sa ku mne už nikdy nevráti. S týmto som si uvedomil, že rozdávanie podrobností o svete Dr. IZOYA bude pre tých, ktorí majú prelomené domovy alebo vzťahy, veľmi prospešné, aby vám pomohli vyriešiť tento zlomený vzťah alebo vaše manželstvo. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom jeho e-mailovej adresy: drizayaomosolution@gmail.com. Spojte sa s ním a uvidíte, ako sa váš problém vyrieši do 24 hodín. Špecializuje sa aj na nasledujúce záležitosti ...
(1) Chcete, aby váš bývalý späť.
(2) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii.
(3) Chcete, aby vás nasledovali muži / ženy.
(4) Chceš dieťa.
(5) Ste podnikateľom a chcete získať zákazky
(6) Chcete, aby bol váš manžel navždy váš
(7) Potrebujete duchovnú pomoc.
(8) Boli ste podvedení a chcete získať späť stratené peniaze.
(9) Zastavte rozvod
10. Vyvolanie peňažných rituálov
(11) Víťazné voľby

carolinapeter690@gmail.com

(Carolina peter, 24. 8. 2019 18:37)

Hello everyone I'm Carolina peter and am here to share the wonderful work Dr tunde did for me. After 4 years in marriage with my husband with 2 kids, my husband started acting weird and going out with other women and showed me cold love, on several occasions he threatens to divorce me if I dare question him about his affair with other women, I was totally devastated and confused until a old friend of mine told me about a spell caster on the internet called Dr. tunde who help people with relationship and marriage problem by the powers of love spells, at first I doubted if such thing ever exists but decided to give it a try, when I contact him, he helped me cast a love spell and within 48hours my husband come back to me and started apologizing, now he has stopped going out with other women and his with me for good and for real. Contact this great love spell caster for your relationship or marriage problem to be solved today via email: babatundesolutioncentre1@gmail.com or call or whatsapp:+2348143581382 Also specialize in treating all kinds of illness, HERPES VIRUS, HEPATITIS B, CANCER, BRAIN DISEASE, INFERTILITY, DIABETES AND MORE.

testimony on how i won lottery

(Alonso Aita, 22. 8. 2019 13:02)

DR ISIKOLO pre mňa obsadil lotériové kúzlo a vyhral som 850 000 eur. Prečítajte si moju recenziu a kontaktujte ho teraz pre svoje vlastné výherné čísla v lotérii. Je to veľmi ťažká situácia, keď hráte v lotérii a nikdy nevyhral, alebo stále vyhrával nízky fond do 500 EUR, som sa stal obeťou takého ťažkého života, najväčší fond, aký som kedy vyhral, bol 350 EUR a mám Hrám v lotérii už takmer 8 rokov, veci sa náhle menia v okamihu, keď som narazil na tajomstvo online, svedectvo lekára voodoo, ktorý pomáha ľuďom v akomkoľvek type lotériových čísel, nebol som ľahko presvedčený, ale rozhodol som sa skúsiť to skúsiť , teraz som hrdým výhercom v lotérii s pomocou DR ISIKOLO, vyhral som 850 000 EUR a oznamujem to každému z vás, ktorí sa celý deň snažili vyhrať v lotérii, verte mi, že je to jediný spôsob, ako vyhrať v lotérii, toto je skutočné tajomstvo, ktoré sme všetci hľadali, môžete kontaktovať Dr. Isikola na jeho e-maile> isikolosolutionhome@gmail.com alebo Whatsapp ho na +2348133261196

KONTAKTUJTE TENTO VELKÝ SPELLOVÝ CASTER PRO POMOC VYHLEDAT LOTTO A LOTTERY. isikolosolutionhome@gmail.com

(Klara Alen, 12. 8. 2019 10:24)

Doktor ISIKOLO JE DOSTATOČNE BOŽOM, KTORÝM POMOCÍ ĽUDOM.
Volám sa Klara Alen. z Londýna. Som tu, aby som vypovedal o veľkom a mocnom kúzelníkovi menom Dr. Isikolo, že som bol tak zmätený a zdevastovaný, keď ma môj milenec opustil pre ďalšie dievča. Zúfalo som ho potreboval, pretože som ho tak veľmi miloval. Takže som sa spojil s týmto veľkým kúzelníkom o pomoc. Pomohol mi vrhnúť na neho spiatočné milostné kúzlo a len za 48 hodín sa môj priateľ z chlapca vrátil ku mne a plakal a prosil o moje odpustenie. Isikolo ho prepustil, aby vedel, ako veľmi ho milujem a chcem. A tiež otvoril oči, aby si predstavil, koľko lásky máme spolu. Keď práve teraz píšem toto svedectvo, som najšťastnejšou ženou na svete. Chcem odporučiť toto skvelé kúzlo pre každého, kto naozaj potrebuje naliehavé riešenie rozpadu lásky. Pošlite mu e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com alebo Whatsapp him on +2348133261196.

testimony

(Vanessa Alen, 29. 7. 2019 12:22)

Môj bývalý priateľ skončil náš vzťah pred 6 mesiacmi potom, čo som ho obvinil, že videl inú ženu a urazil ho. Chcem ho späť vo svojom živote, ale odmietol so mnou mať akýkoľvek kontakt. Zmenil svoj riadok, blokoval mi posielanie e-mailov a Facebooku. Bol som tak zmätený a neviem, čo mám robiť. Takže siaham po internete o pomoc a videl som svedectvá o tom, ako im tento mocný kúzelník pomáha získať späť svoje ex. Tak som sa spojil s kúzelníkom, ktorý sa volá DR ISIKOLO, a vysvetlil mu môj problém a obsadil pre mňa kúzlo a ubezpečil ma o 2 dňoch, že sa môj ex vráti ku mne, a na moje najväčšie prekvapenie Druhý deň môj ex prišiel klepaním pri mojich dverách a požiadaj ma, aby som mu odpustil. Som tak šťastný, že moja láska je opäť späť. Ešte raz ďakujem DR ISIKOLO, ste skutočne nezištní a nadaní. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Je to jediná odpoveď na vaše problémy. Môže mu byť veľmi nápomocný a neprestanem zverejňovať jeho meno za dobrú prácu, ktorú pre mňa urobil, a ľudia o ňom stále hovoria na internete. jeho priamy kontakt je isikolosolutionhome@gmail.com alebo Whatsapp ho na +2348133261196

LOTTO, lotéria, jackpot

(Luis Andre, 21. 7. 2019 16:16)

LOTTO, lotéria, jackpot. Dobrý deň, všetci moji diváci! Som veľmi rád, že môžem zdieľať tieto skvelé svedectvá. Najlepšia vec, čo sa kedy v mojom živote udiala, je to, ako som vyhral v lotérii eurový mega jackpot. Som muž, ktorý verí, že jedného dňa vyhrám lotériu. konečne, moje sny prišli, keď som email DR ISIKOLO. a povedal mu, že potrebujem čísla lotérie. Strávil som na lístku toľko peňazí, aby som sa uistil, že vyhrám. Ale nikdy som nevedel, že výhra je taká ľahká až do dňa, keď som sa stretla s kúzelníkom online, o ktorom veľa ľudí hovorilo, že je veľmi skvelý v odlievaní kúzla, takže som sa rozhodol to skúsiť. Obrátil som sa na tohto veľkého doktora a urobil kúzlo a on mi dal víťazné lotériové čísla. Ale verte mi, keď boli remízy, že som bol medzi víťazmi. Vyhral som 300 000 eur. DR ISIKOLO naozaj ste najlepší, s týmito skvelými Dr môžete vyhrať milióny peňazí prostredníctvom lotérie. Som veľmi rád, že teraz môžem stretnúť tohto veľkého muža, budem vám navždy vďačný dr. Email mu pre svoje vlastné víťazné lotérie čísla cez isikolosolutionhome@gmail.com alebo Whatsapp ho na +2348133261196 Pozdravy

testimony

(Elena Vedran, 16. 7. 2019 11:17)

Am Elena Vedran podľa mena. Cítim sa veľmi rád, že môžem zdieľať svoje skvelé a nádherné svedectvo s každým na tejto stránke. Bol som ženatý 4 roky svojmu manželovi a zrazu naň prišla ďalšia žena, ktorú ma nenávidel a bol urážlivý. ale stále som ho miloval celým svojím srdcom a chcel som ho za každú cenu. Podal žiadosť o rozvod a celý môj život sa rozpadol a nevedel som, čo mám robiť, vysťahoval sa z domu a opustil ma a deti. môj veľmi blízky priateľ mi povedal, že sa snažím o duchovný spôsob, ako dostať môjho manžela späť a predstaviť ma kúzlu kúzlo s názvom Dr Isikolo, takže som sa rozhodol skúsiť to. aj keď som neveril vo všetky tie veci potom, keď on robil špeciálne modlitby a kúzlo, po 2 dňoch, môj manžel sa vrátil a prosil, že si uvedomil, že jeho chyby som jednoducho nemohol uveriť, že nemáme správne odpovede, kým nevyskúšame niečo nové. sme späť spolu a sme šťastní v prípade, že niekto tu potrebuje pomoc, je jeho e-mailová adresa; isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

How i got my husband back home

(carolina peter, 11. 7. 2019 23:07)

This is the most wonderful thing i have ever experienced. I visited here online on the 17 June and i saw a marvelous testimony of Tracie Adana from United States on the forum about the good works DR.tunde I never believed it, because have never heard anything about such miracle before. No body would have been able to convince me about it not until DR.tunde did a marvelous work for me that restored my marriage of 4 years by getting back my husband back i just as i read on the internet. I'm Carolina peter I was truly shocked when my husband knelt down pleading for forgiveness to accept him back. I am really short of words to use to show my appreciation to DR.tunde For his a God sent to me and my entire family for divine restoration of my marriage. Contact him now for any kind of help via Email:babatundesolutioncentre1@gmail.com or you can contact his whats-app mobile line +2348143581382 Also specialize in treating all kinds of illness, HERPES VIRUS, HEPATITIS B, CANCER, BRAIN DISEASE, PREGNANCY, DIABETES AND MORE

pravý kouzelník jménem Dr. Isikolo

(Vanessa Reyes, 10. 7. 2019 21:14)

Toto je moje svedectvo o dobrej práci Dr. Isikola, ktorý mi pomáha. Ja som Vanessa Reyesová zo Slovenska. A je mi ľúto za to, že to na internete, ale budem musieť tento svet top kúzlo, ktoré priniesol späť môj manžel, ktorý ma opustil za posledné 3 roky, som nakoniec stretol tento muž na blogu vysielanie jedným z je klient pre pomoc , Vysvetlil som mu všetko a on mi povedal o kúzelník, ktorý počul o tom, a on mi dal e-mailovú adresu písať kúzlo kúzlo, aby mu povedal moje problémy. Len za 2 dni sa môj manžel vrátil ku mne. Chcem vám len poďakovať tejto pravdivej a úprimnej kúzelníčke, pane, všetko, čo ste povedali, že ste prišli a ďakujem vám. Prosím, chcem povedať všetkým, ktorí hľadajú akékoľvek riešenie problému, odporúčam vám, aby ste sa laskavo poradili s týmto kúzelníkom, je to reálne, je silný a čokoľvek, čo kúzlo kúzlo hovorí, čo sa stane, pretože všetko, čo kúzlo kúziel povedalo prišiel som. Môžete ho laskavo kontaktovať na: jeho e-mailová adresa je isikolosolutionhome@gmail.com Môžete ho tiež pridať na adresu +2348133261196

svedectvo

(elina, 3. 7. 2019 19:19)



Skutočné a naliehavé kúzlo Caster Recenzie vyriešiť váš vzťah problém Dr OGUNAMEN ..

Volám sa Elena. Mám veľkú radosť vo mne, keď píšem toto svedectvo o veľkom človeku menom Dr. OGUNAMEN Keď ma môj milenec opustil, nikdy som neučil, že ho budem môcť dostať späť po tom, čo ma prešiel, ale som tak šťastný že po zásahu Dr. OGUNAMENA som bol schopný dostať svojho milenca späť do 48 hodín. Prechádzate rozchodom alebo rozvodom? Potrebujete rýchly návrat Ex? Už neplač, kontaktujte Dr. OGUNAMENA mocné kúzlo lásky, ktoré teraz pracuje rýchlo! Bol som zranený a zlomené srdce, keď som sa so mnou rozišla so svojím milencom, a nemohla som vedieť, čo ďalej robiť, milujem svojho milenca natoľko, že ma podvádzal s inou ženou a to ho rozbije tak, že môže byť schopný sa oženiť s inou dámou a táto dáma používať čarodejníctvo na môjho milenca, aby ho nenávidia mňa a naše deti, a to bolo tak kritické a nevyžiadané-pre. Išiel som na Floridu, aby som videl priateľa a ten mal so mnou ten istý problém, ale ona neskôr dostala svojho manžela späť s tým istým Dr.OGUNAMENOM. Povedala mi, že doktor OGUNAMEN pomáha s láskou kúzlo, keď sa vracia späť strateného milenca späť, a ja som sa rozhodol kontaktovať toho istého doktora OGUNAMENA a on mi povedal, čo je potrebné urobiť, aby som sa vrátil. Na moje prekvapenie ma môj milenec naozaj zavolal a povedal mi, že mi tak chýba, Oh môj Bože! Bol som tak nadšený, a dnes som opäť spokojný so svojím mužom a my sme spolu šťastne spolu žijú ako jedna veľká rodina a ďakujem mocnému kúzlu kúziel Dr.OGUNAMEN za to, že mi priniesol môj muž a ja som sa rozhodol zdieľať môj príbeh na internete, Dr OGUNAMEN je najlepšie kúzlo on-line kouzelník, ktorý budem vždy modliť, aby žil dlho, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak máte akýkoľvek problém, kontaktujte Dr OGUNAMEN a zaručujem vám, že vám pomôže, pošlite mu email na adresu: {ugbegundenger@gmail.com}

Bridget Helen

(LOVE, 2. 7. 2019 22:44)

Láska je krásna, keď ju niekto zdieľate. Ek Dr. Ekpen ogiogun je veľmi originálny spellcaster a muž veľmi unikátnej a mocnej múdrosti. Nemohol som otehotnieť, pretože som mal problémy s plodnosťou. Môj manžel sa kvôli tomu rozviedol. Bol som tak ustaraný a vždy som plakal a dokonca som premýšľal o tom, že sa zabijem, ale môj priateľ ma predstavil veľkému mužovi menom Dr. Ekpen ogiogun, ktorý jej tiež pomohol s jej problémom. Dala mi svoj e-mail a kontaktovala som ju a vysvetlila všetko. Uisťoval ma, že mi pomôže a že by som sa nemal báť. Ekpen ogiogun vrátil radosť svojmu životu a mojej rodine opäť tým, že priniesol svojho manžela so svojimi duchovnými silami, otehotnením, liečbou rakovinového ochorenia mojej sestry, a tiež vyliečením vírusu HIV môjho bratranca. Jeho špeciálne právomoci a tiež môj nevlastný brat vyhral lotériu 2 milióny dolárov. Ekpen ogiogu je naozaj talentovaný, úžasný a veľmi dobrý človek, ktorý vie, ako robiť svoju prácu lepšie, a ak nie pre neho, aký bude môj život? Ekpen ogiogun, ďakujem veľmi pekne a nikdy neprestanem hovoriť o vašich veľkých skutkoch. Slová nemôžu vyjadriť, koľko dobrého urobil pre mňa a moju rodinu, a verím, že ani tisíc slov nebude stačiť na opísanie jeho dobrých skutkov. Ak potrebujete duchovnú pomoc, prečo nepôjdete na Dr. Ekpen ogiogun? Ekpen ogiogun na jeho email: (ekpenogoigunspellcaster@gmail.com) A on vám pomôže. Ekpen ogiogun je neškodný, bezpečný a spoľahlivý, takže ho teraz kontaktujte a získajte jeho riešenie. Ďakujem, Dr. Ekpen ogiogun (ekpenogoigunspellcaster@gmail.com)

pravý kouzelník jménem Dr. Isikolo

(Nikolina Leo, 30. 6. 2019 19:06)

WOW!! Toto je tá najkrajšia vec, akú som kedy zažil a musím sa o toto skvelé svedectvo podeliť. Navštívil som tu fórum na internete 18. apríla 2019, a videl som úžasné svedectvo tohto mocného a skvelého kúzelníka s názvom DR ISIKOLO na fóre .. Nikdy som tomu neveril, pretože som nikdy nepočul ani neučil nič o mágii predtým .. Žiadne telo by ma nemohlo presvedčiť o magických kúzlach, až kým DR ISIKOLO neurobil úžasnú prácu pre mňa a obnovil moje manželstvo 6 rokov späť ku mne a priniesol môj manžel späť ku mne v rovnakom 48 hodín, rovnako ako som čítal na internete .. bol naozaj flabbergasted a šokoval, keď môj manžel kľačať prosiť o odpustenie a pre mňa, aby ho späť .. I Som naozaj málo slov a radosti a neviem, koľko vám môžem vyjadriť svoje uznanie DR ISIKOLO ste Boh poslaný ku mne a celej svojej rodine .. A teraz som opäť radostná žena .. tu je jeho e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp ho na +2348133 261196

HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu

(Olivia Jayden, 27. 6. 2019 18:05)

HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
.
Dr.Osasu also cures:
1. HIV / AIDS
2. HERPES 1/2
3. CANCER
4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
5. Hepatitis B​

HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu

(Olivia Jayden, 27. 6. 2019 18:04)

HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
.
Dr.Osasu also cures:
1. HIV / AIDS
2. HERPES 1/2
3. CANCER
4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
5. Hepatitis B​

testimony

(Leo Antonio, 25. 6. 2019 10:57)

Dávam svedectvo o Dr. Isikolo. Vyhral som 1.000.000 eur v mojej lotérii hry, vzal som radu od niekoho, kto hovoril o tejto skvelej kúzelník s názvom DR ISIKOLO osoba umiestnila svedectvo na blog hovorí, ako DR ISIKOLO mu pomohol vyhrať v lotérii tým, že mu pošle víťazné číslo i bol zvedavý a myslel som, že to bolo všetko vtip, kým som sa obrátil na toto kúzlo kúzlo, aby som vedel, ako táto práca spôsobí, že som strávil veľa nákupov vstupeniek a nikdy nevyhrám. Obrátil som sa na neho a on mi povedal, že je potrebné, čo treba urobiť, a ja som to urobil a on mi povedal, aby som čakal na 3days a naozaj mi dal víťazné čísla hrať v lotérii, ktorú som urobil, Môžete veriť, že moje meno bolo medzi víťazmi. Povedal mi (môj syn všetko, čo potrebujem, aby ste pre mňa urobili, je uistiť sa, že zdieľate tieto svedectvá s ostatnými, aby mohli tiež vyhrať v lotérii, pretože nemám veľa času na to, aby som na internete kúziel), preto som aj ja zdieľanie tohto svedectva s vami, že ak chcete vyhrať v lotérii je to spôsob, ako online tipy vám môžu pomôcť, kontaktujte ho na jeho isikolosolutionhome@gmail.com alebo Whatsapp alebo dokonca Viber ho na +2348133261196 je jediná odpoveď, že váš problém víťazstvo v lotérii

pravý kouzelník jménem Dr. Isikolo

(Ana Denis, 24. 6. 2019 17:36)

Toto svedectvo dnes veľmi rád píšem. Toto svedectvo napíšem na iných miestach, aby som pomohol ostatným nájsť toto kúzlo a získať pomoc. Volám sa Ana Denis. Existuje len jedno kúzlo kúzlo som kontaktoval, že mi pomohli kolieska kúzla som sa stretol online. Strávil som týždeň s týmto mužom, keď som začal vidieť zmeny v mojom živote a živote môjho manžela. Volá sa Dr. Isikolo. Bol som ženatý 3 roky a nemohol som niesť dieťa. Môj manžel šiel von s inou ženou a stále pil a fajčil. Bolo pre mňa ťažké znášať a hľadal som pomoc. Skontaktoval som sa s týmto lekárom a môj manžel čoskoro začal prichádzať domov vždy po práci do 2 dní, čoskoro sa druhá žena nechala sama a čoskoro som otehotnela. Je to zväzok radosti vo mne, že som konečne našiel pomoc s krátkym obdobím kontaktu, aby mi posledný život. Ako inak budem zdieľať toto svedectvo môjho života. Prosím, pomôžte mi. Kontaktujte ho tiež, Áno, kontaktujte ho na isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

DR BEN nejlepší kouzelník online obnovit můj zlomený vztah a já velmi doporučuji DR BEN pro každého, kdo potřebuje pomoc!

(Mia Lukas, 21. 6. 2019 17:13)

Môj bývalý priateľ ma pred týždňom vyhodil, keď som ho obvinil, že vidí niekoho iného a uráža ho. Chcem ho späť v mojom živote, ale odmietne mať so mnou akýkoľvek kontakt. Bol som tak zmätený a neviem, čo mám robiť, a tak som sa dostal na internet, aby som mu pomohol, a videl som svedectvo o tom, ako im kúzlo kúziel pomáha dostať sa späť, aby som sa obrátil na kúzlo kúziel a vysvetlil mu svoj problém. a on mi dal kúzlo a uistil ma o 2 dňoch, že moja ex sa ku mne vráti a k môjmu najväčšiemu prekvapeniu tretí deň moja ex prišla na moje dvere a prosila o odpustenie. Som tak šťastný, že moja láska je zase späť a nie len to, že sa chystáme oženiť. Ešte raz ďakujem Dr Ben. Ste naozaj talentovaní a nadaní. E-mail: goodwillspelltemple@gmail.com môžete WhatsApp ho prostredníctvom je mobilné číslo +2348159101215 je jediná odpoveď. Môže byť veľmi nápomocný a ja ho nezastavím, pretože je to úžasný človek.

Thanks to Drogboluospellwork for bringing back my husband

(Vviky, 18. 6. 2019 0:53)

Po 9 rokoch manželstva s manželom s 3 deťmi, môj manžel začal chodiť s inými dámami a ukázať mi chladnú lásku, pri niekoľkých príležitostiach hrozí, že sa so mnou rozvedie, ak sa ho opýtam, je to záležitosť s inými dámami, bol som úplne zničený a zmätený kým mi môj starý priateľ nepovedal o mágii na Internete. Drogboluo, ktorý pomáha ľuďom s ich vzťahom a manželskými problémami s mocou kúziel lásky, najprv som pochyboval, či taká vec existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. pomohol mi zlomil milostné kúzlo, a do 48 hodín sa môj manžel vrátil ku mne a začal sa ospravedlňovať, teraz prestal chodiť s dámami a je so mnou pre dobro a pre mňa.Je to ťažké a trochu zvláštne, ale jeho jednoduchá pravda, že tam sú skvelí ľudia, ako je drogboluo, ktorí sú požehnaní s právomocami na pomoc ľuďom, ktorí potrebujú riešenie ich problémov.Kontaktujte túto čarovnú čarodejnicu pre váš vzťah alebo manželský problém cez: (drogboluospellwork1@gmail.com) môžete volať / whatsapphi m cez číslo mobilného telefónu (+2348051536355)

got cured from HIV

(Klara, 18. 6. 2019 0:46)

Je nový deň. Skutočne som sa dozvedel o veľkej lapola a od tej doby som nový tvor, mal som sen v mojom starom veku, že som bol napadnutý a vstreknutý do môjho sna a odvtedy som začal mať podivné pocity. a potom, keď som išiel na test a bol som diagnostikovaný HIV pozitívny. A toto žilo so mnou celé roky. len minulý týždeň ma priateľ predstavil s veľkým mocným kúzelníkom, ktorý žije niekde v Afrike, aby som mu pomohol. Povedal mi, že sa nikdy nevrátim tak, ako som prišiel o pomoc, že ​​som nemal inú možnosť, než mu dôverovať a robiť presne to, čo mi bolo povedané. nasledujúci deň, keď som sa vrátil z práce, zmenil sa systém môjho tela. Neskôr som šiel na testy V dvoch rôznych nemocniciach a môj HIV pozitívny stav sa zmenil na negatívny. Prišiel som poďakovať a všetku slávu za Božie uzdravenie. a uistím sa, že svet vie, aké silné a rýchle vaše kúzlo funguje. môžete ho kontaktovať nasledovne: (Greatlapola67@gmail.com) alebo čo ho zapnete (+2349034970099)

Oceníte jeho skvelé diela

(STANO, 10. 6. 2019 9:49)

Príbeh skutočného života

Moje meno je Stano, žijem v Poľsku Chcem sa podeliť o môj skutočný životný príbeh tu pre vás všetkých, aby ste sa so mnou poďakovali skvelému mužovi, ktorý do môjho života priniesol šťastie, môj manžel ma opustil pred 9 rokmi som bol zmätený Hľadal som pomoc všetko po celom svete, aby ho vrátili, bol som mnohokrát podvádzaný falošnými ľuďmi, minulý mesiac som videl reklamu jednu dámu z Nemecka zdieľajúcu meno Dr Odia, povedala, že je to skvelé kúzlo, ktoré vracia stratenú lásku a obnoviť vzťah a tiež priniesť riešenie pre akýkoľvek druh problému, rýchlo som ho kontaktoval, aby mi pomohol, Dr Odia mi povedal, že prinesie späť môjho manžela, ktorý ma opustil pred 9 rokmi len za 24 hodín, bol som tak rád, že to od neho počujem a čakal, až sa to stane, po jeho práci sa môj manžel vráti len za 24 hodín, ako povedal, povedal som mu, že sa o svoje meno podelím na internete a dokonca aj na rozhlasovej stanici, ktorá je dôvodom, prečo zdieľam jeho meno pre ľudí, ktorí potrebujú pomôcť ho kontaktovať, ak máte akýkoľvek vzťah problémy, kontaktujte tohto muža a som zadok Uveďte, že Dr. Odia prinesie vašim vzťahom riešenie a šťastie, pretože si za posledných 24 hodín urobil svoju prácu. Tu sú jeho kontaktné údaje pre tých, ktorí ho chcú kontaktovať. Email: odiasolutioncenter@gmail.com WhatsApp a Viber Chat: +27710187753. Každý, kto sa s ním chce skontaktovať, alebo mu ďakuje za to, že mi pomohol použiť svoje kontaktné údaje, ktoré som tu poskytol, tento človek je skutočný a silný.


« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »