Choď na obsah Choď na menu
 


Sebavedomie vidieť!

Pokiaľ ho máme, je to poznať už z diaľky. Prezrádza ho naša chôdza, držanie tela, vystupovanie. No a keď prehovoríme, nechtiac o jeho úrovni vypovedáme ešte viac.

Pokiaľ sme zdravo sebavedomí, nemáme problém priznať, že niečomu nerozumieme. Zdravé sebavedomie nám pomáha byť za každých okolností sám sebou. Pramení z našej sebaistoty, ktorej veríme bez ohľadu na názory okolia.

Ale je ťažké trafiť ten správny pomer! Pokiaľ sme sebavedomí príliš, naše vystupovanie hraničí s ignoranciou a nadraďovaním sa. Opačný problém vzniká, ak nás zhrýza vnútorná neistota. Bojíme sa prejaviť, máme zábrany hájiť svoje práva, radšej sa stiahneme. Nízke sebavedomie znižuje kvalitu života vo viacerých smeroch!

Návrat sebaistoty

Chýba vám sebaistota? Je to signál, že prehliadate samu seba. Váš sebaobraz je sebakriticky zdeformovaný na osobnosť s tendenciou hľadať chybu vždy u seba, nie druhých. Ako človek vníma sám seba býva to najpodstatnejšie. Tento pohľad sa buduje priebežne ako súhra viacerých faktorov, ktoré na nás vplývajú i vo forme spätnej väzby z okolia. Spokojnosť je znakom vnútornej rovnováhy, ktorá úzko súvisí so sebavedomím. Aj keď sa v tomto štádiu nenachádzate, nezúfajte! Máte v rukách obrovské možnosti!

Človek – vybrúsený diamant

Hovorí sa, že každý človek je diamant. Aj VY! Do akej miery zažiarite záleží len na vás. Ak sa na cestu sebaobjavovania nikdy nevydáte, zostanete na prvej úrovni, ktorým je uhlík. Čím viac na sebe budete pracovať, tým hlbšie sa dostanete. Čím hlbšie sa prebojujete, tým väčšiu krásu svojho JA odhalíte svetu, no najmä sama sebe. Čím väčšiu krásu na sebe spozorujete, tým viac budete sebavedomá. Láka to, že?

Kadiaľ za sebavedomím?

Sebavedomie je cesta za sebapoznaním. Nič viac, nič menej. Ako na ňu vykročiť?

  • Majte svoj vzor. Niekto môže namietať, že ak ide o sebapoznanie, nemalo by ísť o napodobňovanie, no pozitívny vzor s hlboko zakoreneným hodnotami bude vašou skalou istoty. Aspoň na začiatku, kým sa hľadáte. Zakaždým, keď sa ocitnete v neistej situácii, pomyslite si na svoj vzor – ako by sa zachoval? Postupne sa tak stanete takou, akou chcete byť zatiaľ len vo svojich predstavách. Viera je dôležitá. Spočiatku nemáte nič, len vieru v úspech. Tak sa jej držte ako svojho životabudiča, až kým nezískate vieru sama v seba. Je to dosiahnuteľný cieľ!
  • Viete, kým ste? Skúste čo najobjektívnejšie zosumarizovať svoje pozitíva i negatíva, aby ste vedeli zhodnotiť, čo na sebe chcete zmeniť či zdôrazniť. Môžu to byť i maličkosti. Rozhľad, vnímavosť, cit pre detail... Každý má svoju osobitosť, na ktorej sa dá stavať. Tak stavajte!
  • Akou ženou by ste chceli byť, aby ste sa cítili lepšie? Začnite pracovať na tom, aby ste sa ňou raz stali! Vedomie, že pre seba niečo robíte, máte svoj zámer a pomaly ho napĺňate, vám dodá vnútornú sebaistotu prameniacu z faktu, že ste svoj život chytili do vlastných rúk!
  • Drobné úspechy sú to, čo potrebujete. Budú to krôčiky, po ktorých si vyšliapete cestu za svojím snom. Takže? Čo by ste chceli dokázať v blízkej budúcnosti? Stanovte si malé ciele a hurá na ne! Tehlička triumfu k tehličke a vybudujete si sebavedomie!
  • Zbavte sa utkvelej predstavy, že vás musí mať každý rád! Je to nezdravé, nereálne a sebatrýznivé! Robte, čo chcete vy, nie to čo sa má alebo sa od vás žiada. Váš život patrí len vám! Rozhodujte!
  • Robte všetko pre to, aby ste vyzerali skvele, no najmä, aby ste sa i cítila skvele! Ako? Veľmi jednoducho: Uvoľnite sa! Pokiaľ nejde o život, chce to nadhľad. Ak sa s tým dokážete stotožniť, prídu prvé úspechy. Uvoľnený človek je vždy úspešnejší ako ten, ktorý sa zhrýza otázkami, čo si o ňom ľudia myslia, ako obstojí a pod. Okolie zmenu vycíti a ihneď pozitívne zareaguje. Výsledok? Zvýšené sebavedomie! VAŠE!
  • Aby vám však sebavedomie vydržalo aj počas upršaných dní, ktoré strávite bez mejkapu či krásnych šiat, musíte sa dopracovať k vnútornej harmónii nezávislej od povrchnej krásy či reakcií okolia. Byť závislá len sama na sebe, plne zodpovedná za svoje pocity... nebolo by to úžasné? Bolo! A je to na dosah... Už je to len na vás!

 

Obrázok

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Jak jsem se vrátil můj bývalý kontakt Dr. Isikolo

(Doris Antonio, 25. 2. 2019 10:37)

AKO MÁM MÁ HUSBAND SPÄŤ DOMOV S POMOCOU REÁLNEHO A VÝZNAMNÉHO SPELL KASTER Dr Isikolo CALL / WHATSAPP +2348133261196. Volám sa Doris Antonia, skoro som vzal svoj život kvôli môjmu manželovi, ktorý ma odišiel a zastavil vyzdvihnutie mojich hovorov pri odpovedaní na moje e-maily a moje správy. Povedal, že už mi neverí, snažil som sa ho presvedčiť a prosiť, ale on mi nebude veriť ani odpovedať, kým nebudeme bojovať a rozdelíme sa 6 mesiacov, potom som si uvedomil, že bez neho nemôžem žiť kvôli láska, ktorú mám pre neho. Snažil som sa všetko, aby som ho dostal späť, ale nepracoval pre mňa, nejaké falošné kúzelné kolieska ma scammed a odišiel s mojimi peniazmi, kým som narazil na toho muža s názvom Dr Isikolo, pomohol mi, aby som kúzla pre mňa a hľa, môj manžel sa vrátil po 48 hodinách ma prosil o odpustenie, bol som tak prekvapený, že kúzelník ako Isikolo stále existuje. Ak niekto tu potrebuje nejakú pomoc, so všetkou úprimnosťou, kontaktujte Dr Isikolo dnes On isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Howsapp ho na +2348133261196

testimony

(Lucie Alyda, 16. 2. 2019 20:21)

Keď som našiel doktora Isikola, zúfalo som potrebovala vrátiť môjho bývalého milenca. Opustil ma pre inú ženu a zostal som v tme. Stalo sa to tak rýchlo a vôbec som nemala slovo. Po troch rokoch mi bez dane vysvetlil. Kontaktoval som Dr. Isikolo prostredníctvom svojich webových stránok a on odhodil lásku, aby nám pomohol späť. Za menej ako 48 hodín po tom, čo urobil svoje kúzlo, môj priateľ začal znovu skúšať a cítil sa strašne za to, čo ma práve priviedol. Povedal, že som najdôležitejšou osobou v jeho živote a on to vie teraz. Náš vzťah je teraz silný a stabilný. Ďakujem vám, pane, za prácu, ktorú ste pre mňa urobili. Vy ste poslaný Bohom, aby ste obnovili zlomený vzťah. Dôrazne odporúčam Dr Isikolo, ktorý potrebuje pomoc. Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež WhAtsapp ho na +2348133261196

stanlookman@gmail.com

(STAN, 2. 2. 2019 16:38)

Máte nejaký problém, ktorý vás obťažuje?
Chcete vyhrať lotériu?
Máte nejaké ochorenie?
Ste depresívny?
Potrebujete liečenie?
Chcete vrátiť ex?
Alebo musíte počať atď.
Prinášam dobré správy; Doktor Ilekhojie vám pomôže s veľkým psychickým / kúzlom. On je veľmi dobrý v kúzlach, takže sa odporúča
zďaleka a blízko. Porozprávajte sa s ním dnes, bude to
byť schopní vám pomôcť. Súkromie je umiestnené
Prísne dôverné. Pošlite mu e-mail na adresu: gethelp05@gmail.com nezomrieť s vašou chorobou, vyhlasovať ... si zaslúžite byť šťastní!

láska kúzlo

(Adela, 1. 2. 2019 18:11)

To je tá najkrajšia vec, akú som kedy zažil. A ja potrebujem zdieľať toto veľké svedectvo, chcem len povedať poďakovanie doktorovi OTA za to, že mi pomohol odovzdať kúzlo, ktoré prinieslo môj bývalý manžel, moje meno je ADELA BRATISLAVA, chcem sa podeliť o svoje svedectvo a svoje šťastie so všetkými na tejto stránke, v minulom roku ma manžel opustil na druhú ženu na svojom pracovisku a opustil ma a dve svoje deti, všetko bolo pre mňa tak ťažké a deti, pretože ho milujem toľko, tak som videl svedectvá DR OTA, o tom, ako pomáhal dámam pri získavaní tam späť manžel, tak som ho kontaktoval a on mi pomohol odovzdať návrat kúzlo pre môjho manžela a druhý deň môj manžel opustil druhú ženu a vrátil sa ku mne prosiť o odpustenie s takou láskou a starostlivosťou. nikdy nezabudnem na túto pomoc, ktorú mi dal DR OTA mojim deťom. ak ste tu, potrebujete pomoc, aby ste získali milovník späť, môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto e-mailu otaosespellhome@gmail.com Môžete tiež ho čoho napísať na +393512961233, som živým svedectvom o jeho moci

testimony

(Sofija Pavao, 28. 1. 2019 10:07)

Dr Isikolo, ty si skutočne zázrak. Skúsil som toľko kúzelných kolies a psychických, keď ma manžel opustil a povedal mi, aby som ísť a videli právnika za rozvod len preto, že jeho matka, moja matka in-law nepodporovala naše manželstvo, nenávidela ma, dôvod a zaobchádzal so mnou ako vyhnanec, môj manžel bol na mojej strane odvtedy, čo sme sa vzali začiatkom tohto roka a zrazu sa úplne zmenil a začal počúvať svoju matku, aby sa rozviedla. Skúsil som toľko kúzelníkov na pomoc, ale nebol žiadny výsledok potom, čo som zbytočne veľa peňazí, pokúšal som sa, pretože som miloval svojho manžela toľko a nikdy som ho nechcel stratiť. Po niekoľkých dňoch som narazil na Dr. Isikolo kontakt na internete a len Dr. Isikolo bol jediný kúzelník, ktorý mi mohol zaručiť naliehavé 48 hodín lásky kúzlo casting .. a on ma ubezpečil, že môj manžel sa vracia .. som dôveroval Dr. Isikolo, a bolo to viac než len sen, aby som spoznal môjho manžela späť do môjho života s množstvom ospravedlnenia a lásky 24. januára tohto roka 2019 ... A on bol žalostný pre všetky jeho zlé činy, dokonca aj moja matka in-law prišiel so svojimi priateľmi prosiť, aby som jej odpustil, že nikdy nevedela, prečo ma nenávidel .. Určite je to naozaj zázračný chrám. Dozvedieť sa viac o doktorovi Isikolo prostredníctvom jeho isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež ho na Whatsapp +2348133261196. Sýr som vďačný za obnovenie mieru v mojom dome

Tipy na výhru lotérie

(Jess Mellott, 24. 11. 2018 23:01)

chcel by som povzbudit každého Lottera, aby sa nevzdal, pretože sme tak blízko. Predstavte si, že sa stanete bohatým cez noc. Byt vítazom lotérie mnohých miliónov dolárov urcite bude životne dôležitou udalostou pre takmer každého jednotlivého vítaza lotérie. V septembri roku 2015 som vyhral $ 310 miliónov Powerball so zodpovedajúcimi 5 správnymi loptickami plus Powerball. Viem, že mnoho ludí by sa divilo, ako som vyhral lotériu. Verili by ste mi, keby som vám povedal, že som to urobil s odovzdávaním kúzla pre GOOD LUCK? Stretol som sa s týmto známym kúzelníkom známym ako doktor Muna a bol to ten, kto to urobil pre mna s jeho TRUSTED vítaznými císlami. Ako šokujúce ako to bolo pre mna slávny komentár k tlaci: "Nemôžem verit, že idem a skryjem sa v mojej posteli." Nikdy som veril, že doktor Muna ma skutocne urobil bohatým cez noc. ak chcete mat šancu na výhru a stat sa velmi bohatým ako ja, kontaktujte doktora Muna na adrese Marvelspelltemple @ gmail. com a budete mat štastie. Vdaka za cítanie a dúfam, že vás uvidíme na vrchole

ako urobiť môj ex myslieť na mňa každodenné kúzlo

(anna raymond, 15. 11. 2018 11:52)

Drahí priatelia, toto je moje manželské prielomové svedectvo ...
chcem, aby ste sa všetci pripojili k mne, aby som poďakoval tomuto človekovi Drigbinovia Love-Spell kazateľ, neba-svätý obnoviť moje manželstvo. Môj manžel ma odhodil posledné 3 roky, aby som sa stretol s inou ženou, mali sme spolu dve deti. ale napriek tomu môj manžel vždy nájde chybu vo mne, moja manželka neverím mi už, povedal som kolegu v práci o mojej manželskej záležitosti, môj priateľ mi predstavil, aby som e-mail drigbinovia o pomoc. Posielam správu na e-mailovú adresu, ktorú mi dal môj priateľ. Pracujem a nasledujem inštrukcie DRigbinovia a prekvapuje ma to, že po 3 dňoch odovzdávania kúzla lásky, tak som prekvapivo zavolal môj manžel Raymond po telefóne a požiadal ma o odpustenie a prijať ho späť ako manžel, bol som šťastný a prijal ho celým svojím srdcom. Teraz som sám a môj manžel sú úplne späť spolu ako manžel a manželka, dnes sme veľmi šťastná rodina, pretože jeden človek používa silu a talent pre obnovenie môjho manželstva. vďaka tomuto bohu poslal človeka igbinovia za skvelú prácu .. Sľubujem, že zdieľam toto úžasné svedectvo o jeho dobrej práci ľuďom po celom svete, takže niekto manželstvo sa obnoví dnes, ak sa s týmto mužom obrátite na pomoc, prosím, uverte tomu, čo povedzte to.Prosím milí priatelia tu, ak prechádzate akoukoľvek krízou vzťahov a nedôverou, naliehavo kontaktujte tohto muža prostredníctvom e-mailu: doctorigbinovia93@gmail.com

Nepředstavitelné a neuvěřitelné

(Salena Dmitar, 1. 11. 2018 13:35)

Sanela Dmitar. Dnes sa cítím radosťou kvôli pomoci, ktorú doktor Isikolo poskytol mne za to, že som dostal svojho manžela späť s jeho kúzlom. Bol som ženatý už šesť rokov a bolo to také hrozné, pretože môj manžel ma podvádzal a hľadal rozvod. Ale keď som narazil na internetovú stránku Dr. Isikolo na internete vyslanú dámou a rozhodol som sa s ním kontaktovať a vysvetlil som mu svoju situáciu a potom som sa snažil pomôcť, ale až na moje najväčšie prekvapenie mi povedal, že mi pomôže môj prípad, pretože neexistuje problém bez riešenia. Tu oslavujem, pretože môj manžel je späť doma a naozaj sa teším z môjho manželstva, aká veľká oslava. Budem pokračovať v svedčovaní na internete, pretože doktor Isikolo je naozaj skutočným kúzlom. Prečo sa teraz obráťte na Dr. Isikolo, ak čelíte akýmkoľvek výzvam vo vašom vzťahovom živote. Webová stránka: http: drisikolosolutionhome.webnode.com ALEBO e-mailom: isikolosolutionhome@gmail.com alebo Whatsapp ho na +2348133261196.

Doktor Isikolo je skutočne muž mnohých zázrakov

(Anna Davorin, 17. 10. 2018 12:43)

Prebudil som sa každý deň s úsmevom na tvári a spieval chvály tomuto mocnému kúzelníkovi zvanému DR ISIKOLO, ktorý mi urobil veľkú láskavosť tým, že zachránil svoj vzťah od rozchodu. Som si myslel, že mám dokonalý vzťah až do chvíle, keď sa môj miláčik začal vrátiť domov neskoro a každý deň mi dáva rôzne výhovorky a potom som sa rozhodol, že ho pozorne prehliadnu, potom zistím, že má vzťah s inou dievčinou. Ja som bol zlomený srdcom, pretože som mu dôveroval toľko a vedel som, že má tajný vzťah, veľmi ma bolí. Ale ďakujem všetkým, ktorí umiestnili kontaktné informácie DR ISIKOLA na internete, pretože som sa mohol kontaktovať DR ISIKOLO a dnes môj vzťah bol obnovený láskou a viac romantiky ako kedykoľvek predtým. Ak máte akýkoľvek vzťah alebo manželský stres, urobím vám láskavosť tým, že zrušíte kontaktné informácie o DR ISIKOLO, ktoré sú prostredníctvom e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com. alebo Čo ho napíše na +2348133261196

testimony

(Helena Slavco, 8. 10. 2018 11:55)

chcem povedať veľmi veľkú vďaka DR Isikolo za to, že mi pomohla vrátiť princa môjho života späť. bol som tak prekvapený 1. augusta 2018 V tomto roku 2018 sa môj priateľ, s ktorým som bol prepojený a my sme mali byť v marci, mi povedal, že sa už o tento vzťah nezaujíma. Cítil som sa prekliaty na môj dlhodobý vzťah, aby som to tak skončil. Môj partner vymaže všetky kontakty so mnou. Nikdy som nevedel, že priateľ mal záujem o môjho muža a ona šla ako ďaleko kontaktuje kúzelníka, aby mu pomohla dostať ho odo mňa. Keď som videli svedectvo o DR Isikolo hlavnom kňazovi celého registrovaného kúzla Caster po celom svete, povedal mi všetko a ako druhá dáma kontaktovala ďalšie kúzlo. Povedal mi, že sa nebudem obávať, že za 48 hodín bude moja situácia zoradená. len som veril, dôveru a vieru v neho, že to naozaj urobí pre mňa. hore a hľa, o 48 hodín neskôr, Pavao zavolal, aby povedal, že je ľúto a že to bola práca diabla. teraz som šťastný. chcem povedať celému svetu, že DR Isikolo je najlepším kúzelníkom a môžete ho poslať e-mailom na isikolosolutionhome@gmail.com. alebo Čo ho napíše na +2348133261196

Pozdravy každému

(Shannon, 8. 9. 2018 3:50)

Ako som dostal môjho bývalého manžela späť ...........

Ja som Shannon menom. Pozdravy každému, kto číta toto svedectvo. Odmietla ma manžel po troch (3) rokoch manželstva práve preto, lebo na neho malá iná žena a nechal ma a dieťa trpieť. jeden deň, keď som čítal cez web, videl som príspevok o tom, ako toto kúzlo na tejto adrese ocolosehelp@gmail.com, pomôcť žene, aby dostala späť svojho manžela a ja som mu odpovedal na jeho adresu a povedal mi že žena mala kúzlo na môjho manžela a povedal mi, že mi pomôže a po dvoch dňoch, keď budem mať svojho manžela späť. Veril som mu a dnes som rád, že všetci viem, že toto kúzelník má právomoc priviesť milovníkov späť. pretože som teraz spokojný so svojim manželom. Ďakujeme za Dr.OCOLOSE. Jeho e-mail: ocolosehelp@gmail.com

Doktor Isikolo je skutočne muž mnohých zázrakov

(Agata Dobroslav, 26. 8. 2018 11:45)

Volám sa Agata Dobroslav, chcem rýchlo povedať svetu, že existuje skutočné online kúzelník, ktorý je silný a skutočný, bol som najväčším septikom na svete. Nikdy som neveril v čarovné kúzla alebo niečo také, ale povedal mi spoľahlivý zdroj, aby som kontaktoval Dr. Isikolo a ja. Skvelý kúzelník, ktorý mi pomohol spätne získať späť svoj vzťah so svojím EX Manželom, keď skončil a vrátil sa k nemu dlhú dobu (pred 3 mesiacmi). On pre mňa vykonal kúzlo a 24 hodín po tom, čo bolo kúzlo odovzdané, dostávam text od môjho EX Manžela, ktorý povedal, že je ľúto za bolesti, ktoré mi dal pravdu a slzy, ktoré mi spôsobil, a že to neurobí tak vec znova v jeho živote znova. Bol som naozaj prekvapený a bol tiež šťastný, takže som mu odpustil a teraz žijeme spolu šťastne ako kedykoľvek predtým a on vždy chce byť mnou a nemôže robiť nič bez môjho daru. Ktokoľvek, kto je v rovnakom rade problémov alebo iný a chcete ho kontaktovať, by sa ho na túto e-mailovú adresu mohol radi kontaktovať. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. zavolajte alebo ho kontaktujte na systéme Whatsapp na telefónnom čísle: +2348133261196

svedectvo

(kathie, 7. 8. 2018 23:33)

Dobrý deň Moje meno je Kathie, som veľmi šťastná, že som na tomto blogu o tom, ako mi pomohol veľký kúzelník, aby som priniesol lásku môjho života. Viem, že tam je veľa žien, ako som ja, ktorí urobili toľko, aby si späť svojho manžela, som tu, aby som ti všetkým povzbudzoval, aby nehľadali ďalej, pretože odpoveď je tu. Úprimne verím, že ak je až päť kúzelných kolies, ako je doktor Ogunamen, tento svet by bol lepším miestom, videl som ľudí, ktorí si sťažovali, ako falošné kúsky kazov sľúbili, že im pomôžu, ale nemohli, ale s doktorom OGUNAMENOM, hovorím vám, už vyriešené. Môj manžel a ja sme boli od seba 4 roky a ja som nemohol znášať bez toho, aby som žil s ním, skúsil som všetko, aby som ho späť, ale nič nefungovalo, kým som nevidel početné svedectvá o kúzelníkovi nazvanom Dr. OGUNAMEN a ako veľké jeho dielo je. Kontaktoval som ho ihneď e-mailom (ugbegundenger@gmail.com) okamžite a nasledoval krok, o ktorý sa pýtal a za menej ako 48 hodín mi zavolal môj milenec a dychtil sa za moje odpustenie a že si neželal nič viac, než aby ma vezme navždy , Naplnil som toľko radosti a šťastia, že som našiel Dr OGUNAMEN, dúfam, že všetci tu nájdete toto svedectvo a získať svojho manžela späť len za 48 hodín vďaka ... kontaktujte jeho e-mail ugbegundenger@gmail.com

svedectvo

(kathie, 7. 8. 2018 23:19)

Dobrý deň Moje meno je Kathie, som veľmi šťastná, že som na tomto blogu o tom, ako mi pomohol veľký kúzelník, aby som priniesol lásku môjho života. Viem, že tam je veľa žien, ako som ja, ktorí urobili toľko, aby si späť svojho manžela, som tu, aby som ti všetkým povzbudzoval, aby nehľadali ďalej, pretože odpoveď je tu. Úprimne verím, že ak je až päť kúzelných kolies, ako je doktor Ogunamen, tento svet by bol lepším miestom, videl som ľudí, ktorí si sťažovali, ako falošné kúsky kazov sľúbili, že im pomôžu, ale nemohli, ale s doktorom OGUNAMENOM, hovorím vám, už vyriešené. Môj manžel a ja sme boli od seba 4 roky a ja som nemohol znášať bez toho, aby som žil s ním, skúsil som všetko, aby som ho späť, ale nič nefungovalo, kým som nevidel početné svedectvá o kúzelníkovi nazvanom Dr. OGUNAMEN a ako veľké jeho dielo je. Kontaktoval som ho ihneď e-mailom (ugbegundenger@gmail.com) okamžite a nasledoval krok, o ktorý sa pýtal a za menej ako 48 hodín mi zavolal môj milenec a dychtil sa za moje odpustenie a že si neželal nič viac, než aby ma vezme navždy , Naplnil som toľko radosti a šťastia, že som našiel Dr OGUNAMEN, dúfam, že všetci tu nájdete toto svedectvo a získať svojho manžela späť len za 48 hodín vďaka ... kontaktujte jeho e-mail ugbegundenger@gmail.com

Testimony

(Jannikom, 26. 7. 2018 12:16)

Dobrý den, volám sa jannikom Brinkerhoffom, chcem podakovat tomuto skvelému doktorovi Odia za to, co urobil v mojom živote pred 4 rokmi, a ja a moja žena mala pád, takže odišla bezo mna, ked som vedel, kam odišla s mojimi dvoma detmi , bol som naozaj šokovaný, že som išiel urobit správu polícii o mojej manželke, že mojim detom prec, takže hladali a hladali stále nemohli nájst ju, bol som naozaj chorý a nemôžem žit bez nej a bol som naozaj chýba moje deti Bol som naozaj naštvaný s mojim ja, pretože som nemoh'nt kontrolovat môj zbytocný hnev dvakrát ju, bol som si fraktoval som sa stala drogovým návykom a pit acohol kvôli mojej situácii potom, co moja žena opustila ma na dobrej 4roky tak mi bohužial priatel povedal o online kúzelnom kariére s názvom Dr Odia a povedal mi, aby som ho kontaktoval, aby mi pomohol vrátit svoju ženu, najprv som sa naucil, že ma sranduje, kým som si všimol, že je to vážne vážne, tak som sa rozhodol kontaktovat ho, nemohol som verit moje oci Dr Odia mi povedal, aby som sa nebál, že moje wif e sa vráti so mojimi detmi bezpecne do 12 hodín. Po odovzdaní jeho kúzla mi zavolal a povedal, že by som sa nemal obávat, že moja žena príde teraz, v momente, ked dokoncil hovorit so mnou po telefóne bohužial moje žena sa vrátila ku mne s mojimi detmi som bol naozaj štastný tento den bol najviac najštastnejší den v mojom živote, takže som sa rozhodol podelit o svoje svedectvo o nom, jeho kúzlo funguje tak rýchlo ako blesk, velká vdaka Dr Odia za to, že som štastne priviedla svoju ženu. Prosím, ak máte nejaké problémy, prosím kontaktujte ho, pretože vám môže pomôct vyriešit vaše problémy. prostredníctvom e-mailu: odiasolutioncenter@gmail.com, viber Cislo: +27638836445 Whats-App Cislo: +2349065101630.

odiasolutioncenter@gmail.com

(Grais, 19. 7. 2018 22:48)

CIRCA LA MIA STORIA DI VITA

Il mio nome è Grais Bridget, vengo dalla Scozia, voglio condividere la grande notizia della mia vita a tutti e per coloro che hanno bisogno di aiuto anche nella loro vita. Per 6 anni ho sofferto, mio ​​marito mi ha lasciato ed è andato avanti sposare un'altra donna solo perché la sua famiglia non mi ama, anche perché non ero in grado di dargli figli, ero in lacrime per 6 anni soffrendo da quando mio marito ha divorziato da me, stavo cercando un incantatore per aiutarmi online, io ho incontrato tanti incantatori che mi hanno preso tutti i soldi senza aiutarmi, ma il 14 maggio 2018 ho visto un post di una donna che condivideva il buon lavoro di un mago chiamato Dr Odia, devo prendere il coraggio di contattarlo, quando l'ho contattato mi ha detto che il mio problema è stato risolto da quando l'ho contattato, dopo il suo incantesimo mi ha detto che mio marito tornerà da me in meno di 24 ore, cosa che mi è accaduta sorprendentemente, dopo aver lanciato il suo incantesimo per me mi ha detto che mio marito mi chiamano per scusarmi con me. Subito dopo che mi ha detto tutto questo, mio ​​marito mi ha chiamato al telefono e mi ha iniziato a chiedermi di accettarlo dopo 6 anni di divorziato. oggi sto condividendo questa notizia perché voglio che il mondo sappia di lui e del suo buon lavoro, sono anche molto felice di dire che sono incinta ora dopo la sua gravidanza incantata su di me, e per quelli di voi che hanno bisogno di qualche tipo di relazione di aiuto, problema di vita, problema di soldi, nominalo, consiglio di contattare Dr Odia oggi e il problema è risolto qui sono i suoi dettagli di contatto Email: odiasolutioncenter@gmail.com e il suo numero di Whats-App: +2349065101630 e il suo Viber: +27638836445, contatto Lui e vivi la tua vita con felicità.

Svědectví o tom, jak mé štěstí bylo obnoveno zpět do mého života

(Romana Vukovic, 15. 6. 2018 17:45)

PRE VŠETKÉ ŽENY VOČI PRÁCE V PRÁVO PREČÍTAJTE SI TENTO ČLÁNOK A
KONTAKT DR ISIKOLO SA UDRŽUJTE SVOJU ŽIVOTU.

Chcem povedať veľmi veľkú vďaku Dr. Isikolo za nádhernú prácu, ktorú pre mňa urobil, aby mi pomohol zachrániť manželstvo, môj manžel žiada rozvodový list kvôli malému nedorozumeniu, ktoré sme mali v posledných mesiacoch a ja nikdy chcel som to preto, lebo moju manželku milujem toľko a všetka naša investícia bola spoločným podnikaním a nechcem byť ďaleko od mojej rodiny a mojich dvoch krásnych detí. Moja kamarátka mi povedala o doktorke Isikolo a ako jej pomohol aj so svojimi manželskými záležitosťami, takže som ho musel kontaktovať, pretože chcem zastaviť môjho manžela pred vyplnením listu o rozvode a chcem zachovať svoju rodinu a po tom, čo som ho kontaktovala, bolo povedané, čo som potreboval urobiť, a keď som začal vidieť výsledok, urobil som, ako to povedal doktor Isikolo a po 3 dňoch mi zavolal môj manžel a začal žiadať o odpustenie a bolo to všetko ako sen pre mňa a my všetci všetci šťastne žijeme vďaka Dr. Isikolo. Kontaktujte ho dnes pre manželskú pomoc prostredníctvom svojho čísla Whatsapp: +2348133261196 alebo ho zavolajte.
E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Musí čítať

(sofia, 7. 4. 2018 14:38)

To je tá najkrajšia vec, akú som kedy zažil. Navštívil som fórum tu na internete 25. marca 2018 a videl som úžasné svedectvá na fóre o dobrých prácach Doktor okodo. Som Sofia zo Slovenska, nikdy som tomu neveril, pretože som o takom zázraku nikdy predtým nepočul. Žiadna organizácia by ma nemohla presvedčiť o tom, až doktor Okodo urobil pre mňa úžasnú prácu, ktorá obnovila moje 4-ročné manželstvo tým, že som dostala späť svoju rozvedenú ženu do 2 až 3 dní. rovnako ako čítam na internete. Bol som naozaj šokovaný, keď sa moja žena vrátila domov prosiť o odpustenie, aby ju prijala späť. Chýba mi slová, aby som doktorovi Okodovi ocenil, lebo je poslaný Bohom pre mňa a celú našu rodinu pre božské obnovenie manželstva. Potrebujete nejakú pomoc? Neváhajte sa s ním teraz kontaktovať. On tiež sa špecializuje na nasledujúce;

Odsúhlasenie rozvodu
Zosúladenie manželstva
Rast podnikania
Propagácia na pracovisku / kancelárii
Making banky na granty pôžičky
Liečba chorôb, ako sú: Rakovina, HIV AIDS, vírus Zika, choroba HERPES, sexuálna infekcia E.T.C.

Tehotenstvo alebo plodnosť

Získanie EX / lover späť

Získajte svoju manželku / manžela späť

Získanie svojho priateľa / priateľky späť

E-mail: info.usa.temple@gmail.com

svedectvo

(ugbegun, 3. 2. 2018 18:44)

Som veľký OGUNAMEN jeden z ijebu krajiny (The Magic Man)
Kráľ domorodého lekára Ode ..
Čo chceš?,
Môžem vás zbohatnúť, priniesť svoj ex_husband,
ex_wife, ex_boyfriend alebo priateľka
Ak máte problémy s nasledujúcimi problémami:
(1) Ak chcete, aby vaše ex späť
(2) ak máte vždy zlé sny.
(3) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii.
(4) Chcete, aby ženy / muži bežali po vás.
(5) Ak chcete dieťa.
(6) Chcete byť bohatí bez ľudskej obety
(7) Chcete, aby váš manžel a manželka boli vaše navždy.
(8) Ak potrebujete silu a kúzlo na získanie akéhokoľvek súdneho prípadu
(9) Duchovná pomoc pre Božích mužov
(10) Ak potrebujete urobiť, ako hovorím, kúzlo
(11) Ak potrebujete príkazový tón
(12) Ak potrebujete finančnú pomoc.
(13) Bylinná starostlivosť
(14) Ak nemôžete uspokojiť vašu ženskú sexuálnu túžbu z dôvodu nízkej erekcie.
(15) Ak máte HIV AIDS a všetky druhy chorôb
(16) vrátiť ukradnuté vlastnosti * ochrana majetku a podnikania
(17) Diabetes * Smolu * Mŕtvica * Rozvoj podnikania
(18) vykonáva sex na sne * Duchovný manžel / manželka
(19) problémy s tehotenstvom * Ženy s menštruačnými problémami.
(20) kúzlo na doručovanie drog, ako je kokaín,
(21) právomoc získať vízum a cestovať do zahraničia a biele ženy, aby ste milovali a dali vám peniaze atď.

kontaktujte ma prostredníctvom; ugbegundenger@gmail.com

loveklack@gmail.com

(Loveth, 7. 12. 2017 7:30)

Život je skutočne krásna vec, ak máte toho, ktorého milujete a milujete vás späť. Ďakujem ti Bohom Okosu. Budem naďalej hovoriť svetu o tvojich nádherných prácach pre mňa. Nikdy neprestanem hovoriť svetu o tom, ako ste rošt a silní. Toto je môj príbeh.

   Skutočne som nikdy neveril v duchovné mocnosti akéhokoľvek druhu. Ale teraz verím, pretože som zažil silu boha Okosu v mojom manželstve. Žijem so svojím manželom šťastne s našim 12 ročným synom. milovali sme sa navzájom a zdieľali sme darčeky. Náš vzťah bol závisťou medzi mojimi priateľmi. Bol som najšťastnejšou ženou na zemi, kým sa medzi nami neprišiel diabol prostredníctvom inej dámy, ktorá na môjho manžela používala milostné šarm. Môj manžel začal zaobchádzať so mnou, ako by som preňho nebol preňho dôležitý. Jeho láska ku mne sa úplne zmenšila. Bol som taký dole obsadený. Ak chcete skrátiť dlhý príbeh krátky, Na internete som videl rôzne svedectvá týkajúce sa tohto muža boha Okosu. niektorí povedali, že zachránil manželstvo, niektorí tvrdili, že im pomohol dostať dobrú prácu a urobiť z nich bohatých, niektorí povedali, že vyliečil choroby. Jeden povedal, že mu pomohol vyhrať lotériu. To bolo neuveriteľné, potom som sa rozhodol vyskúšať tohto muža. Kontaktoval som ho na jeho čísle č. +2348119663571 a povedal mi, že môj manžel bol pod kúzlom inej ženy a on bol schopný zlomiť kúzlo a teraz môj manžel je so mnou späť po 8 mesiacoch odlúčenia. žijeme šťastne, ako sme si zvykli a náš syn je šťastný. všetko funguje dobre pre moje dobro. Budem aj naďalej hovoriť svetu o vašich dobrých prácach, pane. Boh vás naďalej používa na pomoc ľuďom tohto sveta.

Boh okosu tiež povedal, že dokáže vyriešiť mnoho ďalších problémov, ako je

Vytvorte späť zlomené manželstvo

vráťte svoje ex

Pomáhame získať dobrú prácu

Vyhrávanie lotérie

vyliečiť mnohé choroby a mnohé iné dobré diela.

tu je jeho e-mail: drokosu01@gmail.com a jeho číslo akcie: +2348119663571. Vďaka...


« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »