Choď na obsah Choď na menu
 


Sebavedomie vidieť!

Pokiaľ ho máme, je to poznať už z diaľky. Prezrádza ho naša chôdza, držanie tela, vystupovanie. No a keď prehovoríme, nechtiac o jeho úrovni vypovedáme ešte viac.

Pokiaľ sme zdravo sebavedomí, nemáme problém priznať, že niečomu nerozumieme. Zdravé sebavedomie nám pomáha byť za každých okolností sám sebou. Pramení z našej sebaistoty, ktorej veríme bez ohľadu na názory okolia.

Ale je ťažké trafiť ten správny pomer! Pokiaľ sme sebavedomí príliš, naše vystupovanie hraničí s ignoranciou a nadraďovaním sa. Opačný problém vzniká, ak nás zhrýza vnútorná neistota. Bojíme sa prejaviť, máme zábrany hájiť svoje práva, radšej sa stiahneme. Nízke sebavedomie znižuje kvalitu života vo viacerých smeroch!

Návrat sebaistoty

Chýba vám sebaistota? Je to signál, že prehliadate samu seba. Váš sebaobraz je sebakriticky zdeformovaný na osobnosť s tendenciou hľadať chybu vždy u seba, nie druhých. Ako človek vníma sám seba býva to najpodstatnejšie. Tento pohľad sa buduje priebežne ako súhra viacerých faktorov, ktoré na nás vplývajú i vo forme spätnej väzby z okolia. Spokojnosť je znakom vnútornej rovnováhy, ktorá úzko súvisí so sebavedomím. Aj keď sa v tomto štádiu nenachádzate, nezúfajte! Máte v rukách obrovské možnosti!

Človek – vybrúsený diamant

Hovorí sa, že každý človek je diamant. Aj VY! Do akej miery zažiarite záleží len na vás. Ak sa na cestu sebaobjavovania nikdy nevydáte, zostanete na prvej úrovni, ktorým je uhlík. Čím viac na sebe budete pracovať, tým hlbšie sa dostanete. Čím hlbšie sa prebojujete, tým väčšiu krásu svojho JA odhalíte svetu, no najmä sama sebe. Čím väčšiu krásu na sebe spozorujete, tým viac budete sebavedomá. Láka to, že?

Kadiaľ za sebavedomím?

Sebavedomie je cesta za sebapoznaním. Nič viac, nič menej. Ako na ňu vykročiť?

  • Majte svoj vzor. Niekto môže namietať, že ak ide o sebapoznanie, nemalo by ísť o napodobňovanie, no pozitívny vzor s hlboko zakoreneným hodnotami bude vašou skalou istoty. Aspoň na začiatku, kým sa hľadáte. Zakaždým, keď sa ocitnete v neistej situácii, pomyslite si na svoj vzor – ako by sa zachoval? Postupne sa tak stanete takou, akou chcete byť zatiaľ len vo svojich predstavách. Viera je dôležitá. Spočiatku nemáte nič, len vieru v úspech. Tak sa jej držte ako svojho životabudiča, až kým nezískate vieru sama v seba. Je to dosiahnuteľný cieľ!
  • Viete, kým ste? Skúste čo najobjektívnejšie zosumarizovať svoje pozitíva i negatíva, aby ste vedeli zhodnotiť, čo na sebe chcete zmeniť či zdôrazniť. Môžu to byť i maličkosti. Rozhľad, vnímavosť, cit pre detail... Každý má svoju osobitosť, na ktorej sa dá stavať. Tak stavajte!
  • Akou ženou by ste chceli byť, aby ste sa cítili lepšie? Začnite pracovať na tom, aby ste sa ňou raz stali! Vedomie, že pre seba niečo robíte, máte svoj zámer a pomaly ho napĺňate, vám dodá vnútornú sebaistotu prameniacu z faktu, že ste svoj život chytili do vlastných rúk!
  • Drobné úspechy sú to, čo potrebujete. Budú to krôčiky, po ktorých si vyšliapete cestu za svojím snom. Takže? Čo by ste chceli dokázať v blízkej budúcnosti? Stanovte si malé ciele a hurá na ne! Tehlička triumfu k tehličke a vybudujete si sebavedomie!
  • Zbavte sa utkvelej predstavy, že vás musí mať každý rád! Je to nezdravé, nereálne a sebatrýznivé! Robte, čo chcete vy, nie to čo sa má alebo sa od vás žiada. Váš život patrí len vám! Rozhodujte!
  • Robte všetko pre to, aby ste vyzerali skvele, no najmä, aby ste sa i cítila skvele! Ako? Veľmi jednoducho: Uvoľnite sa! Pokiaľ nejde o život, chce to nadhľad. Ak sa s tým dokážete stotožniť, prídu prvé úspechy. Uvoľnený človek je vždy úspešnejší ako ten, ktorý sa zhrýza otázkami, čo si o ňom ľudia myslia, ako obstojí a pod. Okolie zmenu vycíti a ihneď pozitívne zareaguje. Výsledok? Zvýšené sebavedomie! VAŠE!
  • Aby vám však sebavedomie vydržalo aj počas upršaných dní, ktoré strávite bez mejkapu či krásnych šiat, musíte sa dopracovať k vnútornej harmónii nezávislej od povrchnej krásy či reakcií okolia. Byť závislá len sama na sebe, plne zodpovedná za svoje pocity... nebolo by to úžasné? Bolo! A je to na dosah... Už je to len na vás!

 

Obrázok

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

thank you Dr Isikolo

(Enora Lucas, 28. 11. 2019 19:51)

Som tak šťastný, že sa môžem podeliť o svoje fantastické svedectvo. Môj život sa úplne zmenil za 48 hodín. Vidím sám seba v zrkadle a úsmev. Prvýkrát vo veku verím v seba a svoje schopnosti. Mám svojho priateľa späť vo svojom živote za pomoci Dr. Isikola. Ospravedlnil sa 48 hodín po vytvorení kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa nikdy naozaj nechce rozložiť, že nedokáže zvládnuť emocionálnu batožinu, ktorú som nosil stále. Povedal, že si myslel, že má negatívny vplyv na môj život, a považoval za najlepšie odísť. Povedal, že je ťažké, že som neustále hovoril o minulosti. Obaja sme sa navzájom odpustili. Mám vo vrecku peniaze, ktoré sú moje vlastné. (Moja kompenzačná kontrola prešla, bolo mi povedané, že to bolo o pár mesiacov ďalej. Žijem dôkazom toho, čo môže Dr. Isikolo urobiť. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste urobili môj vzťah. Som teraz šťastná. Pomohli sme si obaja navzájom vidieť a hovoriť pravdu. Nikdy som si nemyslel, že by kúzlo mohlo pomôcť pár skôr, ako som veľmi rád, že som vás kontaktoval a inicioval to všetko. Každý, kto má problém so vzťahom, môže kontaktovať Dr. isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196.

DR EDO VYROBIL, ŽE MÔJ MÔŽEM MÔŽE SPÔSOBIŤ MÔJ manžela SPÄŤ

(Anna Šime, 27. 11. 2019 19:25)

DR EDO VYROBIL, ŽE MÔJ MÔŽEM MÔŽE SPÔSOBIŤ MÔJ manžela SPÄŤ
Volám sa Anna Šime. Zdravím každého, kto číta toto svedectvo. Môj manžel ma po troch (7) rokoch manželstva zavrhol len preto, že na ňom mala kúzlo iná žena a on a mňa opustil. jedného dňa, keď som čítal web, som videl príspevok o tom, ako toto kúzlo na tomto DR EDO pomohlo dáme v jej manželstve s adresou (edolovespelltemple@gmail.com), dostať späť svojho manžela a dal som mu odpoveď na jeho adresu a povedal mi, že žena mala kúzlo na môjho manžela, a povedal mi, že mi pomôže a do 2 dní mi dám manžela späť. Veril som mu a dnes vás všetkých rád informujem, že toto kúzlo má schopnosť priviesť milovníkov späť. pretože žijem so svojím manželom. Ďakujeme za DR EDO. Jeho e-mail: (edolovespelltemple@gmail.com), môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať na WhatsApp: +2348159452497

DR EDO VYROBIL, ŽE MÔJ MÔŽEM MÔŽE SPÔSOBIŤ MÔJ manžela SPÄŤ

(Anna Šime, 27. 11. 2019 19:16)

DR EDO VYROBIL, ŽE MÔJ MÔŽEM MÔŽE SPÔSOBIŤ MÔJ manžela SPÄŤ
Volám sa Anna Šime. Zdravím každého, kto číta toto svedectvo. Môj manžel ma po troch (7) rokoch manželstva zavrhol len preto, že na ňom mala kúzlo iná žena a on a mňa opustil. jedného dňa, keď som čítal web, som videl príspevok o tom, ako toto kúzlo na tomto DR EDO pomohlo dáme v jej manželstve s adresou (edolovespelltemple@gmail.com), dostať späť svojho manžela a dal som mu odpoveď na jeho adresu a povedal mi, že žena mala kúzlo na môjho manžela, a povedal mi, že mi pomôže a do 2 dní mi dám manžela späť. Veril som mu a dnes vás všetkých rád informujem, že toto kúzlo má schopnosť priviesť milovníkov späť. pretože žijem so svojím manželom. Ďakujeme za DR EDO. Jeho e-mail: (edolovespelltemple@gmail.com), môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať na WhatsApp: +2348159452497

testimony

(Vanessa Adam, 24. 8. 2019 12:06)

DR ISIKOLO nedávno priviedol moju snúbenicu späť do môjho života potom, čo sme boli štyrmi rokmi zložení. Zostali sme priaznivým spôsobom bez akýchkoľvek zmien. Vždy s ním rozprávam o manželstve, ale odpovedá mi a sľubujem, že sa čoskoro oženíme. Bol som šokom vo verný deň, keď ma zavolal a povedal mi, že sa už o vzťah nezaujíma, pretože sa stretol s ďalším dievčaťom a takmer sa vzali. Po tom, čo som sa o ňom dozvedel, bol som zmätený a závratom. Bol som tak vyčerpaný a snažil som sa ho dostať späť k sebe, pretože bez neho v mojom živote neviem, aké šťastie by mohlo byť v jeho neprítomnosti, aby som ho zbavil, bolo to hrozné, pretože ho naozaj milujem celou svojou nežnosťou. „Dokým som nebol fixovaný na DR ISIKOLO, ktorého e-mail je ---- isikolosolutionhome@gmail.com --- Komunikoval som s ním a zaručil mi, že moje želanie sa mi vybaví po 48 hodinách, a povedal mi, aby som si spočítal na jeho slová a dal mi každý účel, prečo sa už viac nemusím báť. Takto sa DR ISIKOLO dostal do môjho vzťahu a po 48 hodinách ma priviedol späť ku kamarátovi, keď ma DR ISIKOLO zaručil, a teraz tu potvrdzujem jeho škodlivé diela. A tiež pre mňa vrhal kúzlo peňazí, ktoré mi bolo skutočne dobre objednané. Odporúčam vám preto, aby ste sa s ním skontaktovali, keď budete potrebovať kúzelné kúzlo. je úprimný a skutočný, aby vám pomohol z isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196.

svedectvo

(patricia, 27. 11. 2019 16:15)






Dobrý deň, všetci, som tu, aby som sa podelil o svoj nečakaný zázrak, ktorý sa mi prihodil pomocou Dr.OGUNAMENA. Bol som šťastne ženatý s dvoma deťmi; žili sme spolu ako jeden, pretože sme sa navzájom milovali. Zrazu sa môj manžel začal správať smiešne a neskoro v noci sa držal. Zobral som si čas, aby som vedel, čo sa v skutočnosti deje, a uvedomil som si, že ma podvádza. Neskôr mi povedal, že nemôže pokračovať so mnou, dokonca som ho prosil, ale nikdy nepočúval. Najhoršie na tom bolo, že nechal mňa a moje dve deti, aby si ich všimli. Nemohol som však urobiť nič, aby som ho zastavil alebo priviedol späť ku mne. Pracujem tak tvrdo, aby som školným deťom platil školné a iné povinnosti za dobré tri roky. Plačem celý deň a noc, pretože som nevedel, čo mám robiť, aby sa môj manžel vrátil ku mne až do tohto verného dňa, keď som čítal príspevok jednej pani Nicole, ktorá svedčí o tom, ako jej veľká kúzla pomohla získať ju späť späť. Chcel som len skúsiť svoje šťastie, pretože som nikdy neveril, že to bude fungovať, ale povedal som, že to skúsim. Skontaktoval som sa s veľkým kúzelníkom a povedal mi, aby som sa nebál, že sa môj manžel ku mne nevráti v dohľadnej dobe potom, čo musel dokončiť kúzlo, ktoré vrátim späť svojmu manželovi. Neuveriteľné sa stalo v nedeľu, keď mi zavolali, a bol som taký prekvapený, keď som počul hlas svojich manželov, ktorý sa mi ospravedlňoval, že je tak ospravedlňovaný za všetky svoje zlé správy a hovoril mi, že sa vracia domov, aby odstránil všetky bolesti a ťažkosti, ktoré priniesol. nado mnou. Wow! Naozaj som ocenil skvelú prácu Dr.OGUNAMENA. Vždy uznám vaše „ÚSPECHOVÉ PRÁCE“ a nemôžem povedať nič iné, než povedať celému svetu o mojom zázraku. Takže, ak tam niekto číta tento príspevok a máte podobný problém, ako je tento, nebojte sa, už pre vás nie je Dr.OGUNAMEN, môže vám tiež ponúknuť akýkoľvek druh pomoci, ako je napríklad Zmierenie manželstva a vzťahu, Liečba oparu genitálií a všetko typy chorôb, súdne prípady, tehotenstvo, duchovná ochrana a veľa iného. E-mail: {ugbegundenger@gmail.com}

testimony on Dr Edo

(Rosalie Dorijan, 27. 11. 2019 8:51)

Toto je svedectvo, ktoré chcem, aby všetci videli. oženil som sa so štyrmi štyrmi rokmi a piaty rok môjho manželstva mala ďalšia žena kúzlo, ktoré mi vzalo milenca a môj manžel ma opustil a deti a trpeli sme 2 roky, kým som nemal na mysli miesto, kde tento muž DR EDO niekomu pomohlo a rozhodol som sa ho skúsiť, aby mi pomohol priviesť moju láskavú manželku domov, a verte mi, že mu len pošlem svoju fotku a fotku môjho manžela a splnil som informácie, ktoré mi dal, aby práca bola hotovo a po 36 hodinách, keď mi povedal, videl som, ako auto vjelo do domu, a hľa, to bol môj manžel a on prišiel ku mne a deťom, a preto som rád, že môžem urobiť každého z vás podobným sa stretol s týmto mužom a nechal svojho milenca vrátiť sa k sebe. Jeho e-mail: edolovespelltemple@gmail.com, môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať na WhatsApp: +2348159452497. ďakujem DR EDO. Je to najlepší, čo môžete nájsť kdekoľvek.

ďakujem Dr. Isikolo

(Valentino Emil, 26. 11. 2019 11:52)

Z hojnosti srdca ústa hovoria. Volám sa Valentino Emil. Moja manželka EX manželka použila na moju ženu kúzlo a ona sa k nemu vrátila. Cítil som zlomené srdce, pretože som nevedel, ako ju dostať späť. Urobil som všetko, čo som mohol, aby som ju dostal späť so svojimi blízkymi priateľmi, ale nič nefungovalo. Takže na mojom pracovisku som sa pokúsil vyhľadať pomoc online a našiel som rôznych svedkov o tom, ako doktor Isikolo veril a pomohol svojimi kúzlami. Skúsil som to tým, že som sa s ním skontaktoval a vysvetlil som mu svoj problém. Doktor Isikolo mi pomohol s kúzlom, ktoré priviedlo moju ženu späť do 48 hodín po tom, čo som sa s ním skontaktoval, a bol to skutočne zázrak. Ubezpečil ma, že nás nič nemôže znovu rozbiť a od tohto roku od augusta do tohto momentu som s mojou ženou plný radosti. Kontaktujte ho ešte dnes a požiadajte ho o pomoc, je pripravený pomôcť .. e-mailom: isikolosolutionhome@gmail.com.com alebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196

testimony on Dr Edo

(Maria Lukas, 25. 11. 2019 19:31)

Vrátil som sa späť so svojím bývalým priateľom s pomocou DR.EDO, najlepšieho kúzelníka online a dôrazne odporúčam DR.EDO každému, kto potrebuje pomoc! Chcem svedčiť o tom, ako som sa vrátil môj priateľ potom, čo sa rozišiel so mnou, sme spolu spolu 3 roky, nedávno som zistil, že môj priateľ mal vzťah s inou priateľkou, keď som ho konfrontoval, viedlo to k hádkam a on nakoniec som sa rozišiel so mnou, snažil som sa všetko, čo som mohol, aby som ho dostal späť, ale všetko bez úspechu, až kým som nevidel príspevok vo fóre o vzťahu s kúzelníkom, ktorý pomáha ľuďom získať späť stratenú lásku prostredníctvom kúzla Láska, najprv som o tom pochyboval ale rozhodol sa skúsiť to, keď som kontaktoval toto kúzlo prostredníctvom jeho e-mailu a on mi povedal, čo mám robiť, a urobil som to, Potom pre mňa urobil Láska. O 36 hodín neskôr ma môj priateľ naozaj zavolal a povedal mi, že mi veľmi chýba, tak úžasný !! Takto sa vrátil toho istého dňa s množstvom lásky a radosti a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú mi spôsobil. Od toho dňa bol náš vzťah teraz silnejší ako predtým. Všetko vďaka DR.EDO. je tak silný a rozhodol som sa zdieľať môj príbeh na internete, že DR.EDOreal a mocný kúzelník, ktorý sa vždy budem modliť, aby žil dlho, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete Ex späť alebo sa váš manžel presťahoval do inej ženy, už neplakajte, kontaktujte teraz tohto mocného kúzla. Tu je jeho kontakt: Pošlite mu e-mail na adresu: edolovespelltemple@gmail.com, môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať na WhatsApp: +2348159452497.

Pomáha mi pomoc Dr. Isikola.

(Veronika Adrian, 25. 11. 2019 8:25)

Pomáha mi pomoc Dr. Isikola. To sa mi skutočne deje. Mám späť svojho bývalého manžela. Volám sa Veronica Adrian. Som veľmi šťastný, že dnes môžem písať o svojom pomocníkovi, ktorý sa za mňa modlil za môj vzťah. Boh skutočne použil tohto človeka, aby mi pomohol v mojej situácii. Prosím, počúvajte moje slová, ak hľadáte kúzla, ktoré vám pomôžu, obráťte sa na doktora Isikola. Je to najlepšie kúzlo, ktoré vám dnes pomôže. Pred dvoma rokmi sme mali ja a môj manžel obrovskú hádku, ktorá viedla k nášmu rozvodu. Pre mňa a môjho chlapca bolo peklo, že sme sa museli presťahovať do iného mesta. Stal som sa slobodným rodičom. S doktorom Isikolom som sa stretol len asi pred mesiacom, keď som mu povedal o svojej situácii a povedal mi, aby som sa o to nestaral. Do dvoch dní sa môj bývalý manžel vrátil ku mne. Stalo sa to v utorok ráno, keď som dostal hovor z domu (moji rodičia), že ma hľadá. Prijal som ho, aby prišiel na moje miesto a ospravedlnil sa mi, ako som kľačal pred nášho syna. Okamžite som vedel, že mi tento muž pomohol. Som veľmi šťastná žena so všetkým, čo sa stalo v mojom živote. Ak sa chcete spojiť s kúzelníkom, stretnite sa s doktorom Isikolom a budete prekvapení úžasnými zmenami vo vašom živote. Jeho e-mail je isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196. kontaktujte ho a on vám odpovie.

posso usare litaliano

(rardinsar, 17. 11. 2019 8:25)

posso usare l'italiano or english

thank you Dr Isikolo

(Chloe Donald, 15. 11. 2019 10:49)

Čítal som niekoľko svedectiev o láskavom kúzelníkovi Dr. Isikola o tom, ako pomohol mnohým ľuďom priviesť späť svojich bývalých milencov do 48 hodín. Úprimne som si myslel, či je to skutočné, a či tento muž môže skutočne pomôcť priviesť späť môjho milenca. koho tak veľmi milujem. Rozhodol som sa ho kontaktovať, pretože veľmi milujem svojho priateľa a boli sme od seba pár mesiacov, naozaj som mu tak veľmi chýbal, vyskúšal som všetky ostatné prostriedky, aby som ho dostal späť, ale nemohol som. Kontaktoval som doktora Isikola a on povedal mi, že môj bývalý sa ku mne vráti v nasledujúcich 48 hodinách, Dr. Isikolo ho prepustil, aby vedel, ako veľmi ho milujem a chcem. A otvoril oči, aby si predstavil, koľko máme spolu. Môj bývalý je teraz späť ku mne.Ako píšem toto svedectvo práve teraz, som najšťastnejšie dievča na svete a ja a môj priateľ žijeme šťastný život a naša láska je teraz silnejšia ako to, čo bolo ešte pred našim rozíďte sa. Ďakujem Dr. Isikolotovi za nadmernú prácu, ktorú pre mňa vykonal tým, že mi pomohol vrátiť sa k môjmu bývalému priateľovi. Chcel by som upustiť od e-mailovej adresy Dr. Isikola a dúfam, že uvidíte toto svedectvo a kontaktujte ho, ak máte milenca, ktorého sa naozaj chcete tak vážne vrátiť. Jeho mail: isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196.

ciao a tutti vengo dall Italia

(itamuh, 10. 11. 2019 23:40)

Ciao a tutti vengo dall'italia / itawero

svedectvo

(LATIFAH, 10. 11. 2019 20:47)

Moje meno je Latifah. Keď som čítal svedectvo online o tom, ako Dr.OGUNAMEN pomáha veľkému a najmocnejšiemu mágovi priviesť rozvodového manžela alebo manželku EX LOVEROVA. Zaujímalo by ma, ako to môže byť pravda, pretože mnohí ma v minulosti sklamali bez akéhokoľvek výsledku. Len som nechal príspevok prejsť a pohybovať sa vo fóre. K môjmu oznámeniu pod opäť niekto zverejnil a povedal testované a dôveryhodné kúzlo. Po prečítaní pošty to bol ten istý muž, o ktorom hovorila Dr.OGUNAMEN. Takže nemám na výber, len aby som skontroloval, ako to funguje. Keď ma opustil môj milovaný manžel, bol som úplne zničený. Bolo to, akoby celý môj svet zmizol smútkom a bolesťou. Viem, že to znie čudne, ale zo všetkých čarodejníkov, ktorých som kontaktoval, bol jediný, kto mi dal dojem, že som bol tak pravdivý a dôveryhodný. Viac ako jeho slová priviedol môjho manžela späť a splnil všetky moje želania. Teraz je lojálny, venuje mi pozornosť, každú nedeľu ponúka kvety a často chodíme do kina a reštaurácií. manžel prišiel za mnou a ospravedlnil sa za nespravodlivosti, ktoré urobil, a sľubujem, že to už nikdy neurobím. Odvtedy sa všetko vrátilo do normálu. Ja a moja rodina žijeme znova šťastne spolu. Budem navždy vďačný za zmenu môjho života z pekla do neba! Verím, že každý, kto potrebuje pomoc, by mal dostať pomoc. Nech vás Boh naďalej používa na záchranu prerušeného vzťahu. Ktokoľvek, kto má problémy s manželstvom, rozvodom, stratou milenca alebo s problémami súvisiacimi so vzťahom, môže kontaktovať e-mailovú adresu {ugbegundenger @ gmail} Dr.OGUNAMEN. sk} Whatsapp +2348123399423

svedectvo

(MODENA, 10. 11. 2019 20:13)

Keď pracujete so správnou osobou, sú zaručené pozitívne výsledky, nemožné je možné. Povedal som to, pretože som pracoval s tou správnou osobou, ktorá priviedla môjho manžela späť.
Ja a môj manžel sme manželia už viac ako 10 rokov, máme spolu 4 deti, máme stabilný zdroj príjmu, vlastný pohodlný dom ... spomeňte len na pár. Začiatkom tohto roka ma úplne stratil. Nikdy som to v živote nezažil ani v mladom veku. Bolo to, akoby sme nepriatelia žili spolu.
Bol som prekvapený, že založil svoje činy na probléme, ktorý nastal pred naším manželstvom (podvádzal som svojho bývalého).
Všetky moje pokusy dokázať svoju lojalitu a nekonečnú lásku k nemu boli zbytočné, kým som 30. mája 2019 o 10:19:05 EST neprišiel do kontaktu s Dr.OGUNAMENOM (ugbegundenger@gmail.com). Stalo sa niečo veľkolepé, ako keby Dr.OGUNAMEN nainštaloval do môjho manžela nový operačný systém. Znovu sa stal čerstvým a milujúcim.
Som tak vďačný, že moje predchádzajúce hriechy boli odpustené a zabudnuté po kúzle lásky. Ďakujem tvorcovi za to, že ma priviedol do teplých rúk Dr. Wakiny, keď sa moja rodina takmer roztrhla.

svedectvo

(MODENA, 10. 11. 2019 19:45)

Keď pracujete so správnou osobou, sú zaručené pozitívne výsledky, nemožné je možné. Povedal som to, pretože som pracoval s tou správnou osobou, ktorá priviedla môjho manžela späť.
Ja a môj manžel sme manželia už viac ako 10 rokov, máme spolu 4 deti, máme stabilný zdroj príjmu, vlastný pohodlný dom ... spomeňte len na pár. Začiatkom tohto roka ma úplne stratil. Nikdy som to v živote nezažil ani v mladom veku. Bolo to, akoby sme nepriatelia žili spolu.
Bol som prekvapený, že založil svoje činy na probléme, ktorý nastal pred naším manželstvom (podvádzal som svojho bývalého).
Všetky moje pokusy dokázať svoju lojalitu a nekonečnú lásku k nemu boli zbytočné, kým som 30. mája 2019 o 10:19:05 EST neprišiel do kontaktu s Dr.OGUNAMENOM (ugbegundenger@gmail.com). Stalo sa niečo veľkolepé, ako keby Dr.OGUNAMEN nainštaloval do môjho manžela nový operačný systém. Znovu sa stal čerstvým a milujúcim.
Som tak vďačný, že moje predchádzajúce hriechy boli odpustené a zabudnuté po kúzle lásky. Ďakujem tvorcovi za to, že ma priviedol do teplých rúk Dr. Wakiny, keď sa moja rodina takmer roztrhla.

Naliehavo potrebujete peniaze, aby ste sa dostali z dlhov?

(Larry Fox, 9. 11. 2019 23:55)

Skúsili ste získať pôžičky od bánk bez úspechu? Naliehavo potrebujete peniaze, aby ste sa dostali z dlhov? Potrebujete peniaze na rozšírenie alebo založenie vlastného podnikania? Získajte pôžičku od jednej z popredných úverových spoločností vo Veľkej Británii. Ak potrebujete ďalšie informácie, kontaktujte nás prostredníctvom WhatsApp: +14092051142 alebo e-mailom: larryfox2017@gmail.com

Ďakujem, že si priviedol môjho manžela späť.

(Eva Gertrud Lucas, 9. 11. 2019 4:08)

Skoro som prišiel o život, keď som zistil, že môj manžel videl inú ženu, pretože som mu nemohol dať dieťa na 9 rokov nášho manželstva. Bol som zlomený srdce a začal som surfovať po internete, aby som našiel riešenie, a o Lordovi Zakuzovi som sa dozvedel o článku napísanom (Elizabeth). Kontaktoval som lorda Zakuzu cez WhatsApp na čísle +17405739483 a povedal som mu všetky svoje bolesti. Lord Zakuza mi povedal, že môj manžel sa vráti do 24 hodín a že budem tehotná do mesiaca, keď bude môj manžel späť. Sumu 230 Euro som zaplatil Lordovi Zakuzovi za niektoré (duchovné veci) a výsledok som dostal presne tak, ako to povedal, a dnes som ja a môj manžel opäť späť a nerozbitné s naším dievčatkom, ktoré sme pomenovali (JOY). Možno by ste teraz prešli peklom, ale hovorím vám, že to nebude trvať večne, pretože Pán Zakuza je tu, aby nám všetkým pomohol. Môžete sa s ním zhovárať na linke WhatsApp na čísle +17405739483 a získať trvalé riešenie.

Ďakujem, že si priviedol môjho manžela späť.

(Eva Gertrud Lucas, 9. 11. 2019 1:53)

Skoro som prišiel o život, keď som zistil, že môj manžel videl inú ženu, pretože som mu nemohol dať dieťa na 9 rokov nášho manželstva. Bol som zlomený srdce a začal som surfovať po internete, aby som našiel riešenie, a o Lordovi Zakuzovi som sa dozvedel o článku napísanom (Elizabeth). Kontaktoval som lorda Zakuzu cez WhatsApp na čísle +17405739483 a povedal som mu všetky svoje bolesti. Lord Zakuza mi povedal, že môj manžel sa vráti do 24 hodín a že budem tehotná do mesiaca, keď bude môj manžel späť. Sumu 230 Euro som zaplatil Lordovi Zakuzovi za niektoré (duchovné veci) a výsledok som dostal presne tak, ako to povedal, a dnes som ja a môj manžel opäť späť a nerozbitné s naším dievčatkom, ktoré sme pomenovali (JOY). Možno by ste teraz prešli peklom, ale hovorím vám, že to nebude trvať večne, pretože Pán Zakuza je tu, aby nám všetkým pomohol. Môžete sa s ním zhovárať na linke WhatsApp na čísle +17405739483 a získať trvalé riešenie.

testimony about the good works of Dr Isikolo

(Cristina Alen, 7. 11. 2019 20:36)

Ako mi tento veľký muž menom Dr. Isikolo pomohol priviesť späť môjho milenca do 48 hodín. môj milenec, ktorý sa so mnou rozišiel od minulého mája tohto roku, a všetka moja snaha o jeho vrátenie sa ukázala ako neúspešná. Milujem ho natoľko, že kedykoľvek ho uvidím s iným dievčaťom, budem sa hnevať. tak jedného dňa som prechádzal internetom, keď som uvidel svedectvo ženy, ako jej tento veľký muž menom DR ISIKOLO pomohol vrátiť sa so svojím manželom, takže pre mňa šťastie, že upustil od kontaktu s mužom, tak som rýchlo zavolal číslo, ktoré si nevybral, som mu poslal e-mailom asi po 2 hodinách, keď mi zavolal späť, a odpovedal na môj e-mail. Vysvetlil som mu všetko a dal mi úplné informácie o procese a o tom, čo mám robiť. tak povedal, že potrebuje nejaké veci na modlitby za mňa, čo som urobil, urobil som všetko, čo bolo v mojich silách, aby som sa presvedčil, že moje modlitby sú hotové. Žiadam o odpustenie, teraz ma miluje, miluje a sľubuje, že ma už nikdy neopustí. všetko vďaka DR ISIKOLO, môžete mu tiež poslať e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com alebo jeho WhatsApp: +2348133261196 a byť si istí riešením, pretože je to jednoducho to najlepšie, čo môžete nájsť kdekoľvek.

hi guys i am new on web

(rardinsar, 30. 10. 2019 22:50)

hi :) bross :)


« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »